Nisu hrvati izradili, cijela jebena metal ekipa iz zagorja je dosla ali su izradili Zagrepcani, smradovi se nisu pojavili, njih desetak doslo. Pun grad pozera covjece, radije ce kupiti majicu za 200 kuna nego otici na koncert za 40!

A koncert je prosao bez ijednog problema, osim losijeg zvuka tijekom nastupa prvih bendova. Redoslijed sviranja i tonsku probu za KRV moze samo neinformirani kompleksas pomenuti, bend je trazio da sviraju prvi a tonska proba je i odrzana samo zbog mene! The Stone su odusevljeni organizacijom i Kozeljnik mi je osobno rekao u prisutnosti clana KRVi da je ovo sto se tice organizacije najuspjesniji koncert na kojem su oni svirali. Organizaciju je pohvalio i bubnjar Gorthaurs Wrath-a, inace talijan s 15 godina iskustva svirke, covjek koji je svirao u kultnim old school bendovima. To su komentari koji su mi vazni!

Uzasno mi je zao sto su ljudi ispali picke i nisu se pojavili u velikom broju unatoc silnoj propagandi i marketingu, ali nema veze, ocigledno je da je ovo bilo veoma riskantno uraditi i da je vrijeme tek pa sazrelo za ovakav dogadjaj, ali sam ja to uradio! I sad nek se pare svi kojima je krivo zbog bilo kakvog razloga - ja sam imao muda usprkos prijetnjama da ce 40 skinsa sa palicama doci i pobiti sve na koncertu! Ja sam rekao nek dodju, ja cu njih napasti ispred dvorca! E da vidim ijednog hrvata koji ce se tako postaviti ovdje, jok trebo je jedan bosanac da im odrzi lekciju! I zbog toga sam ponosan! Doveo sam najbolji TRUE BM bend na ovim prostorima u srce zagorja u prekrasan prostor i odsvirali su usprkos svim bojkotima, prijetnjama i losoj energiji. Nek se Zagrepcani stide sto nisu dosli na svirku, bice im krivo kad tad.