Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 08:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 05:28 

E možeš li mi reći koje su pesme svirali u Zagrebu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 10:23 

ma tesko... ali ono cega se sjecam je da su svirali 90% pjesama kao na Kosevu.
savjet ne idite u prve redove ako imate srcanih tegoba :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 10:26 

iste pjesme ko i u SA :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 12:27 

krasno da je nekima bilo lijepo na koncertu...
Brega je bas detaljno uvjezbao komentar da kada nas pitaju jesmo li bili, da ka'emo da jesmo.
sFatam ja da oni nisu dugo svirali zajedno, al' s' obzirom na obzire da su se odlucili na taj korak moglo se odvojit' vise od 40 dana za uhajcavanje. ocajno su zvucali...ozvucenje nula, svjetla k'o na sajmu za stara svabska auta, em na to 50.950 uschuhnutih predstavnika triJU generacijA. najbolje je bilo to da sam konstantno bila pod opomenom jednog starijeg gospodina da tise pjevam...
tanko!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 21:28 

Ljudi, da li vi na kraju shvatate šta su pare... :D Pare su čudo, što bi reklo Pušenje pokreću svijet politiku i nogomet...

al dokaz šta su u stvari pare je to da Musliman peva Đurđevdan na Maksimiru u sred ZG :D

Naravno, ne želim da potežem ništa loše, ja nas sve ionako smatram jedima pa sad ko kako hoće, nego mi je to interesantno ovako sa političke strane opštebalkanskog sranja poslednjih par decenija :D I sad ko kaže da Brega nije lik, samo reci... carina čovek:) boli ga uvo

E sad, zamislite da svi imamo pare ko oni Skandinavci da zadovoljimo svoje potrebe, kad bismo imali rat? :) slagali bismo se ko lego kockice:)

U svakom slučaju idem na koncert i provešću se nikad bolje... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 23:03 

pobesnelizmaj wrote:
Ljudi, da li vi na kraju shvatate šta su pare... :D Pare su čudo, što bi reklo Pušenje pokreću svijet politiku i nogomet...

al dokaz šta su u stvari pare je to da Musliman peva Đurđevdan na Maksimiru u sred ZG :D

Naravno, ne želim da potežem ništa loše, ja nas sve ionako smatram jedima pa sad ko kako hoće, nego mi je to interesantno ovako sa političke strane opštebalkanskog sranja poslednjih par decenija :D I sad ko kaže da Brega nije lik, samo reci... carina čovek:) boli ga uvo

E sad, zamislite da svi imamo pare ko oni Skandinavci da zadovoljimo svoje potrebe, kad bismo imali rat? :) slagali bismo se ko lego kockice:)

U svakom slučaju idem na koncert i provešću se nikad bolje... :D

hahahah slagali bi smo se kao lego kockice...hahhahahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 06. 2005. 23:34 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 06. 2005. 23:45 

mamu im jebem cigansku
to im je bio prvi i zadnji put da su me zajebali ti gadovi od muzicara
neka tifa uziva sada u kokainu koji je sebi uspio prustit od koncerta, nek islamovic i dalje pjeva lopova, neka bebek natanka mustanga i nek ono govno od covjeka (bregovic) i dalje jebe bosnu kako je i ranije cinio. Pa ko ima i malo razuma skonto je da su nam ga uvalili ono pravo.
MAMU IM JA JEBEM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2005. 03:31 

dinko wrote:
mamu im jebem cigansku
to im je bio prvi i zadnji put da su me zajebali ti gadovi od muzicara
neka tifa uziva sada u kokainu koji je sebi uspio prustit od koncerta, nek islamovic i dalje pjeva lopova, neka bebek natanka mustanga i nek ono govno od covjeka (bregovic) i dalje jebe bosnu kako je i ranije cinio. Pa ko ima i malo razuma skonto je da su nam ga uvalili ono pravo.
MAMU IM JA JEBEM

I ja sam se pravo da ti kazem iznenadio kako se niko nece buniti ... hehehehe , jesu vala...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2005. 03:43 

hot_blood wrote:
e fino je neko uradio, al vec kad je radio mogo je to uradit do kraja
pogledajte prvu sliku. sa strane pise 20KM a na sredini 20DIN :) :)

joj zmaj kako mores zasrat u sekundi, necu da idemo u offtopic samo cu ti rec - jebo ti musliman....ko ima klikera skontace malo
ti si dao definiciju pare ja cu definiciju tebe: pobesnelizmaj je primitivizam

ajoj, bre, pa ti nisi uopšte skapiro... samo sam hteo da kažem da je novac uspeo skupiti ljude koji su bili na krv i nož...

i ja uopšte ne vidim šta fali terminu Musliman... čak sam pazio da napišem svuda veliko slovo gde treba, pošto često zaboraljam, da ne bih nekoga uvredio, kao što uvek radim kada znam da ima pripadnika raznih vera ovde na sajtu...

i reci mi zašto sam primitivan na private molim te, jer ja baš milsim da nisam, da ne bi zamarali raspravom ove ljude... aj leba ti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 06. 2005. 15:53 

fol je u tom sto je musliman vjeroispovijest, a ne nacionalnost, a ti si izgleda obrno, nije fol u velkom il malom slovu
musliman mores bit i Njemac, a ne samo Bosanac
i nit su svi Bosanci muslimani

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 03:59 

Dobro, nego ja malo da rezimiram koncert u bg

Znaci, jedino sto je valjalo je broj ljudi koji je dosao na koncert... ozvucenje je bilo katastrofa i nista se nije culo, bilo isuvise tiho, i ja ih nista nisam cuo kako pevaju i sviraju, a i ono sto sam cuo gresili su nesto al dobro sad.... inace nisam zadovoljan, al jedino mnogooo ljudi me je podstaklo da se "radujem"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 14:34 

ma sad su se dokazali kao kerovi.dabogda nikad vise bine ne vidili.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 15:05 

da rezimiramo sva tri koncerta :
Sarajevo-Zagreb-Beograd = totalna katastrofa sto se tice i benda i tona i razglasa i rasvjete. eto

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 16:19 

To je bilo to, sljedeci bregin potez dupli cd/LP ili DVD...odabrano sa sva tri koncetra.....za siroke narodne mase i njegove dzepove - zivjela piraterija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 16:35 

vec je on napravio potez okupio je prije 2-3 dana folk pjevace i dao im da pjevaju pjesme b.dugmeta, i sad treba da izadje cd s tim folkerima, a balkan pun seljaka - taj cd ce planut, svaki seljak ce to kupit :) :)
covjek ima klikere, svaka mu cast, zna kako uzet pare

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2005. 17:05 

hot_blood wrote:
covjek ima klikere, svaka mu cast, zna kako uzet pare

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2005. 10:59 

procitajte sta je tifa lav izjavio:
Preuzeto sa SA-X foruma...

24SI - Uoči sinoćnjeg koncerta "Bijelog dugmeta“ na Beogradskom hipodromu, Mladen Vojičić Tifa riješio je da otvori dušu za srbijanske dnevne novine "Blic“...

• Mladen Vojičić Tifa

...i ispriča ono što nikada prije razgovora nije rekao, otkrivši i tamnu stranu "idiličnog ponovnog okupljanja“ najpopularnije rok grupe svih vremena kod nas.

Kakve su emocije pred koncert u Beogradu i ima li emocija, ili je sve u lovi?

- Ima i emocija, ali one su potpuno zanemarljive u odnosu na materijalnu stranu. Posebno mi je žao što svoje emocije u ovako ružnoj situaciji, u kojoj je naše društvo, tako jeftino prodajem. Ako ikome mogu da dam emocije, to je moje dijete. Inače, sve ovo je čist biznis. E sad, što neko kulira, što neko priča tako da se naježiš, e tako ja ne umijem da govorim.

Mislite li na Bregovića?

- Ti si rekla Bregović a ne ja.

A šta kažu ostali pjevači? Da li su i oni u ovome zbog novca?

- E, to moraš njih da pitaš. Oni su svaka čast pjevači, ne mogu nikoga da vrijeđam, pogotovu ne iz svoje branše. A ima i toga - s kim si takav si.

Utisak je da se kajete što ste uopšte učestvovali u ovom ponovnom okupljanju "Bijelog dugmeta“?

- Da, kajem se zbog toga što sam potrošio pola godine svog života.

Kako je koštalo? Na šta konkretno mislite? (Intervju je, inače, rađen dan prije koncerta na Hipodromu, a na snimanju DVD izdanja "Bijelo dugme unplaged“ u "Pinkovom“ studiju u Košutnjaku).

- Pola godine frustracija i svega poklonio sam "Dugmetu“ i poražavajuća je situacija to što se ja danas, dan pred koncert, nalazim ovdje, niti znam šta treba da radim, niti šta da otpjevam... Ne znam šta je moj zadatak danas. Da li samo da se slikam ili i da nešto otpjevam.

Da li ste sa Bebekom izgladili odnose? Priča se da ste se u Sarajevu posvađali.

- To apsolutno nije tačno. Bebek jeste s... po meni po novinama, ali mi se zbog toga i lijepo izvinio. Ali stvarno, sa svim pjevačima sam u odličnom odnosu. E, sad ja ne mogu da budem čovjek kojeg svako voli, a opet nisam ni onaj kojeg svako mrzi...

Da li dolazite u sukob sa Bregovićem jer nemate dlake na jeziku, jer ste najotvoreniji?

- Ja jesam najotvoreniji, ali nemam šta, j... ga, dolaziti sa njim sa u sukob, jer on sam pravi sukob koji njemu i ovom ovdje miljeu odgovara. Ja samo ne volim te odredbe da sam ja alkoholičar i narkoman. Nema problema, sve sam ja to... Ali ja volim tačnost. Ako dogovorimo u 10 sati, onda je to u 10 sati.

Jednom ste mi već u intervjuu za "Blic“ rekli da volite da popijete, ali ste se sa droge "skinuli“. Pa, kako izdržavate bez alkohola, koji vam je Bregović zabranio uoči ovih koncerata?

- Kako podnosim?! A joooj, pusti me, majke ti!!!

Dobro, ali nedostatak alkohola nadomjestili ste viškom seksa. Priča se da su u Breginu vilu na Senjaku, gdje ste vježbali, dolazile najlepše djevojke u Beogradu i da su spavale sa vama?

- Ja sam u Beogradu sa ženom i djetetom, on je možda guzio, ja nisam guzio.

Znači vi jedini niste učestvovali u orgijama?

- Da.

Šta se dešava sa "Dugmetom“ poslje večerašnjeg koncerta?

- Pozdravićemo se srdačno... I možda se vidimo ponovo, ali u nekom drugom životu, ali u ovome ne bih htio!

Da možete da vratite film od prije šest mjeseci kada su vas pozvali u "Bijelo dugme“, da li biste prihvatili poziv?

- Ne. Nikada! Šta radim ja ovdje danas?! Dan uoči koncerta! Pijem kafu i drkam k...c!!! Volim ja njih, nema šta! Al’ ja ovde prdim sve vreme jer šef voli da ja prdim!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2005. 15:11 

Cujte, Brega je davno rekao da "ako postoji neko dovoljno lud da placa za njegovu muziku, on je dovoljno lud da mu te pare uzme".Prema tome...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2005. 17:08 

BIZNIS BRATEEEEE

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]