Projekcija dokumentarnog filma
KILL YOUR IDOLS (2004)

Od No Wavea i njujorskog undergrounda iz druge polovine 70-ih i ranih 80-ih do 2002. godine....
http://www.imdb.com/title/tt0407926/http://www.youtube.com/watch?v=gfw1pZsAUqI"Ovi ljudi su stvarali muziku jer nisu imali drugog izbora, to je bila bolest u njima koju su pokusavali da izbace kroz muziku. Nije bilo kao ´O, muzika... radicu je jer to mogu.´ Prije je bilo ´Hej, muzika... radicu je jer to moram da ne poludim ili povrijedim sebe ili nekog drugog`"- Lydia Lunch
"Energija je bila dovoljna i u najvecem broju slucajeva stvarno je bilo tako. Nije bilo bitno da li imas palice, da li znas da odsviras samo jedan akord, samo jednu notu... Stvar uopste nije bila u tome. Bila je u snazi i emociji." - Lee Ranaldo, Sonic Youth
"Nikada nisam uvlacila publiku u ono sto radim. Koristila sam muziku kao oruzje da se razdvoje slabi od jakih na neki nacin, nenormalni od normalnih, da razdvojim one koji su stvarno ocajni od onih koji su tu zbog zabave. Nikada nisam mislila da se bavim zabavom" - Lydia Lunch
"To je jedna pompezna gomila pickastih, post punk maminih sinova... i to je najveci problem danasnje muzike. Svi hoce da budu zeljeni i voljeni, da imaju veliku publiku, da budu u sljedecoj reklami za kola." - Lydia Lunch
"Meni to sve djeluje nekako pozerski i vrlo pomodno i stilizovano." - Arto Lindsay, DNA
"Nekako mi je zao ovih klinaca. Mi nismo imali takav pritisak industrije koja bi nas prodavala i nama samima." - Arto Lindsay, DNA
"Mislim da kada postavis nostalgiju kao nesto odakle ces crpiti kreaciju, to ukazuje samo na mentano bankrotstvo. Kako nesto sto je tako 'progresivno' moze biti bazirano na 'revivalu'?" - Lydia Lunch
"Korporativni kapitalizam je izgleda pobjedio u kompletnom ovladavanju ljudskim umom do mjere da kontroliše zelje, htijenja... nervne celije su tako podlozne konstantnoj propagandi..." - Michael Gira, Swans
"Mislim da je sljedeci `Yes Wave´." - Thurston Moore, Sonic Youth