Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 20:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
 Post subject: Re: Situacija oko koncerata u Sarajevu - WTF ??!!
PostPosted: 04. 10. 2008. 01:26 

ahahahaha xD xD

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 01:41 

libija, ovi ovde levati izgleda drkaju na nasu "prepirku", ako imas jos sta da mi kazes, na PM ozezi :) .

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 09:09 

nemam, nazalost, levata i seljadije puna bosna, sta ocekivati, eto ih ko cobani na saobracajnom udesu, nadam se da su se bar uspjeli zabavit, posto im to limitirana masta inace ne dopusta...

nabijem ih na kurac, standardno...

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 12:31 

stari serator wrote:
nemam, nazalost, levata i seljadije puna bosna, sta ocekivati, eto ih ko cobani na saobracajnom udesu, nadam se da su se bar uspjeli zabavit, posto im to limitirana masta inace ne dopusta...

pa kad ste idioti, raspravljate se ovde ko djeca.
situacija je jednostavna - svako odradi svoj dio posla i eto scene. promotor svoje, bendovi svoje, publika svoje... ako ne ide, znaci ne ide i zdravo.

P.S.
inace, ja sam mislio da si upravo ti neki seljacic iz poljica, ispravi me ako se varam? ili si postao preko noci urbani amerikanac :razz: seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad ;-)

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 12:47 

Quote:
:razz: seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad ;-)

hehehehe,dobra ova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 17:04 

Acronian wrote:
stari serator wrote:

pa kad ste idioti, raspravljate se ovde ko djeca.
situacija je jednostavna - svako odradi svoj dio posla i eto scene. promotor svoje, bendovi svoje, publika svoje... ako ne ide, znaci ne ide i zdravo.

P.S.
inace, ja sam mislio da si upravo ti neki seljacic iz poljica, ispravi me ako se varam? ili si postao preko noci urbani amerikanac :razz: seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad ;-)

:mrgreen:
fakat kad ste neslozni treba vam uvest 10 000 po clanu benda da vise niko ne zasvira u SA
nisam iz SA i nisam u Bosni trenutno al stvarno sramota da niko ne dolazi u SA zbog tog glupog zakona ( a i sto bi ako promoter ne moze pokriti minimalne troskove i ako na koncert nekog svjetskog imena dodje 40-50 osoba)
Zato treba odrzavat koncerte u Tuzli (nisam ni iz Tuzle :mrgreen: ) gdje ima makar neka baza metalaca i metal bendova
a vi se i dalje svadjajte i serite (pogotovo iz Amerike) i uskoro nece ni lokalni bendovi moci svirati a da ne plate (ev i ja cu srat iz Amerike) al ako moj glas moze pomoc ikako ja cu ga dati jer je stvarno sramota da moramo (morate) ici do HR i SR i tamo ostavljat pare (plus put)
evo Kreatorova turneja u Evropi
nema Bosne jebote a ima HR i SR i kontam kolko ce nase raje ic na to jer ne mogu kuci uzivat u tome
al posto znam nas mentalitet uskoro ce vam trebat viza za te koncerte

Profile  

PostPosted: 04. 10. 2008. 19:41 

sva ta priča nije ni za 'rac, ako neko hoće nešto da radi uradiće, ako neko hoće da sere po forumima sraće, ako neko nekome hoće dati savjet - teško da ovaj drugi poslušaće.

Ja bi volio da ima svega al nema, al ono što ima na to idem i podržavam kupovinom karte a ponekad i rečima, mada je na koncerte idem isključivo radi budalesanja i zajebavanja, a ne zbog lika koji to organizuje.

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2008. 16:34 

Acronian wrote:
stari serator wrote:

seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad ;-)

gdje si ti prije nabijao majstore a???kud ce veci levati od vas dvojice sto se tu raspravljate ko neka balavurdija obicna,mislite da ste nekome interesantni... :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2008. 16:37 

bloodflood wrote:
libija, ovi ovde levati izgleda drkaju na nasu "prepirku", ako imas jos sta da mi kazes, na PM ozezi :) .

evo ja svrsio,ajd jos plss... ;-)

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2008. 20:06 
Moderator

Dragi moji, drage moje. Ne vidim više razloga da ova tema bude otvorena. Ako neko od kolega moderatora misli da ima nešto dodati, neka doda komotno. I vi također. Sutra kad ustanem zaključat ću temu.

Preporučujem svima onu dobru staru - manje seri, više deri. Umoran sam od presipanja u šuplje u prazno, umoran sam od činjenice da moram nekog moliti da potpiše peticiju za udruženje koje bi njega samog guralo, umoran sam od činjenice da su kafa i Korner važniji od albuma nekog benda. Umoran sam od sebe nekad, ali više sam umoran od vas seratora i govana koji samo znate pametovati preko neta. Dosta mi je više poruka ''ako mogu pomoći, a vi mi javite''. Nikome, ni meni ni Slavi, koji u 99% koncerata radimo zajedno NE PADA NA PAMET da nekog molimo ili pitamo - ko STVARNO želi pomoći zna gdje će nas naći i zna kako će nam pomoći.

Za one koje interesuje, već spomenuto udruženje će se desiti - ja sa svoje strane izdavajam pomalo ovo svoje usrano vrijeme i pregledavam mjesta u Sarajevu koja su zapuštena kako bi napisao neki program skvotiranja mjesta. Čitao sam ono što je Libijac (mislim da je on) napisao o tome kako treba neko napisati traktat o tome koliko smo bendova pozvali, koliko smo evropskih turneja skrenuli u BiH, koliko smo para popušili - pišem taj traktat. Pomalo, možda će nekad biti gotov. Vama ostalima savjetujem da ne kenjate - ako ne možete pomoći, nemojte ni odmagati. Dođite na koncert i platite kartu i DOVOLJNO od vas. Ali fakat.

Ako imate još šta reći na ovu temu, recite, ako nemate, sutra nećete imati ni priliku.

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2008. 20:24 

escape wrote:
Acronian wrote:
stari serator wrote:

seljak iz sela moze, al selo iz seljaka nikad ;-)

gdje si ti prije nabijao majstore a???kud ce veci levati od vas dvojice sto se tu raspravljate ko neka balavurdija obicna,mislite da ste nekome interesantni... :lol:

hehe... reko ja vec u ovom postu kojeg si ti malo potkratio - idiotska rasprava.
svako neka uradi svoj dio posla kako treba (nek ne bude sanercina i levat) i bice scene.
a ovo s nabijanjem te bas i ne kontam... :?

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 00:04 

JEBEM VAM BOGA NE ISPRAVLJATE KRIVU DRINU!!!
:twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 00:25 

Ovo je SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 01:13 
Moderator

Samo vas citam i smijem se...

Sharane, tebi rekoh vec, Slavi isto...Na mene racunajte, sta god..

Profile  

PostPosted: 06. 10. 2008. 01:58 

Sjecam se dana kada sam sâm zelio pomoci, pogurati, podrzati i cinio sam to kako sam mogao. Onda neko vrijeme visih s tim 'metalcima', kratko vrijeme, i ta zelja poce iscezavati ( dobro je da sam barem to, na vrijeme primjetio ).
Prestanite se pravit pametni, ludi, tr00 i 'mjesto toga naletite na koju svirku.

( Sljedeca stanica - pisanje predizbornih kampanja - hahah )

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC + 1 hour [ DST ]