Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 03. 2005. 22:55 

sretan put, vidimo se ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 03. 2005. 03:26 

auuuu sto je snijeg zapadao a mi trebamo krenuti za 3 sata. katastrofa, a komunalci nece poceti cistiti do jutra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 03. 2005. 18:34 

ehhh...sad je na meni red...

Dakle, ljudi su još jedom pokazali kakvi su papci, bilo je svega oko 150 duša pri vrhuncu veceri i to uključujući ljude iz bendova i one koji su imali free upad. Vrijeme nam nije išlo u prilog, a Stone je očito više odbio ljude, nego privukao.

Na koncertu su svirali fakat odlični bendovi, ali zbog tehničkih problema, zvuk nam je ovaj puta bio u totalnoj banani. Koliko je na Retaliationu bio predobar, toliko je ovdije bio preloš. Nažalost, ovaj puta je vladao zakon više sile, jer i višesatni napori određenih pojedinaca (nije potrebno spominjati imena) nije doveo do rješavanja određenih tehničkih problema. Ovaj puta ljudski faktor nije mogao ništa popraviti. Raspad sounda je definitivno kolmunirao na Unholy Inqusitionu koji su 2-3 pjeseme morali prekinuti zbog užasnog zvuka. I sam sam osvjedočio na zadnjoj pjesmi kakav je bio sound na stageu (uglavnom samo zujanje ---- zzzzz buuu hhhgggg). Na stoneu se ipak uspio dobiti malo bolji sound.

Bendovi si ipak odsvirali najbolje što su mogli, s obzirom na tehničke uvijete.Ipak, mogu lako kazati da je koncert imao neku dušu.

Iako je hrpa seratora bojkotirala koncert, oni ljudi koji stoje iza organizacije, ljudi koji su pripomogli kod tehničkih stvari, te sami bendovi, mogu sa ponosom reći da su prvi u Hrvatskoj imali muda napraviti takav koncert. Samo to.

Još da pohvalim ekipu iz svih bendova, jer su stvarno totalno korektni ljudi, a pogotovo su me iznenadili Srbi. Da kod nas ima toliko predanih ljudi, već bi pomeli pola Europe. Poseban pozdrav Kozeljniku i Rakiću.

Oni koji nisu bili prisutni mogu se samo tući po glavi, jer su imali priliku vidjeti SVIJETSKI bend na djelu.

Još jednom isprika u ime organizatora zbog kašnjenja, ali od 15-16h popodne smo radili kao stoka, ali s ozbirom na sve, mislim da se ipak isplatilo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 03. 2005. 21:17 

Haha!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 03. 2005. 21:27 

Bijah na koncertu. Koncert bio okej. The Stone su pomeli. Momci stvarno rasturaju. Ostalo nista posebno. Prosjek. Plus da sam prvih sat vremena ionako bio previse smrznut da bi slusao bilo sto. Jebemu, picka mi se smrzla dok sam stajao vani preko sat vremena. Da su poceli pustati ljude unutra par minuta kasnije, ja bi propustio koncert jer mi je vec bio pun kurac strajanja na -10 vani.
A ljudi je bilo stvarno malo, kaj je steta jer se imalo sto cuti i vidjeti (s obzirom na tehnicke uvjete). Uglavnom, ako niste, a imate priliku, svakako pogledajte The Stone...
Toliko.
Btw. pozdrav Urielu s kojim sam uspio i popricati malo....
I tak to...
Trekkens.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 03. 2005. 22:32 

cotoha wrote:
Haha!

jel to HAHA drago ti zbog toga sto sve nije islo kako treba ili je HAHA nesto ti smijesno...

u svakom slucaju jadno izgleda tvoj post svega mi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 03. 2005. 22:42 
Administrator

Ja sam bas kontao da ce bit krcato i da ce bit EXTRAA atmosfera ali jebga sta je tu je. Vama svaka cast sto ste odradili koncert. Jebga jos treba vremena da ljudi neke stvari shvate i da sve dodje na svoje. A valjda bude bolje nekad...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 02:08 

Insomnior wrote:
cotoha wrote:
Haha!

jel to HAHA drago ti zbog toga sto sve nije islo kako treba ili je HAHA nesto ti smijesno...

u svakom slucaju jadno izgleda tvoj post svega mi.

Jao sto se momcic iznerviro... :wink:
Ne brini se ba, u Tuzli ce bit 100 % bolje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 03:28 

ja sam razocaran. kako uslovima tako i maloj indiferenciji organizatora. nadam se da cete slijedeci put svoj dio posla odraditi malo profesionalnije ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 03:30 

svirka i nije bila losa s obzirom na sranje sa razglasom koji je bio ko ku**c.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 10:33 

Haha je bilo ljudima koji nisu došli na svirku, i izjavi nekog pametnjakovića kako je to prepucavanje ništa u stvarnosti, ali eto, ispostavilo se da su ljudi fakat bojkotovali svirku. Haha je takođe zbog toga što osjećam određenu količinu satisfakcije jer je očigledno da sam ovdje popljuvan samo zato što sam rekao ono što je istina.

Dakle, ni u kom slučaju tebi, a mogo bi malo i probrati riječi kad odgovaraš na nešto što je nastavak priče koju očigledno nisi upratio %)

I usput: svaka čast ljudima koji su stisli jaja da izorganizuju ovo, vrijedilo je pokušati, no očigledno je da još uvijek nismo dorasli ovakvim koncertima, trebaće vremena da prođe pa da ljudi tu shvate šta su propustili.
Isto tako se nadam da će u Tuzli uz nešto brutalniju reklamu biti dosta ljudi i pun dom (znam da je black u ovom gradu pojam, ali ako ne zbog Stonea onda treba doći zbog dva domaća benda koja će svirati).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 11:11 

Zamolio bi sve koji su fotkali ovaj koncert u dvorcu, da mi se jave na PM!

Hvala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 11:52 

cotoha wrote:
znam da je black u ovom gradu pojam

aaaa, ne mogu da vjerujem da je blacky stigo i u tuzlu. e moj Pero sve se promijenilo kako si otiso.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 12:18 

Emir (The Aebyss) wrote:
ja sam razocaran. kako uslovima tako i maloj indiferenciji organizatora. nadam se da cete slijedeci put svoj dio posla odraditi malo profesionalnije ;)

Molim? :shock: Mislim stvarno ne vjerujem! Za ovo se nadam da ces reci da govoris o problemima sa zvukom tj. tehnickim problemima koji su bili izvan moje moci, inace mi stvarno dugujes ispriku. Mogao sam na kraju hvala dobit za sve sto sam napravio a ti ovako, stvarno jadno brate. E pa neka, svi se na kraju pokazemo kakvi smo. SVE je bilo na mjestu osim zvuka i odaziva koji NISU bili u mojoj moci. No s obzirom na prijetnje i negativnu energiju koja se mogla osjetiti ovo je proslo bez ijednog problema a The Stone su dobili tretman koji zasluzuju.

The Stone su svjetski bend koji gdje god da svira pokazace svoju ogromnu moc. Mene su odusevili i kao bend i kao individue! Bila mi je cast upoznati ih i organizirati ovaj koncert, jer sto god se pricalo poslije ovo ce uci u istoriju kao prvi koncert ovog velikog benda u HR, a to JESTE big deal! Vjerujte da uz silan trud ovo je najvise iziskivalo jaja i vucije zube, nemate pojma kakve smo prijetnje dobijali.

Last edited by Uriel on 07. 03. 2005. 18:46, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 15:14 

The Stone su svjetski bend koji gdje god da svira pokazace svoju ogromnu moc. Mene su odusevili i kao bend i kao individue! Bila mi je cast upoznati ih i organizirati ovaj koncert, jer sto god se pricalo poslije ovo ce uci u istoriju kao prvi koncert ovog velikog benda u HR, a to JESTE big deal! Vjerujte da uz silan trud ovo je najvise iziskivalo jaja i vucije zube, nemate pojma kakve smo prijetnje dobijali.[/quote]

Kao prvo zao mi je sto nije proslo posjecenije , ali mislim da je ova jebena zima i snijeg koji je napravio haos na putevima imali dosta velik utjecaj na losu posjecenost!

da ovo je bio dogadjaj za koji je trebalo imati muda i veliku hrabrost!
svaka cast na ovoj organizaciji i da vi ste se upisali u istoriu sa ovim dogadjajom , mozemo pricati sta hocemo ali ovo je bio veci dogadjaj nego da ste doveli bilo koji strani bend!
kako ti kazes Dogadjaj sa velikim mudima!
svaka cast na ovoj organizaciji i svaka cast svim ljudima sto su ucestvovali u ovome!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 16:39 

Jeste da su vremenski uvijeti bili nepogodni, ali je lošoj posjećenosti ponajviše doprinjelo bojkotiranje koncerta od strane kvazi-debilno-retardiranih-mulaca domoljuba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 16:51 

Herr Kaufmann wrote:
Jeste da su vremenski uvijeti bili nepogodni, ali je lošoj posjećenosti ponajviše doprinjelo bojkotiranje koncerta od strane kvazi-debilno-retardiranih-mulaca domoljuba.

e pa ti domoljubcima treba dati da puse kurac!!
a i svima onim koji su zbog takvih kretena odkazali koncert!
tj nisu dosli na njega!
svi ti koji zbog nekih nacionalni sranja nisu dosli su jedni veliki glupani , i licno zbog takvih i jesmo u ovako jebenoj situaciji!
meni je pun kurac takvih glupana!

ali eto ostaje da se vidi koje sta!
vama svaka cast i ucinili ste jedan od poteza koji nebi niko ucinio!
vidjelo se kosu metalci a ko picke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 17:33 

khasma wrote:
aaaa, ne mogu da vjerujem da je blacky stigo i u tuzlu. e moj Pero sve se promijenilo kako si otiso.....

%)

Khm. Pa, hoćeš da radimo anketu na tom koncertu, ti i ja? :)

Ako 10% ljudi bude znalo da nabroji bar 10 stoneovih stvari i da ih poveže sa odgovarajućim albumima, imaš par tuzlaka od mene %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 20:53 

hehe. ma nisam se ja necko iznerviro, vec mi je samo ruzno izgledio onaj njegov smijeh, kojeg opet nisam htio bas komentirat nego sam postavio pitanje.

u svakom slucaju. pod jedan svaka cast emiru (dabogda se naspavo) jer je izdrzo vise od 22 sata voznje bez spavanja, i sa par piva. mislim da niko nema pravo da se zali. ispalo je kako je ispalo. stonsima se svidjelo, meni je licno bilo super. iskako sam se opet ko budala. sto neki nisu dosli je njihova stramota. a vala vjerujem da bi kod nas situacioja bila jos gora sto se tice posjecenosti da je svirka u nekom selu 30 minuta voznje od grada i da snijeg dere ko nikad. koliko bi vas islo na slican koncert u olovo po onakoj mecavi.
u tz ce svakako biti bolje. spremite pare ljudi bit ce i tovar CDova od WALK i GROM recordsa.

HM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 21:48 

a) The Stone je svirao u HR

b) Ispada nije bilo

a+b=jeben triumf.

A za fakte i cinjenice, bojkote i pizdarije....jebiga ljudi, ko oce nek dodje, ko nece nek ide u pizdu maternu. To je valjda princip svakog koncerta ne?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]