Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 09:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: EXIT
PostPosted: 07. 07. 2004. 03:41 

E ljudi, evo da otvorim temu o ovom festivalu koji se odrzava u novom sadu, samo sam ga stavio ovde, jerbo mi nije ni za rock, jer je manje rock nego ostali zanrovi, ali nije ni za koncerte, jer mi je trulo tamo da ga stavljam jer je prosao...
No, kakva su vasa misljenja o ovom festivalu, da li ste culi za njega i kako vam se cini ako je iko bio. Inace, ove godine je bio 4. put, ja sam bio prvi put samo na dan kad je bio Iggy pop , Peaches, partibrejkers, Emir and frozen camels i jos mnogo mnogo bendova i zanrova. Tu je bilo i jos mnogo poznatih DJeva druma, tehnoze i ostalog, al ne verujem da mnogo okoga interesuje to... Bilo je fantasticno i ovaj festival preporucujem svima koji istu dobro zezanje, jer je extra, ima i kamp i smestaj i sve. Jes da nema toliko metala i svih ostalih pravaca, ali je stvarno extra i obecavajuc za ovu zalosnu zemlju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2004. 04:06 

E iso je jaran jedan bas, jos ga nisam vidio otkako se vratio pa cekam da cujem utiske njegove :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2004. 10:17 

I ja sam posljednje vece bio,gledao sam Iggy Popa,Anu Popovic(Extra koncert),Love Hunters(prosjek) i Ritam Nereda(opasno zvuce)...Sve u svemu,solidno sam se proveo,mada je prosle godine bilo malo bolje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2004. 15:18 
Moderator

Undead wrote:
I ja sam posljednje vece bio,gledao sam Iggy Popa,Anu Popovic(Extra koncert),Love Hunters(prosjek) i Ritam Nereda(opasno zvuce)...Sve u svemu,solidno sam se proveo,mada je prosle godine bilo malo bolje...

prosle godine je bio jesus christ henry rollins :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2004. 17:52 

rolins bio :?: , ma salim se, nisam ove godine isao, zao mi zbog soulfly al kako se max nalozio na srpstvo eto njega brzo opet, zao mi i zbog igija al gledo sam ga prije jedno 14 godina pa zarad odlaska na vader odlucih da ga propustim a istrosilo se i na metallicu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]