Hedon wrote:
...malo neosnovano i iznoÅ¡enje miÅ¡ljenja bez argumenata jer ne poznajeÅ¡ Äoeka...
...pa dovoljna je Äinjenica da je metaljac. Opaki bljeker možda?
Libijac wrote:
Al chudi me ta hrabrost od tebe da ikog komentarises, posto svi znamo da si sega od coeka, lakrdija, predmet sprdacine u HR a bogme i sire.
hehehehehe Äekao sam ovo.... ihihihi oÄigledno traÄ sistem nije zakazao niti u ovome trenutku.
...ehhe pitam se gdje bi završio kada bi u obzir uzimao stavove propalih metaljaca, koje je društvo odbacilo usljed njihovog mentalnog hendikepa.
Libijac wrote:
Ti si bre momchino poproker, pomiri se s tim, u Black Metal si "zalutao" kao i mnogi drugi prije tebe. Al hajd, popustice tebe to, kad nadjes posao u tatinoj firmi i metnesh kravatu, kupish kakvog VW dizela na rate, i te svoje komplekse nizhe vrijednosti koje lijecis putem ofiranja sopstvene licnosti medju Metalcima, krenes ispoljavat na prikladnije nacine, kao pravi "sistemski coek".
...naravno da jesam zalutao, hehe shvatio sam da se u takvim krugovima kreću spodobe poput tebe - ograniÄni stvorovi koji su liÅ¡eni elementarnog sagledavanja stvari na viÅ¡e od 5cm od svojeg nosa.
...naravno da ću navući kravatu, Äovjek treba biti ozbiljan, tragikomiÄno je da netko izgleda kao kloÅ¡ar u tvojim godinama. I ne, neću trebati kupovati VW na rate, dovoljno sam bogat da platim auto odjednom.
hehehe ti si jedan od onih prosvijetljenih metaljaca koji se bore protiv sistema jelda? hiihhi živjela scena.
Isuse, koja nakupina frustriranih nerdova...
Hornz up, metalheadz ! \m/