medical murder wrote:
prave jebeno brutalnu muziku(bas onako kako se meni licno svidza)jos kada sprzise galery ma hajde ba...jedino mi nije jasno zasto je vokal tokom cijelog nastupa publici konstantno bio okrenut ledzima!!??covjek fakat ima glas i svaka cast na glasovnim mogucnostima,al mislim da je to jedina negativna stvar na cijeloj svirci...
Opa mi sad stigli u Beograd...cim smo "krenuli" iz Sarajeva prvo nas je jedna patrola sa pojacanjem pretresala a posle 100m i druga

al neka bilo je zanimljivo...kasnije smo svi kolektivno zaspali u sred magle i mrke noci na nekoj planini...dalje..granicari nas jedva docekali:Dbilo je "aj sad leeepo vadi sve sto imate izDzepova,kombija.jel imate nesto sto ne bi smeli i sl:P"
al su nas ipak pustili.....posle nekih sat-dva dobrog zezanja
ovako
@evading downfall-stvarno fino..trude se momci svaka cast:D ,bice nesto od vas...svidja mi se vas fazon muzike imate dosta potencijala..
@MI....pa bio sam okrenut ledjima:
1.jer nije bilo bine na koju bi svi stali .a ja volim da slemujem,da se lomatam i da skacem a nisam hteo da nekoga slucajno zakacim glavom ili rukom ..pa je najsigurnije bilo da se povremeno okrenem prema bubnjaru..
2.slabo sam cuo sebe pa sam iz istog razloga morao da gledam sta bubnjar/gitara svira da se ne bi zeznuo..
sve u svemu svi iz benda smo zadovoljni Sarajevom ,bendovima i svirkom generalno:D
@monument -to nema potrebe komentarisati,vec sam ih slusao pre neku god,u Beogradu..sta da kazem -nas bratski bend..nadam se da cemo uskoro svirati i u Tuzli i u Banjaluci...a i opet u Sarajevu ako nas pozovete..
@rite of retaliation-zao mi je sto necuh pevaca (valjda se nesto razboleo pa nije pevao) al i gitarista je fino odradio njegov posao..
kvalitetna svirka...svaka cast:D
poz svima koji su nas podrzali (kao i ostale bendove) i dosli na svirku...nadam se da cemo se uskoro opet videti