Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 00:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 21:35 

lord krvolok wrote:
bravo vanja,moze neso pricati sta hoce,i svi mogu sarajevo napustit al nigdje im nece biti bolje to svi znamo!!!!!!!!!!

Ja koliko znam ljudi uglavnom idu tamo gdje im je bolje... a i vremena se mijenjaju, stariji od mene ce svakako znati sta je sarajevo bilo prije dvadeset godina a sta je danas.

Ako nista, siguran sam da mu nedostaju tufahije, sarajevskih cevapa i bureka ima i u beogradu %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 21:52 

bg je metropola za sa normalno,ali nigdje nema tog duha
i mentaliteta ljudi ko u sa,nek prica ko sta hoce!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 23:00 

Ko god misli da je Beograd sjena onog shto je bio prije dvaes godina je il u njega s brda sisho, il nije u njemu u stari vakat bio.

Ne bih reko da je Beograd ista bolji od Sarajeva, pogotovo ako se uzme da u tom gradu nit je bilo rata, a ima i cetiri puta vecu populaciju od Sarajeva (ako ne i pet/sest sad).

Shto se tiche seljadije, fukare, prljavshtine, u mnogo chemu je Beograd puno napredniji od Sarajva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 00:12 

lord krvolok wrote:
bg je metropola za sa normalno,ali nigdje nema tog duha
i mentaliteta ljudi ko u sa,nek prica ko sta hoce!!!!!!!!!!
kosto bi u narodu rekli
hvala bogu pa nema!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 00:19 

jest vala...steta sto ste samo 70 km od nas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 01:26 

a sta je to neso prico protiv sarajeva gluho bilo?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 02:29 

ISK Sharan wrote:
Dobar sam, mamurluk užasan, koncert mrak nad mrakovima, ne sjećam se kad mi je bolje bilo, ali fakat, ne sjećam se.

Da,garantovano se ni mene ne secas (kol'ko si bio odvaljen od alkohola) :lol:

Anyway,ja se tek sad (posle 3 dana) oporavio od ovog beer drinking & hell raising vikenda :twisted: Pocelo je u petak (otisao sam u Novi Sad na neku lokalnu svirku),pa se nastavilo u subotu u Bosni (na Tankardu,tj. pre i posle),pa u nedelju ponovo na Tankardu,al' u Beogradu (u ponedeljak u podne sam napokon dosao kuci (u Zrenjanin)) :)

Anyway,sam koncert je bio E-X-T-R-A :!: I Tankard i ostali bendovi i masa i provod i pivo (najvise!) i sve ostalo.
Onaj prvi bend (Perishment) me je bas prijatno iznenadio - svaka cast momci!Samo tako nastavite!Onda bend koji me bas nije tol'ko prijatno iznenadio - Flatline.Ne znam,nisam ja fan tog HC-a/grind-a/sta vec...mislim da su se oni i najmanje uklopili (sto se stila/zvuka tice) u tu svirku te veceri.Mada je pevac imao zanimljiv 'stil' odevanja - covek je bio zamotan nekim zavojem/trakama,pa je licio na mumiju (bar meni) :D

A onda ono sto smo svi cekali - KINGS OF BEER 8)
Au bog te jeb'o,al' je to bila ludnica!!!Thrash,pivo,headbanging,stagediving,crowdsurfing,sutka,Tankard sviraju ispred tebe,guranje u prvim redovima...U trenutku sam zaboravio i na umor (i na to da sam u poslednjih 40 sati spavao svega 3 sata) i na pivo i na ekipu sa kojom sam dosao i da me je neko (haha) trazio pre toga,ma na sve,jer LUDNICA je bila oko mene!!!Onaj ludi Sharan je tol'ko puta skocio sa stage-a da je security dobio popizditis od njega :lol: Secam se jedne situacije u toku koncerta:Sharan se priblizava stage-u,a onaj crni (iz security-a) ga vec posmatra dal' ce ponovo gore.I krene Sharan da se penje na binu (odmah pored mene),kad ga ovaj zaustavi (i kaze mu da ne moze).A Sharan njemu:"Ma necu,matere mi,necu" (kao da nece ici gore valjda).Posle toga nije proslo ma ni 10 sekundi kad eno Sharana gore - trci po bini :lol: Kakav lik...
Anyway,kazem ja sam se na tom koncertu strava proveo (jes' da nisam nikog znao iz mase tamo,no nebitno - meni je bilo fenomenalno),bez obzira sto sam vise puta padao dole (pa su me posle kad sam se otreznio laktovi otkidali :( ),bio posle prljav k'o svinja i umoran k'o pas,a znoj lio sa mene i moje sive Tankard majce (uzas :D ) i sto sam se pre koncerta ozder'o od piva (pa se neceg secam,a neceg i ne :oops: ),al' svejedno - video sam Tankard!!!A po'vatao sam i pola limenki piva sto su bacali u masu :twisted: :P
Odem posle u WC da pisam - kad ono tamo Shakhbuurz :) Eto gde ga ja sreo :lol: Inace,i on je celo vreme divljao na koncertu (pored mene),a nisam ni imao pojam da je to on :lol:
Posle njih M.A.D. Goya -al' tu sam vec bio premoren,pa sam seo da se malo odmorim i popijem pivo (ovog puta na miru,a ne da ti stalno neko otima iz usta k'o za vreme Tankarda :) ).
A onda sutra za Bg na koncert (ponovo)...

Pozdrav za ljude koje sam upoznao tada (na koncertu:Shakhbuurz i Lena_Rose,a Uriel me se i ne seca,posto je bio prilicno nervozan/u nekoj frci pre koncerta,pa me je jedno 5 puta pitao "a odakle si ti (iz kog benda)/s' kim si ti?" :lol: ),videcemo se valjda ponovo ;)

E da,Spawn je pitao za set listu - ja je imam (uzeo sam je posle koncerta),pa cu postovati kasnije sta su svirali (moram prvo da je nadjem gde sam je ostavio kad sam se vratio kuci)...

P.S. - Bilo mi je i malo cudno to sto sam posle ne znam kol'ko godina bio na nekoj svirci gde sam sreo bar 5 ljudi koji su vislji od mene :shock: (to mi se ne desava cesto);
A i to kol'ko sam tamo video devojaka sa extra dugom kosom (supercool) 8) (lepo je videti to :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 03:28 
Moderator

A mogo si se ti krele zahvalit i meni što sam te odvela do stanice, na stranu što nisam znala šta je mahala. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 09:46 

LazaGN'R wrote:
P.S. - Bilo mi je i malo cudno to sto sam posle ne znam kol'ko godina bio na nekoj svirci gde sam sreo bar 5 ljudi koji su vislji od mene :shock: (to mi se ne desava cesto);

ni meni :lol:
Laza: "Bezi da pisham"
Skakh: "A ti si Laza?"

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 16:26 

poezija...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 20:11 

Addict wrote:
Eee, smogovci, niste u stanju pogoditi ni pravi kombi. Ovo je vec drugi put, prije par godina ste umjesto autobusa sa Banjalucanima razbili Centrotransove autobuse sa obicnim putnicima. A moze bit' da su ofirali Hooligan majicu kod pjevaca, pa kontali navijaci :lol:

Koja ste vi necivilizovana stoka jeb'o majku. ÄŒast izuzecima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 20:12 

DrkHadzija wrote:

Ne bih reko da je Beograd ista bolji od Sarajeva, pogotovo ako se uzme da u tom gradu nit je bilo rata, a ima i cetiri puta vecu populaciju od Sarajeva (ako ne i pet/sest sad).

Shto se tiche seljadije, fukare, prljavshtine, u mnogo chemu je Beograd puno napredniji od Sarajva.

Bilo je rata. 99.

I ovo su inace jako glupave rasprave.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 21:45 
Moderator

cotoha wrote:
Bilo je rata. 99.

I ovo su inace jako glupave rasprave.

:lol:

jašta je bilo...isto tako kao što su nazvali agresore povratnike sa ratišta :lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 23:04 

Lockat ovo... Hitno!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 00:36 

Da, i ja se slažem. Pošto je koncert prošao, većina je već rekla šta je htjela, i pošto je tema sad otišla u jednom sasvim drugom smjeru, trebalo bi ovo zaključavat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 00:50 

Porvalite sta gerre napisao na nasem forumu :
http://www.legacy-promotion.net/forum/i ... 40#msg5940

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2006. 12:16 

Fakat mi je drago da su ovako dobro prosli koncerti u Zagrebu i Beogradu, a ni onaj u Visokom nije bio los sto se tice atmosfere. Tankard su fakat profesionalci i fun-raiseri.

No najvishe mi je drago sto je moj trud da dovucem ovaj band na Balkan doveo do stotina ovako pozitivnih komentara na forumima, doduse music & fun oriented vecinom u HR i SR, jer kod nas se voli pricati jos o nekim drugim stvarima...cemerli zemlja staces.

Enivej, lockam ovu temu da se ne bi ovaj tumor sto u Bosni je dosegao nevjerovatne velicine jos vishe prosirio na jedno ovako dobro iskustvo.
Zao mi je uzasno sto ovo moram reci, ali da bogdo nije bilo datuma u Bosni, sad bi bio mnogo mirniji i turneju bi Tankard pamtili po dva nezapamceno posjecena i skoro savrsena koncerta.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 397 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]