Ma zezam za ulaz, bice Elemental sam 10 KM pa ne zalim ici

Svirka je bila odlicna!
Machine, oni nisu normalni, ono je savrseno! Da su se malo utisali na bini bio bi savrsen zvuk, al' im je bio cejf da se pojacaju, pa je previse brujalo.
Tanker bili solidno dobri kao i uvijek.
Igut me razocarao, nisam nigdje uspio nabaviti eternities, ocekivao sam jos zesci metalkor nego na More than words can tell, ali ono je otislo u totalno drugom smjeru od ocekivanog, pa mi je bilo malo isprano i blago

Zvuk, uf, iako je na MI bilo preglasno i malo brujalo, odmah se osjetilo da je to to.
SAvrsesno, svaki ton se cisto cuo na Tankeru, svaki instrument je preo i medio, grmi sve i trese, ali se savrseno cuje, to je ono sto se cekalo!
Posjecenost je bila po mom misljenju slaba, do nekih 150 ljudi, drago mi je sto su objavili da je od ponoci ulaz besplatan, da se vidi ko je ko, kome se da cugati po kafanama do 12 pa uci za dzabe, a ne da za bendove i scenu 3 KM usljive, a kukali su godinama da nemaju dobar prostor, pa onda da nemaju nikakav, a sada im je 3 KM puno pa ko pacovcici cekaju ponoc da udju za dzaba, pu palanacki mentalitet, ne vidi dalje od svog nosa i ne razmislja dalje od danas. Zbog ovakvih bi DFK mogao postati klub u kojem se nece raditi metal/punk svirke, ali tako im i treba kada nisu bolje ni zasluzili, eto im geto, nek placu sto radi do 11, sto se oprema i zvuk raspadaju i sto ne mogu kupiti pice i njemu.