Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 11:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: CHARON, 05.03.2006. Beograd
PostPosted: 07. 02. 2006. 01:55 

Legacy Promotion predstavlja:

Po prvi put u našoj zemlji,Doom and Gothic fest:

Uèestvuju:

Charon (Finska)

Phantasmagoria ( Hrvatska )
Rain Delay
Consecration
Follower (ex - Arnor )

Dom omladine 05.03.2006.

Ticket : TBA

Za sve koji nisu upoznati sa bendom Charon,reè je o bendu koji je u samom vrhu finske i svetske goth scene,odmah pored HIM-a,To Die For,Negative i 69 eyes...2002 odradili su evropsku turneju sa Nightwish i After Forever,a u zadnje 3 godine izuzetno su koncertno aktivni...Najveæi uspeh im je svakako singl Little Angel ,koji mozete skinuti sa sledeæe adrese : http://charon.fi/sound/charon_little_angel.mp3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2006. 15:38 

blago vama.....enjoy! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2006. 13:48 

Mislim da cu propustiti ovaj dogadjaj :)

...al zato mislim da necu onaj u Budimpesti par dana ranije :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2006. 23:17 

Evo,da kazem i ja koju za ovaj koncert...Inace na koncert nisam imao namjeru ici,al eto,otisao sam zahvaljujuci Defunctusu(ipak se nisam pokajao)
Idemo redom:
FOLLOWER-Solidan zvuk,dobre pjesme za obradu,pjevacu bas lezi Anathema.Samo me cudi kako prije pjesme my dying bride-a nije zamolio publiku za minut cutanja za sve pomrle labudove koji su najbrojnije zrtve ovog nemilosrdnog pticijeg gripa ...Mislim da ce MDB izdati najmelanholicniji album poslije svega ovoga sa labudovima
RAIN DELAY-Mnogo dobar zvuk,pjevacica ima(mrzim da koristim ovu rijec,ali to je najjednostavniji opis za njen glas)predivan glas,pjevac se nesto slabije cuo,bubnjar majstorski odradio svoj dio posla.Iskreno,mogli bi se proglasiti bendom veceri(ne racunajuci charon,naravno),iako nisam ljubitelj ovakvog zvuka(cak su me na momente i smarali),moram priznati da su bili nekako najkompletniji.
CONSECRATION-Mnogo vise mi se svidjala faza od prije 2-3 godine,kvalitet je neosporan,ali cu onakvu muziku poceti slusati tek kad se pocnem drogirati...Bez obzira na moj licni stav kad je takva muzika u pitanju,jako kvalitetno!
ABONOS-Vjeciti problemi sa zvukom,ovaj put su sigurno bili bend kome su se gitare najjasnje cule,ma sve je bilo ok,samo su glasovi bili extra tihi,slobodno su ih mogli za duplo pojacati i zvucali bi vrhunski!Uspjeh primjetiti da im nove pjesme opasno na progressive vuku,sto je ok,ali ne treba pretjerivati,ipak je to abonos.
PHANTASMAGORIA-Bend za gothic zurkice,ritam masina je tu,pjevac sa sesirom...da,da i mi volimo Sisters Of Mercy.Publika im je pruzila odlicnu podrsku
I na kraju,najvece,prijatno iznenadjenje za mene,CHARON-Pravi profesionalci,svaka cast,zvuk vrhunski,ponasanje pjevaca vrhunsko,ocekivao sam vise pedersianja...Publika pjeva sve pjesme,steta sto je malo ljudi ostalo da ih vidi,ali to je vec stvar organizatora...Ipak i pored relativno malog broja ljudi,atmosfera u publici je bila vise nego odlicna.Mislim da cu poslije ovoga malo intenzivnije slusati charon,iako nisu moj fah...
I na kraju sta da kazem,bio sam jako umoran&extremno gladan,pa je dozivljaj mogao biti i bolji,al nema veze,meni je svejedno bilo sasvim ok

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]