Led Zeppelin wrote:
Pa dobro ljudi svi vi koji ste izasli iz osnovne zar ne mislite da je vrijeme da prevaziđete te furke iz VII i VIII razreda.
PS: Nema smisla kvalitet muzike ocjenjivat gledajuci nacionalnu pripadnost clanova benda.
ovo je najbolji post na ovoj temi
@ovi što seru sejo hrvat, sejo bosanac
sejo je hrvat, rođen u sarajevu a sada živi u hrvatskoj
@ovi što seru da je
nele im'o najbolje tekstove
sejo je pisao veliku većinu tekstova za zabranjeno pušenje, i sejo je dobar tekstopisac, ali on
nikad neće tu pjesmu koju napiše otpjevati kao nele (pri tome ne mislim na glas, nego na "
ono neÅ¡to "Å¡to je imao nele i Å¡to je napravilo prijeratno zabranjeno puÅ¡enje onim Å¡to jest, a to je jedan od najvećih bandova [ako ne i najveći] sa podruÄja ex yu)
@ovi što seru da je nele šupak
da sam bio na njegovom mjestu i ja bih uradio isto, osigurao bolji život za sebe i obitelj...
zakljuÄak: Zabranjeno PuÅ¡enje je
bilo najveća grupa u bivšoj jugi,(neovisno o tome koji stil glazbe/muzike slušate) ali ovo sada nije vrijedno spomena. ništa nije isto bez neleta...
a no smoking orchestra (nele i kusturica) žare i pale svijetom, ako nađem par slika sa koncerta negdje u južnoj americi gdje se iskupio pun stadion objavim ih ovdje.
o njihovoj "glazbi" se ne može priÄati, jer ono nije glazba, nego viÅ¡e zajebancija, ali eto...
EoD[/b]