Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 11:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: SLIPKNOT+ Killswitch Engage: 16.06.-Dom Sportova, Zagreb!
PostPosted: 18. 06. 2009. 17:10 
evo vratio sam se kuci
brojim modrice
ljudi
ovo je bilo vrh
al sad kad skontam
svirka je bila grozna, preko kurca
da znate samo da su ljudi iz slipa tolki supci pa su trazili odvojen backstage od KSE jer, citiram managera, "slipknot is EVIL", mislim fuck

ok sad posteno, ENERGIJA I ATMOSFERA NA MAXIMUMU
prvi red majka, postavicu ja uskoro slike i clip wall of deatha na Rose Of Sharyn
od zvuka sam vise ocekivao al eto

a sada idem na disturbed temu, jer ljudi vjerujte, DISTURBED je pojeo i KSE i SLIP zajedno

PostPosted: 18. 06. 2009. 18:04 

slažem se sa konstatacijom da je koncert dobro ispaljen od strane bendova, al definitivno ostalo je ORGANIZACISKI FIJASKO :cry:

ne znam kako ste ostali prošli po pitanju onog glupog(tako da kažem)ponašanja securitya, ma žalosno, prežalosno...
razumijem da se tu najviše vodi briga o sigurnosti publike, opreme i bendova ponajviše, al naguravati ekipu na tribine, na koncert takvog benda, pa tek tad postaji opasnost da neko najebe...srećom koliko sam upoznat do toga nije došlo :lol:

zvuk-DISASTER, blago rečeno :cry: :cry:

mala dvorana, promašaj čisti..da, znam,velika dvorana prima 10tauzenki ljudi, al ono ljudi što je bilo tu noć u maloj dvorani, definitivno bi popunila podij velike dvorane.

najveći apsurd happeninga:
upratio sam na KSE par likova da su "dajvali"na raji-tako da se izrazim, naravno završili su ispred stage-a, nakon čega su odvedeni vani uz pratnju 2-3 lika iz osiguranja, pri čemu se nisu vratili, naguravali su se sa osiguranjem, a ovi još zovnuše i murju, smješno zar ne :o :o

Profile  

PostPosted: 18. 06. 2009. 18:35 
rox wrote:
slažem se sa konstatacijom da je koncert dobro ispaljen od strane bendova, al definitivno ostalo je ORGANIZACISKI FIJASKO :cry:

ne znam kako ste ostali prošli po pitanju onog glupog(tako da kažem)ponašanja securitya, ma žalosno, prežalosno...
razumijem da se tu najviše vodi briga o sigurnosti publike, opreme i bendova ponajviše, al naguravati ekipu na tribine, na koncert takvog benda, pa tek tad postaji opasnost da neko najebe...srećom koliko sam upoznat do toga nije došlo :lol:

zvuk-DISASTER, blago rečeno :cry: :cry:

mala dvorana, promašaj čisti..da, znam,velika dvorana prima 10tauzenki ljudi, al ono ljudi što je bilo tu noć u maloj dvorani, definitivno bi popunila podij velike dvorane.

upratio sam na KSE par likova da su "dajvali"na raji-tako da se izrazim, naravno završili su ispred stage-a, nakon čega su odvedeni vani uz pratnju 2-3 lika iz osiguranja, pri čemu se nisu vratili, naguravali su se sa osiguranjem, a ovi još zovnuše i murju, smješno zar ne :o :o

zalosno pravo
lik je dehidrirao, nageo se preko ograde, i ne, security ga nije izvuko jer je dehidrirao, nego su ga izveli van jer on jednostavno nije smio preci onu ogradu :roll:
oj jebote debila
jestel vidjeli kad je clown trazio zamjenu onog jednog krkana securitija
posteno
vidi da je lik grubijan neki teski, i samo pokaze na njega onom glavnom, i onaj pokret rukom ko da grkljan reze
odma su zamjenili securityja
jebo ih cevap degenski, organizacija je bila bas defektna
i bilo je debilski ono dole za podijum
ono sistem, ko prije dodje, njegovo je, lol
doduse, zelena narukvica mi jos uvjek na ruci :mrgreen:

al eto, kolko god serem, eh dvostruko vise sam ipak zadovoljan i odusevljen
barem imam razloga da ih opet odgledam :D (kao lafo inace ne bih imao lol)

PostPosted: 18. 06. 2009. 19:38 

Cuj izbacili ih.. hahahahah

Profile  

PostPosted: 18. 06. 2009. 19:51 

rox wrote:

:lol: :lol: :lol:

Moondust wrote:
zalosno pravo
lik je dehidrirao, nageo se preko ograde, i ne, security ga nije izvuko jer je dehidrirao, nego su ga izveli van jer on jednostavno nije smio preci onu ogradu :roll:

zabranjeno dehidriranje, odma napolje letis :lol:

Profile  

PostPosted: 19. 06. 2009. 02:13 

cuj... pa ja sam se toliko uzivio u pjevanje i pratnju ritma na KsE-u da to nisam ni vidio... pogotovo to "dejvanje"...xD SECURITY SU PEDERI je uzvikivao momak van dvorane poslije koncerta... te su mu se mnogi pridruzili...!

ipak,mislim da nisu bukvalno oni krivi...jednim djelom "prvi put se susrecu sa takvom vrstom koncerta(publike) pa su se mozda prepali malo,tj da nece sta krenuti po zlu...ali prije svega,organizatori su ti koji su ih trebali obavijestiti o tome kako se treba raditi,sta dopustiti a sta ne...!

zalosno je ono za narukvice...nase dvije kolegice nisu odmah usle s nama jer nisu bile sigurne kako ce biti...koliko mosha, jer su ovako OSJETLJIVE i KRHKE... i kasnije nisu mogle... ali gledao sam jos dosta ljudi kako mole one da ih puste...ipak nista od toga...! spomenuo sam vec,jos jednom cu...da sam veliki sreckovic pa sam bio 599 od 600 pustenih..xD

sigurno bi bilo mocnije da je bilo u velikoj dvorani,bilo bi zivlje, a to za odnos... KsE i SK... gore sam spomenuo...mislim da je Slipknot platio KsE-u da budu maloo losiji nego oni...!

ipak ...isao bih opet i opet i opet..xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]