Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 19:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 19:25 

Abigail wrote:
Dobro, dobro, ja sam samo dobronamjerno rekla :)
Bio stari tardy ili ne, ja znam da bih voljela gledati Obituary. Eto tako.

hehe,pa znam,nisam ni ja nista lose mislio... takodjer, volio bi pravo gledat ih uzivo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 20:09 

Abigail wrote:

vjeruj mi, Tardy je na koncertima kao da je izletio iz vremena snjimanja Slowly We Rot!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 22:14 

Haj malo da i ja pridodam tu koju 'objektivnu'.. Obituary sa il bez Tardy-em je sjena onoga bez Jamesa Murphy-a.. i tocka da ne moze biti veca.. ;P moze neko pricati Tardy ovo ono, i svaka njemu cast, al nije tu poanta.. ionako mi se nikad nije svidjao njihov mid-tempo stil u biti.. Cause, Slowly, dobri, ostalo sviralo ne sviralo I won't shed a tear for it.. ;P yap, ni Frozen in Time.. ne ide mu u korist to sto je u rangu ostalih albuma minus gore navedena.. cak stavise.. al et.. jedino sto vrijedi vidjeti to live, i to je sve sto Obituary danas ima..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2005. 23:35 

to je sve shto Obituary danas ima?
euhm...
Obituary, jebote bog, kakav je Obituary bog!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 02:25 

Shakhbuurz wrote:
Abigail wrote:

vjeruj mi, Tardy je na koncertima kao da je izletio iz vremena snjimanja Slowly We Rot!

HELL YAEH!
samo to nam treba...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 05:50 

Shakhbuurz wrote:
to je sve shto Obituary danas ima?
euhm...
Obituary, jebote bog, kakav je Obituary bog!

1989-1992.. Slowly, Cause, The End Complete inekako.. 1992+, ultra mid-tempish boring.. goodbye mr. Murphy, goodbye Obituary.. vrlo kratko i jasno.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 11:16 

ne znam vala... meni je Obituary kompletan zakon jebeni... dobro vechini je taj tempo booring... al' ja jednostavno obozavam to...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2005. 21:17 

Arch puno kenjas. Murphy je bio maltene guest guitarist na cause of death, koji jeste super album, ali nije nista bolji od slowly we rot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 02:18 

Cniostani wrote:
Arch puno kenjas. Murphy je bio maltene guest guitarist na cause of death, koji jeste super album, ali nije nista bolji od slowly we rot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 02:58 

Sure, al gost gitarist koji im je odradio 'maltene' sve te riffove koji im valjaju na tom albumu uz odlican lead, dapace ON je taj koji Cause dize na novi nivo, mislim suvise je govoriti da je Westu tehnicki superiorniji i smatram neke od njegovih virtuosso soloa tu medju najboljima u njegovoj 'karijeri'.. ;P a sad to sto vama odgovara i ostatak njihovog opusa i ne podnosite kritiku, to je vec potpuno druga stvar..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2005. 11:05 

Podnosim ja kritiku, ali nije virtuoznost na instrumentu iskljuciv kriterij kvalitete benda ili albuma. Slusaj njegove solo projekte i nisu nesto, postao je pravo predvidljiv. Ali kad je svirao kao clan Death-a, Obitury-a ili Testament-a, onda je tek njegov kvalitet pokazan. Drugim rijecima, mozes ti imas extra solistu, ali bez kvalitetnog ostatka benda on je karina.

I meni je cause of death zakon album, ali je slowly we rot taj koji je postavio Obituary na noge i vremenski gledano bio je revolucionarniji album od cause-a. A to je bilo iskljucivo djelo Tardy burazera.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 00:57 

Slowly i Cause su opcenito jedini koje ja od njih volim, uz to sto mi je potonji upravo zbog Murphy-a drazi i kvalitetniji, bez obzira na sve postavljene standarde Rot-a.. Da sam neki fan njihovog stila, nisam, nit volim mid-tempo death.. The End Complete moze jos proci.. World Demise i Back From The Dead su meni abnormalno dosadni.. Dead ima relativno los izbor pjesama a i da je sve odradjeno/odsvirano kako treba, bas i nije.. Sto se tice same postave, normalno da je kljuc u kompletnoj homogenoj postavi, to ce jedan Maiden dokazati primjerice jer bi samostalno i Murray i Smith i Gers naisli na podosta problema, al Murphy gdje god se pojavio odradio je svoj posao predobro.. tako i u Obituary-u, a ostali albumi jednostavno vise nemaju to extra nesto, bez obzira sto je tu Tardy i ostatak.. ;P meni..
Sto se tice njegovih solo projekata prije bi rekao da ih ti jos malo bolje poslusas, jer sam ja oba samostalna dobrano poslusao i vise su nego korektno odradjeni, uz uvjet da je Convergence ipak osjetno bolji od Feeding The Machine, te dobili jako dobre kritike i prihvaceni su dobro od fanova doticnog..
Tko se naziva metal gitaristom nek fino skine Murphy-ev Shadows Fall primjerice pa cemo onda pricati.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 02:05 

niko nije rekao da su solo projekti losi. dapace, ok su, ali sigurno nisu ono po cemu je murphy poznat i po cemu ce ostat pamcen medju metal fanovima (isto kao i dickinson ciji su solo albumi daleko bolji od murpheyovog i daleko vise prihvaceni od publike i kriticara)...

world demise i back from the dead su isto dobri albumi i sa njih se moze svirat nekoliko super pjesmica uzivo - sto su i uradili na metal campu i wackenu. u svakom slucaju, na ovo se ide bez daljnjeg (pada na subotu).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 02:27 

Cniostani wrote:
kad je svirao kao clan Death-a, Obitury-a ili Testament-a, onda je tek njegov kvalitet pokazan. Drugim rijecima, mozes ti imas extra solistu, ali bez kvalitetnog ostatka benda on je karina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2005. 02:33 

Cniostani wrote:
niko nije rekao da su solo projekti losi. dapace, ok su, ali sigurno nisu ono po cemu je murphy poznat i po cemu ce ostat pamcen medju metal fanovima (isto kao i dickinson ciji su solo albumi daleko bolji od murpheyovog i daleko vise prihvaceni od publike i kriticara)...

world demise i back from the dead su isto dobri albumi i sa njih se moze svirat nekoliko super pjesmica uzivo - sto su i uradili na metal campu i wackenu. u svakom slucaju, na ovo se ide bez daljnjeg (pada na subotu).

Ne kazem da je zbog toga poznat, dapace, nije.. kao sto rekoh ostat ce zapamcen po odlicnom radu i virtuoznosti gdje god se pojavio, sto i nije bas toliko cesta pojava.. to cisto bijase reakcija na osvrt o solo radovima koji su dobro odradjeni, na par momenata i genijalno odsvirani.. Usporedjivanje Dickinsonovih solo radova i Murphy-evih nije isto iz raznih aspekata and you know it.. ;P

Sure, tebi, meni ne odgovaraju.. ;P dobar provod however, nema sumnje da ce biti..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]