al kad skontate, nekima se daje Äak i 140 marona da bi otiÅ¡li vidjet dotiÄni bend u ZG ili Äak i u Sloveniju!a oÄ‘e ne bi ni ostavili marke!Al jebiga, ne može se jednostavno davat toliko kinte za jedan koncert jer mi nismo stvarno u materijalnom stanju da to platimo; kontaÅ¡, dovedeÅ¡ u mjesec dana 5 bendova prve lige vamo, ulaznice po 30 marona, i ti se moÅ¡ pozdravit s tim da iko ikad opet doÄ‘e vamo jer će svirat kurcu svom!
Blame it on Terzić, BLAME it on Adnan!
A ovo za organizovanje svirki i takvih konzorta - kako organizovat recimo jednu svirku kad ti nikad, ALI BAŠnikad ne možeš bit 1000 % siguran da li će doći dovoljno ljudi da bi ti mogao pokriti sve troškove i da ne padneš u debeli minus?dakle ti sigurnost, da će ih doć 150 na jedan domaći bend, ne mislim sad na TD il Hatanize

, nego eto imamo i druge dobre bendove!
Ti kao organizator moraÅ¡ imat neko povjerenje u ljude, a moraÅ¡ nekad bit debil i rizikovat neÅ¡to, pa na kraju i da Äak ni dobijeÅ¡ ni pare ni pića, a drugi su na tebi zaradili MNOOOOOOOOOGO para, al te boli kurac, uspijeÅ¡ u svom planu, i ti pokažeÅ¡ drugima da se unatoć kurcu palcu ipak može neÅ¡to!
Ja nemam blage o pravom organizovanju, za razliku od drugih ljudi u BiH, koji kad bi se svi ujedinili u zajedniÄkim naporima i radu, mogli bi da dovedu i jhebeni Deeeeeeeeeeeeeeds of fucking Flllleeeeeeeeeeeesh (npmn. skontajte njih, pa ćemo zajedno da to odradimo!

)!
Samo malo prijateljskih odnosa, pomaganja i barem poštovanja preko kuraca, da se barem srdi nešto, pa nek se hvali ko god hoće kasnije, meni libo taki - važno je da se samo DOBRO URADI!!!!