Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 13:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2002. 05:07 

Odlican koncert šteta sto je vise bilo raje sa strane nego iz Visokog :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 09. 2002. 05:24 
Administrator

Nako nisam nesto odusevljen u pocetku su mi se svidjele 3-4 pjesme kasnije je onako podosadno bilo.

Profile  

Post subject: Ne sjecam se
PostPosted: 02. 10. 2002. 08:07 
eh ovako je to bilo.
Trebo' sam otic po Ihtija pa na Urbanu ali umjesto toga me pokupila raja u parku gdje sam se nalio k'o stoka. (stock i dvije vrste vina). Nakon pola sata mi se cinilo da sam jos uvijek dobar pa sam ipak odlucio dat svojih zadnjih 7 maraka (2 posudjene) ua koncert. Pocela je predgrupa CodeX, inace moji dobri prijatelji i nakon njih sam uspio preslusat tri pjesme Urbana i tad je u meni prokuhalo pa sam bio prisiljen da napustim koncert. Od tog trenutka do povratka kuci imam vecih rupa u pamcenju ali su mi rekli da sam CodeX-ovci rekli da sam sjedio sa njima. Dos'o sam sebi u parku negdje oko jedan i odvuk'o se kuci.
Jebes budalu.
Narode prihvatite savjet. Ne ulazite demolirani na koncerte (pogotove one za koje nemate lovu)!

Post subject: Ne sjecam se
PostPosted: 02. 10. 2002. 08:07 
eh ovako je to bilo.
Trebo' sam otic po Ihtija pa na Urbanu ali umjesto toga me pokupila raja u parku gdje sam se nalio k'o stoka. (stock i dvije vrste vina). Nakon pola sata mi se cinilo da sam jos uvijek dobar pa sam ipak odlucio dat svojih zadnjih 7 maraka (2 posudjene) ua koncert. Pocela je predgrupa CodeX, inace moji dobri prijatelji i nakon njih sam uspio preslusat tri pjesme Urbana i tad je u meni prokuhalo pa sam bio prisiljen da napustim koncert. Od tog trenutka do povratka kuci imam vecih rupa u pamcenju ali su mi rekli da sam CodeX-ovci rekli da sam sjedio sa njima. Dos'o sam sebi u parku negdje oko jedan i odvuk'o se kuci.
Jebes budalu.
Narode prihvatite savjet. Ne ulazite demolirani na koncerte (pogotove one za koje nemate lovu)!
Dakle moj utisak o Urbanovom koncert je: Ne sjecam se!!!

Post subject:
PostPosted: 02. 10. 2002. 10:23 
Administrator

I pritom si zaboravio jaknu u PULS-u. :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 10. 2002. 09:11 

Pa Kemo legendo moja sto se napi toliko trbo si i nama sta ostaviti pa bih i ja tebi ostavi necega...HA,HA,HA...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2004. 22:21 

Hail svim visocanima:)Moze mi neko reci kako je tocno bilo na kocertu?Iako nisam bila predpostavljam da je bilo uzasno sranje jer novije stvari su mu uzas.oskara za to dobija pjesma "moja" ne moja voda neko moja:)
Hmm ..pa et voljela bih znati sta su ovaj put svirali!!
Ihti ti ako si poslusao black tato,znaj da si poslusao jednu od losijih stvari...ima mnogo mnogo stvari koje bih se vjerovatno i tebi svidjele.
No urban se vise svidja svim fanovima rocka.
Zna li neko je l to samo gostovao u visokom ili pravi tour?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2004. 22:51 

slusao sam urbana LIVE (bas urbana,ne laufer) i bio mi je koma,usro je cijelu atmosferu. pogotovo kad je žicao vatre iz prvog reda usred pjesme

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]