rox wrote:
slažem se sa konstatacijom da je koncert dobro ispaljen od strane bendova, al definitivno ostalo je ORGANIZACISKI FIJASKO
ne znam kako ste ostali prošli po pitanju onog glupog(tako da kažem)ponašanja securitya, ma žalosno, prežalosno...
razumijem da se tu najviše vodi briga o sigurnosti publike, opreme i bendova ponajviše, al naguravati ekipu na tribine, na koncert takvog benda, pa tek tad postaji opasnost da neko najebe...srećom koliko sam upoznat do toga nije došlo
zvuk-DISASTER, blago reÄeno
mala dvorana, promaÅ¡aj Äisti..da, znam,velika dvorana prima 10tauzenki ljudi, al ono ljudi Å¡to je bilo tu noć u maloj dvorani, definitivno bi popunila podij velike dvorane.
najveći apsurd happeninga:
upratio sam na KSE par likova da su "dajvali"na raji-tako da se izrazim, naravno zavrÅ¡ili su ispred stage-a, nakon Äega su odvedeni vani uz pratnju 2-3 lika iz osiguranja, pri Äemu se nisu vratili, naguravali su se sa osiguranjem, a ovi joÅ¡ zovnuÅ¡e i murju, smjeÅ¡no zar ne

zalosno pravo
lik je dehidrirao, nageo se preko ograde, i ne, security ga nije izvuko jer je dehidrirao, nego su ga izveli van jer on jednostavno nije smio preci onu ogradu
oj jebote debila
jestel vidjeli kad je clown trazio zamjenu onog jednog krkana securitija
posteno
vidi da je lik grubijan neki teski, i samo pokaze na njega onom glavnom, i onaj pokret rukom ko da grkljan reze
odma su zamjenili securityja
jebo ih cevap degenski, organizacija je bila bas defektna
i bilo je debilski ono dole za podijum
ono sistem, ko prije dodje, njegovo je, lol
doduse, zelena narukvica mi jos uvjek na ruci
al eto, kolko god serem, eh dvostruko vise sam ipak zadovoljan i odusevljen
barem imam razloga da ih opet odgledam

(kao lafo inace ne bih imao lol)