SxAxHxC wrote:
Haj mali osvrt. Bilo nas je dosta tamo. NajjaÄi po meni Fucked Up. Ubili su sve. Poslije njih je trebalo zatvoriti Exit. Žao mi je Å¡to zbog jebene kiÅ¡e ne odgledah Hobsone. Bit će druge prilike. Dubioza me prijatno iznenadila. Raznijeli su onaj Fusion stage u pepeo. Ostalo vala 'nako. Onaj Kraftwerk je vrijedjanje ljudske inteligencije. PuÅ¡tanje muzike sa kompjutera i istovremeno chatanje na fejsbuku...
Gdje ces ovo reci pa ostati ziv, svasta... Bend je odlican, a uz to je i pionir elektro zvuka.
Ako tebi smeta elektro zvuk, smetalo bi ti da neki pobornik ovog pravca kaze da su hc bendovi retardirani, jer se njemu ne svidjaju, pogotovo da svira neki bend koji je bio jedan od zacetnika hardkora... Volim hc, meni je licno nyhc vrijedjanje inteligencije obrtanjem 8 rifova u nedogled i 3 iste liricke teme (fff), ali necu pljuvati zacetnike tog pravca, mogu pljuvati klonove, ali prvake, ne...
Prvo nisam govorio o elektro muzici nego o njihovom scenskom nastupu. Njihova muzika je za neke diskoteke i klubove, a meni se na exitu to uÄinilo kako mi se uÄinilo.