bio Medbol za 10...isle najjace stvarke, bukvalno setlista za pozelit
sve na stranu, sve ok, al mislim da ce se svi koji su bili slozit da je
IMMOLATION bio hajlajt festa ... od energije koju su u stanju izbacit , pa do same svirke za koju nemam rijeci. Meni licno setlista odlicna
PREDOBRO! CD jebeni ...ostalo ... po nekom licnom poretku nastupa :
DFetus (najbolje nastiman metal zvuk koji sam do sada cuo, precizno,bez greske..)
Dismember (jebeni Ajron Mejdn ded metala ... kraljevi,sto zbog stila od kojeg ne odstupaju sto zbog strasne zajebancije na bini , pile je bilo beton)
MadballDark Tranguillity (strasan sou...meni je s druge strane bas odgovarao moderniji izbor pjesma ,jebga, vise je za festivalsku svirku)
AbortedCataractVader (meni najbolji nastup Vadera koji sam do sada gledao,apsolutne zvijezde festa po broju ljudi koji su ih gledali)
Cynic (nisam fan benda i fulio sam trecinu njihovog seta, al su imali nastup za 10)
Iskreno mi je zao sto je Zyklon nastup bio unisten zbog loseg zvuka,kao sto mi je zao i Enslaveda kojeg nisam htio gledat poucen kriza nastupom prije par godina sto je bila i greska jer su mi u prolazu zvucali ok
Cephalic Carnage mi je razocarenje totalno sto nisu dosli.Iskreno, puno vece razocarenje nego otkazivanje Deicidea.
Trepalium jednostavno ne mogu prezalit sto sam fulio.Tacka.
Soulfly nastup mi je izgledao blijed, pogotvo znajuci da su najavljeni kao apsolutni hedlajner BA. Najvece razocarenje
Satyricon sam vise slusao nego gledao jer su mi poslije ocajnog nastupa na Exitu, sjebali i ono dobro misljenje iz Zagreba prosle godine,ali sve u svemu, iznenadjujuce dobar nastup
Vrijedi jos pomenut i beton nastup Suffocationa (zvijezde prve veceri) ,Dagobe i zvjeri od bubnjara,mahnitluk i dobrotu Gorerotteda i scenu kad bubnjar u po pjesme ustaje i drka kurac po dobosu i blijedi nastup Malevolenta (iako zasigurno bolji nego na turneji s Boltom prije koju godinu-od onog ne postoji gore) -ako nista, bar je bila dobrota vidjet Curlossa za bubnjem
I da ne zaboravim pomenut najjadnije nesto sto sam u zivotu vidio : Gorgoroth
Koji samo jad i smijurija!