Bio sam na koncertu Destruction-a & Candlemass-a u BG-u 6. decembra i bilo je OK.Destruction sam gledao po drugi put,a Candlemass prvi put.
Jedino sam se sjebao zato sto sam pre koncerta mesao pica (pivo/rakija) i doziveo akutno trovanje etanolom (

),pa sam predgrupe (Personal War i Deathchain) proveo van sale (malo u WC-u,a vise na stepenicama) izbacujuci taj otrov iz sebe

Jebi ga...
Iz mrtvih me je povratio drug (koji me je sreo na stepenicama) "Ej Lazo,pa Destruction SAD svira"

Tek onda sam otisao (kol'ko/kako sam mogao) u salu gde je bio koncert...
Kazem,bilo je jako dobro.Masa je bila bas raspolozena

A i Schmier (i ostali) su bili bas raspolozeni prijemom publike,kao i ovacijama 'Destruction,Destruction'

Jos me je ono subakutno stanje trovanja drzalo,pa se ne secam bas najbolje svih pesama
Al' sam zato u'vatio trzalicu Destruction-a

Mada sam se stalno bojao da kol'ko sam pijan da cu je izgubiti negde usput (srecom nisam).
Posle Destruction-a masa se proredila (mnogi su otisli),a onda su nastupili Candlemass.OK svirka.Ali primetan pad atmosfere

I ma koliko se pevac trudio da digne malo atmosferu nije uspeo.Po meni mlak prijem (preostale) publike...
LJudi:bilo je prilicno (kol'ko se ja secam),ali ne bas puna sala SKC-a (k'o npr. na Steve Vai-u pre par nedelja).Kasnije sam nacuo da je organizator bio u blagom gubitku...