Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 14:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: BRKOVI @ 10.6. Duhanska stanica(LjubuÅ¡ki)
PostPosted: 14. 05. 2011. 04:14 

Pozdrav ekipa, sterma me nagovori da okačim ;) kaže ima ovdje raje koju to zanima..:D
ja kao organizator koncerta za ekipu(auto) koja iz sarajeva spraši u Ljubuški osiguravam 20 Km goriva i turu okrećem znači..:D eo najave..;)
po prvi put u Hercegovini zagrebačka punk-folk atrakcija jedni i jedini kraljevi urnebesa
----------------------------------------BRKOVI---------------------------------------
--------------predgrupe: Sataraš,Mostar Fraktura Pupka,Imotski--------
koncert će se održati 10.6.(petak) u Duhanskoj stanici u Ljubuškom u klubu KRCHIVRAT sa početkom u 20: 00
Upad će biti simboličnih 5 Km ;D ipak je ekipa potegla iz ZG da bi održali koncert
Pregovaramo za pivo,bit ćete obavješteni o daljnim akcijama..;)

http://www.duh.ba http://www.aliga.tk Promocija i organizacija /

Evo šta Brkovi kažu o sebi

Ima nas petero i svi smo hetero.

Grupa "Brkovi" iz Zagreba postoji od 2004. godine. Zasićeni sotoniziranjem tzv. "narodne" glazbe u medijima i uštogljenim podjelama glazbe na urbanu i neurbanu, petorica mladića punkerske provenijencije odlučuju svirati narodnjake na način na koji jedino znaju - žestoko i beskompromisno sa ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja im pritišće grud. Zahvaljujući licemjerju koje vlada u tzv. urbanim krugovima, koje se gnuša narodnjaka, ali istodobno potajno uživa u njima, Brkovi brzo ostvaruju uspjeh. Njihovo tankoćutno muziciranje, šovinistički tekstovi, buđenje niskih strasti, općenito - larpurlatizam, pronalaze publiku u onima koji se srame svoje rodovske prošlosti i genetskog podrijetla. Svoju glazbu nazivaju "turbo punk folk wellness i spa" sumirajući tako sve elemente koju su u nju unijeli, kao i one koje su stvorili (wellness i spa do tada nisu se vezali uz glazbu). Album prvijenac "punkfolkwellness", sniman početkom 2009. godine, prvo je studijsko djelo Brkova. Devet pjesama govori o životu nakon raspada zadružne porodice, pod pritiskom metroseksualizma, političke korektnosti, tolerancije, kulture i općenito civilizacije. Sniman u studiju Kramasonik, a miksan i masteriran u Novom Sadu, svjetlo je dana ugledao u vlastitoj nakladi i rasparčava se na koncertima Brkova za simboličnu novčanu naknadu, ponekad čak ni za to. Aktualne informacije o radu grupe pročitajte na ww.brkovi.com

Profile  

Post subject: Re: BRKOVI @ 10.6. Duhanska stanica(LjubuÅ¡ki)
PostPosted: 14. 05. 2011. 19:26 
Moderator

Super cijena karte...Pet maraka je ništa, jarane. Brkovi neloša zajebancija, bolji od Pere Deformiteta svakako. Ja sam čula da su za svirku u Sarajevu Brkovi tražili puno love, pa nije mi jasno da onda u Ljubuškom može biti tako jeftin upad.

Uglavnom sretno... :D

Profile  

Post subject: Re: BRKOVI @ 10.6. Duhanska stanica(LjubuÅ¡ki)
PostPosted: 15. 05. 2011. 11:03 

super! dolazim. a sinoc sam gledo sataras. nako, dobro je :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]