Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 17:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 06. 2005. 18:12 

i ja sam popusila sto se coca cole tice :( Baksuz.
A daj andro majke ti nemoj srat, do prije nesto vremena si sluso Pudle od mudd i sad se naso ovdje nesto faca i troo pravit. Daj majkje ti, necu o ovome uopste da se raspravljam, fala kurcu pa nisam TROO METALKA koja ne moze nista drugo poslusat osim jebenog deatha. Zavrsili smo. Zdravo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2005. 02:05 

znaci metalci su troo ak se samo toga drze...de bolan da bi bio troo metalac kako se volite nazivati trebas biti upucen u neke stvari sa strane da bi sam izabrao metal ako ti se to svidja...
al ipak bio metalac ili ne neke stvari treba vidjeti
mnogi ne vole matematiku al je vrijedi nauciti..
nego sto se ti toliko palis zato sto neko zeli otic vidjet bend koji je bukvalno vladao ovim prostorima

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2005. 02:29 

ovaj rock-planet forum je totalno otisho u kurac... totalno loshe... loshe...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2005. 12:24 

Niste popusili sto se Cole tice.
Dijeli se jos 6.500 propusnica tako da jos uvijek imate sansu ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2005. 20:26 

@andro ne mjesam te nake tvoje Vitalise i Amalise s Dugmetom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2005. 23:48 
Administrator

sunseeker wrote:
igram coca colu nagradnu igru al nece pa nece :) maler pa to ti je
more bit bidne da ipak odem, ak se ne budem crknut vratio s megadetha :)

ihti dobio 2 karte.. ko god posalje dobije :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 01:29 

Gilles De Rais wrote:
hot_blood wrote:
Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!

a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima :D

hahaha, ograničeni ste vi kad slušate takve stvari, i niste samo to nego ste i jebeni licemjeri i papanluk!

Rekoh jebo vas metal u pakšu, jebe mi se za to sranje!Drago mi je što se vi tako definirate jer onda znam zašto se nikada nisam tako nazivao, ZBOG VAS Romanijaca!

Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore :roll: ) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zločinci!

nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugačije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za tačno 40 godina, kad CNN bude imo šta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost! :roll: :roll:
Možda sam ja ograničen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuštam to vama sa Romanije, jer jedne specifične grupe će ljudi na tom koncetu bit najviše:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!

Imatel još šta glupo reć, il će nekad nešto pametno doć, u što čisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano nešto iole inteligentno i promišljeno očekivat da imate reći!

(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog očekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviđam da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i očekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)

Majmune jedan majmunski
idi na jebene balijske forume i tamo supljiraj idiote

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 01:33 

Gilles De Rais wrote:
hot_blood wrote:
Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!

a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima :D

hahaha, ograničeni ste vi kad slušate takve stvari, i niste samo to nego ste i jebeni licemjeri i papanluk!

Rekoh jebo vas metal u pakšu, jebe mi se za to sranje!Drago mi je što se vi tako definirate jer onda znam zašto se nikada nisam tako nazivao, ZBOG VAS Romanijaca!

Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore :roll: ) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zločinci!

nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugačije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za tačno 40 godina, kad CNN bude imo šta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost! :roll: :roll:
Možda sam ja ograničen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuštam to vama sa Romanije, jer jedne specifične grupe će ljudi na tom koncetu bit najviše:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!

Imatel još šta glupo reć, il će nekad nešto pametno doć, u što čisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano nešto iole inteligentno i promišljeno očekivat da imate reći!

(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog očekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviđam da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i očekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)

sta ti znas sta nje bijelo dugme

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2005. 01:51 

Gilles De Rais wrote:

e imal sta u ovom gradu matere ti de me zovi allah i sejtan te nagradili, jel to ti bolje kod kuce?

Gilles De Rais wrote:

o kome ti sviju ti? il da bolje postavim, jeko ti? sta ima care, pasho, metalski fundamentalisto da ti je benton blenton? s kojeg si brda samo objasni :D

Gilles De Rais wrote:

pretpostavljam, ti si nas novi slijepi mojsije, vodi nas prema allahu....

Gilles De Rais wrote:

krivo mi je sto si donji u ovom gradu pa iz nijedne al bas nijedne situacije nisi hajrovo :D

Gilles De Rais wrote:

o drzavi bolje nemoj, imaj kulture prema snovima maloumnih ;), a za koncert, ha riot u dobroti ha riot sa kalasima, dobrota

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 15:51 

ljudi nemojte me ubit ali ja sam danas cula da u Jutarnjem pise da nece bit koncerta u Sa :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 15:57 

Poslije Breginog intervjua u Danima, uopste me nebi cudilo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 16:08 

hahahah :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 19:34 

Mnogi od vas zaboravljaju kako Brega NIJE Bijelo Dugme.On mozda jeste idejni vodja i pisac pjesama, ali Bijelo Dugme cini jos 4-5 osoba i jos kad se uzme u obzir da je sve to receno u post-BD periodu ne znam cemu tolika frka.
Uredu, covjek je mozda djubre ravno Kusturici, ali ovdje je stvar muzike koju ljudi zele da cuju i uz koju su odrasli i zbog tgoa treba bit koncert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 21:03 

ne bi "mu" nikad dosao na oncert nakon onih primitivnih izjava... sto bi volio da ga neko izudara hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 21:12 

pricajte vi sta hocete ali ce oni odrzati planirana tri koncerta i zveknuti fine love a mi cemo i dalje ovako raspravljati. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 21:31 

Upravo tako, a BD zaboli za bilo kakvu raspravu, tu su pare u pitanju...
Eto, svima koji idu na koncert želim da se fino provedu!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 22:34 

Pa da ima države, zakona ili PONOSA smrad poput bregovića ne bi smio primirisat Sarajevu il BiH!!! I ja se iskreno nadam kiši, gradu ili avionu tokom koncerta!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2005. 23:36 
Administrator

Opium wrote:
ne bi "mu" nikad dosao na oncert nakon onih primitivnih izjava... sto bi volio da ga neko izudara hehe

derle..

Quote:
Pa da ima države, zakona ili PONOSA smrad poput bregovića ne bi smio primirisat Sarajevu il BiH!!! I ja se iskreno nadam kiši, gradu ili avionu tokom koncerta!!!

jos gore derle... :?

Koncert nije otkazan? Zasto bi bio otkazan? Sta je to Brega reko sto niste znali prije? Jebo Aliju kao drzavnika i na nasu zalost nekog ko nas je vodio tih ratnih godina. Svako ko objektivno sagleda stvari, a ne podlegne SDA-ovskoj propagandi o "Dedi" ovo ce ti reci.

Drugo je sto taj nesretnik Alija simbolizira sve nas koji smo se branili u proslom ratu, tako da kad Brega kaze: "Nisam htio svirati za alijino Sarajevo", on misli na ljude koje su raznorazni probisvjeti ubijali 3 godine sa okolnih brda zvali se oni Muhamed, Milan i Ivan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 01:13 

tako je rock!

jebo vas i alija i sda i nacionalnost i visoki predstavnik i medjunarodna zajendica i republika srpska i federacija i svi kantoni, sta serete kog klinca
jel se mora od svega praviti politicko sranje, ja mu prva odoh na koncert zbog toga sto je reko, jebo aliju, ko je alija, serator i lopov, obicni ratni profiter i karikatura kao i 99% ratne i poslijeratne vlade fuj!
jebo vas vise politika i politicka preseravanja! :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 01:24 

ma koji klinac uopste raspravljate o politici. stipu ba to i chill out.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]