A Äujte, u Duvanjskoj je tek na zadnjoj svirci Terra Slaves i Siledžija bio pristojan broj ljudi pa se opet nekako ide naprijed, ljudi se javljaju ( opet pohvale Juri, Zoki i ekipi koja to konstatno gura).
ProÄitah Å aranov post na ISK. Å to reći...
Meni po samom dolasku u Sarajevo na studij nije bilo jasno kako neki ljudi gore razmiÅ¡ljaju,a vole se nazivati metalcima ,pankerima il Äime god. Gledao bi se "velik" bend al za cenera, da bi se drugi cener mogao u Korneru il parku ostavit. Al bitno je da su svi oboružani majicama opakih bendova i narukvicama.
Tužno je da Sarajevo ima samo AG za ove dogaÄ‘aje,a joÅ¡ tužnije da se ljudi slabo odazivaju, jer ipak je to veliki grad za naÅ¡ pojam. LjubuÅ¡ki i Duvanjska je duga priÄa al potpuno drugaÄija, isto kao Å¡to je bio kafić "GRrand" u ÄŒitluku,samo malo kraća priÄa. Pa kao i Scream fest. Par ljudi neopterećeni definiranjem metal/hc/punk/klinac-palac okuplja ljude i pravi svirke. Komu

Zašto?
U LjubuÅ¡kom je sve na 10-15 ljudi i na udruzi bez ikakvih novÄanih donacija, koja se krpi od ulaznica i pića, koja živi od ambicije mladih ljudi i koja pokazuje veliko gostoprimstvo.
Možda Sarajevo ima sindrom kao i neki drugi veći gradovi ,tj. koji imaju sadržaja. Kao,ima koncerata, boli me kita, preskoÄit ću ovaj bez obzira Å¡to sam najavipo pompozno da ću doć, ostat ću pit ispred kluba. To sam vidio u joÅ¡ nekim gradovima gdje raji ,oÄito, ne fali koncerata.
Organiziranje ovakvih događaja je oduvijek ono "glavom kroz zid". Ostalo su samo nijanse u kojima se prepoznaje humanost, gostoprimstvo, i zezancija.