Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 23:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 22:09 

e ajd sad svi lijepo da se pobijemo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 09. 2005. 22:54 

Ne raspravljaj se s njim
zbodi gaaaaaaaa
zbodi gaaaaaaa
zbodi gaaa-aaa-aaaaa!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 01:00 
Moderator

cotoha wrote:
ja se ne bojim ni hajvana niti kojekakvih koldvoidova.

kazhu mi samo da sharanu ne smijesh ni primirisati...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 01:02 

screw you guys, im going to bed

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 01:04 

cotoha wrote:
80% svirki amaterski odraðeno, to je nešto što niko ne može da porekne.

shta bi ti? jarane moj... shta bi ti? ko ti organizuje svirke ovdje? ljudi koji rade, ljudi koji idu na fakultet, pa chak i ljudi koji idu u srednju shkolu... odvoje malo svog vremen, izostanu koji chas u shkoli da bi to sredili kolko god mogu... svira se za litar benzina... ne mozesh tako govorit stvarno... istina je da je amaterski, al' trude se ljudi kolko god mogu, ne moze se bolje ovdje jebemu... volio bi svako da moze, al' ne moze...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 01:08 

Uriel wrote:
Ljudi opustite se molim vas! Pogledajte sad s Vital Remainsima sviraju Toxic Death iz Tuzle i KRV iz Sarajeva zajedno! Tako i treba da bude, dva najjaca benda u zanrovima death i black metalu u BIH s velikim svjetskim bendom. Mislim da je to dovoljno.

To i ja kazem, ako i postoji neki rivalitet ja ga nisam osjetio.
A i da neko ima nesto protiv nas - boli me kurac. To je njegov problem. Mi ovo sto radimo, radimo zbog nas samih, ni radi Tuzle ni radi Sarajeva ni radi BiH, nego samo zato sto to volimo.
Ni u kom slucaju zbog nekog natjecanja... Kad to budemo htjeli onda cemo fino napravit utakmicu metalci SA i TZ pa da vidimo ko je brzi, jaci, bolji,... :D

Metal will be united!!!
Kako jednom rece legenda Nesho (Bombarder): "Jebem mater svakom ko ne slusa Speed Metal"... :D hehe.. to se trazi... dobra stara vremena... to su primjeri na kojima se uchi.. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 10:50 

Shakhbuurz wrote:
shta bi ti? jarane moj... shta bi ti? ko ti organizuje svirke ovdje? ljudi koji rade, ljudi koji idu na fakultet, pa chak i ljudi koji idu u srednju shkolu... odvoje malo svog vremen, izostanu koji chas u shkoli da bi to sredili kolko god mogu... svira se za litar benzina... ne mozesh tako govorit stvarno... istina je da je amaterski, al' trude se ljudi kolko god mogu, ne moze se bolje ovdje jebemu... volio bi svako da moze, al' ne moze...

Moze se bolje i mora! Ali na tomu se radi, ne moze nista preko noci da se desi, pogotovo kod nas koji smo unisteni ratom, nema se novca a sira podrska metalaca tek zazivljava.

PS. Dosta ljudi daje puno za scenu i trude se dici metal u Bosni, domaci bendovi trebaju sto vise svirati i treba nam kvalitetnih stranih koncerata. Ja imam velike planove (metal festival, strane turneje, promoviranje domacih bendova vani), pomazu mi dobri ljudi, raja, i ako budemo istrajali u tomu bice i kod nas metalnog boga! Ne zove se dzabe moj festival United Forces :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 11:32 

U tomu te Boro podrzat definitvno necemo, mozda te cak pokusamo i sprijecit, al u tome znas da uvjek imas nase sobe, frizidere, opremu i dzepove :lol:

A ti idi, na Tom-u radi, samo da se Dzeri ne naljuti :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 11:37 

KoldVoid wrote:
U tomu te Boro podrzat definitvno necemo, mozda te cak pokusamo i sprijecit, al u tome znas da uvjek imas nase sobe, frizidere, opremu i dzepove :lol:

A ti idi, na Tom-u radi, samo da se Dzeri ne naljuti :D

?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 12:18 

posto si pravi pu-pu-purger, a satro ti nije ocito, ja sramote, zamisli da ja sad pocnem pisat striktno lajk dis...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 12:22 

whatever. ne kontam te

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 12:27 

whatever ti prva rjec u postu, jao sad postajes i gej :P

mLogo si se promeneo, nedas se ni zajbavat :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 12:59 

Uriel wrote:
Moze se bolje i mora! Ali na tomu se radi, ne moze nista preko noci da se desi, pogotovo kod nas koji smo unisteni ratom, nema se novca a sira podrska metalaca tek zazivljava.

moze se bolje naravno, svi na tome radimo, i nadam se da chemo ustrajat... al' kazem ti da danas nije bash moguche bolje organizovat... biche sutra nekad kad josh malo svijest kod nashih metalaca ne proradi, da dodju na Vital Remains iako to ne slushaju, pa che im doch neki bend koji im se svidja... jer metal je metal!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 13:20 

KoldVoid wrote:
whatever ti prva rjec u postu, jao sad postajes i gej :P

mLogo si se promeneo, nedas se ni zajbavat :D

ma jupi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 13:23 

Shakhbuurz wrote:
Uriel wrote:

moze se bolje naravno, svi na tome radimo, i nadam se da chemo ustrajat... al' kazem ti da danas nije bash moguche bolje organizovat... biche sutra nekad kad josh malo svijest kod nashih metalaca ne proradi, da dodju na Vital Remains iako to ne slushaju, pa che im doch neki bend koji im se svidja... jer metal je metal!

Problem ne samo u metalu je sto kod nas se dobro mora vagat koji bend dovest, za ove malo skuplje nema sanse jer su neisplativi. Dok god se ne popravi ekonomska situacija i ljudi prihvate platiti 25 maraka Dissection nece biti ni vecih i profesionalnijih koncerata. Jer profesionalnije uradjen koncert znaci samo jedno - vise love ulozeno u njega!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 13:52 

Uriel wrote:
Shakhbuurz wrote:
Uriel wrote:

Problem ne samo u metalu je sto kod nas se dobro mora vagat koji bend dovest, za ove malo skuplje nema sanse jer su neisplativi. Dok god se ne popravi ekonomska situacija i ljudi prihvate platiti 25 maraka Dissection nece biti ni vecih i profesionalnijih koncerata. Jer profesionalnije uradjen koncert znaci samo jedno - vise love ulozeno u njega!

a u bosni ce max. 100 ljudi dati 30 km za koncert... i to kad bi slayer ili obituary doshli...
al et
kako god okrenes ide na bolje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 14:02 

E vidis u tome je problem, sto bi ulaznica za Slayer morala biti oko 40 - 50 maraka cak da bi ih se moglo dovesti u BIH. A te pare ni ja ne bih dao!
Problem kod nas je sto radio ti Slayer ili Silent KIngdom doce priblizno isti broj ljudi. To se mora promijeniti, ili necemo moci uopce raditi vece koncerte. No ja sam zadovoljan i sa situacijom kakva je sad. Meni cak i vise odgovora da dovodimo ove cool "jos na zemlji" bendove jer u biti kad realno sagledas nijedan metal bend ne vrijedi 30 ili nedobog 50 hiljada eura, a toliko neki traze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 14:23 
Moderator

Uriel wrote:
kad realno sagledas nijedan metal bend ne vrijedi 30 ili nedobog 50 hiljada eura, a toliko neki traze.

ne bi se bash slozhio sa tobom. istina, nisam bash hodao i gledao velike bendove, ali moram ti reci da postoji ogromna razlika izmedju npr. jednog rotting christa i jednog slayera. rotting je npr. u sarajevu mene totalno razocharo, a slayer opcar'o. Neki ljudi su ipak, veci showmeni i zasluzhuju vishe love za ono shto nude. druga stvar je shto neki trazhe puno love na osnovu stare slave (metallica).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 14:51 

Lord Cunt wrote:
Uriel wrote:
kad realno sagledas nijedan metal bend ne vrijedi 30 ili nedobog 50 hiljada eura, a toliko neki traze.

ne bi se bash slozhio sa tobom. istina, nisam bash hodao i gledao velike bendove, ali moram ti reci da postoji ogromna razlika izmedju npr. jednog rotting christa i jednog slayera. rotting je npr. u sarajevu mene totalno razocharo, a slayer opcar'o. Neki ljudi su ipak, veci showmeni i zasluzhuju vishe love za ono shto nude. druga stvar je shto neki trazhe puno love na osnovu stare slave (metallica).

Vjeruj mi, Slayer su apsolutno druga kategorijai ne kostaju previse a bendovi koji traze ovoliko su recimo Nightwish i Dimmu Borgir. Daj mi sad reci da li je proporcionalno Diimmu Borgir bolji toliko od Rotting Christa?
Dont think so.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 09. 2005. 15:43 
Moderator

al kad skontate, nekima se daje čak i 140 marona da bi otišli vidjet dotični bend u ZG ili čak i u Sloveniju!a ođe ne bi ni ostavili marke!Al jebiga, ne može se jednostavno davat toliko kinte za jedan koncert jer mi nismo stvarno u materijalnom stanju da to platimo; kontaš, dovedeš u mjesec dana 5 bendova prve lige vamo, ulaznice po 30 marona, i ti se moš pozdravit s tim da iko ikad opet dođe vamo jer će svirat kurcu svom!

Blame it on Terzić, BLAME it on Adnan! :twisted: :D

A ovo za organizovanje svirki i takvih konzorta - kako organizovat recimo jednu svirku kad ti nikad, ALI BAŠ nikad ne možeš bit 1000 % siguran da li će doći dovoljno ljudi da bi ti mogao pokriti sve troškove i da ne padneš u debeli minus?dakle ti sigurnost, da će ih doć 150 na jedan domaći bend, ne mislim sad na TD il Hatanize :lol: , nego eto imamo i druge dobre bendove!

Ti kao organizator moraš imat neko povjerenje u ljude, a moraš nekad bit debil i rizikovat nešto, pa na kraju i da čak ni dobiješ ni pare ni pića, a drugi su na tebi zaradili MNOOOOOOOOOGO para, al te boli kurac, uspiješ u svom planu, i ti pokažeš drugima da se unatoć kurcu palcu ipak može nešto!

Ja nemam blage o pravom organizovanju, za razliku od drugih ljudi u BiH, koji kad bi se svi ujedinili u zajedničkim naporima i radu, mogli bi da dovedu i jhebeni Deeeeeeeeeeeeeeds of fucking Flllleeeeeeeeeeeesh (npmn. skontajte njih, pa ćemo zajedno da to odradimo! :wink: )!

Samo malo prijateljskih odnosa, pomaganja i barem poštovanja preko kuraca, da se barem srdi nešto, pa nek se hvali ko god hoće kasnije, meni libo taki - važno je da se samo DOBRO URADI!!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]