ISK Sharan wrote:
Dobar sam, mamurluk užasan, koncert mrak nad mrakovima, ne sjećam se kad mi je bolje bilo, ali fakat, ne sjećam se.
Da,garantovano se ni mene ne secas (kol'ko si bio odvaljen od alkohola)
Anyway,ja se tek sad (posle 3 dana) oporavio od ovog beer drinking & hell raising vikenda

Pocelo je u petak (otisao sam u Novi Sad na neku lokalnu svirku),pa se nastavilo u subotu u Bosni (na Tankardu,tj. pre i posle),pa u nedelju ponovo na Tankardu,al' u Beogradu (u ponedeljak u podne sam napokon dosao kuci (u Zrenjanin))
Anyway,sam koncert je bio E-X-T-R-A

I Tankard i ostali bendovi i masa i provod i pivo (najvise!) i sve ostalo.
Onaj prvi bend (Perishment) me je bas prijatno iznenadio -
svaka cast momci!Samo tako nastavite!Onda bend koji me bas nije tol'ko prijatno iznenadio - Flatline.Ne znam,nisam ja fan tog HC-a/grind-a/sta vec...mislim da su se oni i najmanje uklopili (sto se stila/zvuka tice) u tu svirku te veceri.Mada je pevac imao zanimljiv 'stil' odevanja - covek je bio zamotan nekim zavojem/trakama,pa je licio na mumiju (bar meni)
A onda ono sto smo svi cekali - KINGS OF BEER
Au bog te jeb'o,al' je to bila ludnica!!!Thrash,pivo,headbanging,stagediving,crowdsurfing,sutka,Tankard sviraju ispred tebe,guranje u prvim redovima...U trenutku sam zaboravio i na umor (i na to da sam u poslednjih 40 sati spavao svega 3 sata) i na pivo i na ekipu sa kojom sam dosao i da me je
neko (haha) trazio pre toga,ma na sve,jer LUDNICA je bila oko mene!!!Onaj ludi Sharan je tol'ko puta skocio sa stage-a da je security dobio popizditis od njega

Secam se jedne situacije u toku koncerta:Sharan se priblizava stage-u,a onaj crni (iz security-a) ga vec posmatra dal' ce ponovo gore.I krene Sharan da se penje na binu (odmah pored mene),kad ga ovaj zaustavi (i kaze mu da ne moze).A Sharan njemu:"Ma necu,matere mi,necu" (kao da nece ici gore valjda).Posle toga nije proslo ma ni 10 sekundi kad eno Sharana gore - trci po bini

Kakav lik...
Anyway,kazem ja sam se na tom koncertu strava proveo (jes' da nisam nikog znao iz mase tamo,no nebitno - meni je bilo fenomenalno),bez obzira sto sam vise puta padao dole (pa su me posle kad sam se otreznio laktovi otkidali

),bio posle prljav k'o svinja i umoran k'o pas,a znoj lio sa mene i moje sive Tankard majce (uzas

) i sto sam se pre koncerta ozder'o od piva (pa se neceg secam,a neceg i ne

),al' svejedno - video sam Tankard!!!A po'vatao sam i pola limenki piva sto su bacali u masu
Odem posle u WC da pisam - kad ono tamo Shakhbuurz

Eto gde ga ja sreo

Inace,i on je celo vreme divljao na koncertu (pored mene),a nisam ni imao pojam da je to on
Posle njih M.A.D. Goya -al' tu sam vec bio premoren,pa sam seo da se malo odmorim i popijem pivo (ovog puta na miru,a ne da ti stalno neko otima iz usta k'o za vreme Tankarda

).
A onda sutra za Bg na koncert (ponovo)...
Pozdrav za ljude koje sam upoznao tada (na koncertu:Shakhbuurz i Lena_Rose,a Uriel me se i ne seca,posto je bio prilicno nervozan/u nekoj frci pre koncerta,pa me je jedno 5 puta pitao "a odakle si ti (iz kog benda)/s' kim si ti?"

),videcemo se valjda ponovo
E da,Spawn je pitao za set listu - ja je imam (uzeo sam je posle koncerta),pa cu postovati kasnije sta su svirali (moram prvo da je nadjem gde sam je ostavio kad sam se vratio kuci)...
P.S. - Bilo mi je i malo cudno to sto sam posle ne znam kol'ko godina bio na nekoj svirci gde sam sreo bar 5 ljudi koji su vislji od mene

(to mi se ne desava cesto);
A i to kol'ko sam tamo video devojaka sa extra dugom kosom (
supercool)

(lepo je videti to

)