Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 07:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 23:11 

Insomnior wrote:
nisam htio bas komentirat

Hehe.. i tebe je opuco zrak domovine... cuj "komentirat" :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 23:21 

Acronian wrote:
Insomnior wrote:
nisam htio bas komentirat

Hehe.. i tebe je opuco zrak domovine... cuj "komentirat" :wink:

uj jebote ljeb :oops: vidi stvarno.
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 03. 2005. 23:27 

sto bi reko THE singer of sabbath...
i'm going through changes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 02:41 

Uriel wrote:
Emir (The Aebyss) wrote:
ja sam razocaran. kako uslovima tako i maloj indiferenciji organizatora. nadam se da cete slijedeci put svoj dio posla odraditi malo profesionalnije ;)

Molim? :shock: Mislim stvarno ne vjerujem! Za ovo se nadam da ces reci da govoris o problemima sa zvukom tj. tehnickim problemima koji su bili izvan moje moci, inace mi stvarno dugujes ispriku. Mogao sam na kraju hvala dobit za sve sto sam napravio a ti ovako, stvarno jadno brate. E pa neka, svi se na kraju pokazemo kakvi smo. SVE je bilo na mjestu osim zvuka i odaziva koji NISU bili u mojoj moci. No s obzirom na prijetnje i negativnu energiju koja se mogla osjetiti ovo je proslo bez ijednog problema a The Stone su dobili tretman koji zasluzuju.

U ime benda necu nista da govorim jer imaju clanovi pa neka pisu. mi ispadosmo bosnje koje su trebale jos platiti da sviraju ? Borise jarane, druzba je druzba a sluzba je sluzba i to moras razgraniciti. zahtjevi za catering za 8 osoba su djelomicno ispostovani i to je jedan minus, drugi minus su tonska proba i razglas, treci minus je redoslijed sviranja al' se kao i moze zanemariti, ----- i tako ... necu dalje stvarno.
a po onakvom vremenu bi klinac iko dosao do gore pod onim uslovima koji su kao ispostovani.
DA, pokazalo se ko je kakav.
HVALA STO NAM NISI NAPLATIO ULAZ NA KONCERT.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 02:48 

u sustini, mene zaboli ku**c jer nisam ja ni svirao, ali to su raja jarane.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 05:26 

meni je bilu zakun. pogotovu d stoun. dechki zakun. ostalo ne bash. a organizacija - dalo bi se raspravljati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 05:34 

eh da. i svaka čast ofci koja je vozila tih 130 ili koliko kilometara u oba smjera da bi nam omogućila da budemo na koncertu. long live republjik vinica!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 11:17 

Emir (The Aebyss) wrote:
u sustini, mene zaboli ku**c jer nisam ja ni svirao, ali to su raja jarane.

Emire - talk to the hand !!
Nemas pojma o nekim stvarima i kakis. :roll:

Koncerat se odrzao, dovukao sam The Stone u HR i to bez ijednog jedinog problema usprkos gomili sranja koja su se mogla ocekivati.
Stro se mene tice koncerat je uspio, a imajuci da je ovo underground svirka tretman koji su bendovi dobili je i visi od prosjeka!

Last edited by Uriel on 08. 03. 2005. 11:20, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 11:19 

Fakat mi je drago da upoznah ovu ekipu s foruma ali zbog jako puno posla sam morao trcati stalno pa nemah bas puno vremena. Pozdrav i ofcici koju upoznah, bas mi je drago da si dosla i svaka cast na voznji!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 11:39 

Uriel: nije ovo ni prvi ni poslednji put da poslije svirke imaš tonu kritika, ali ja lično smatram da nema neke pretjerane potrebe za brigom, prvi si čovjek koji je dovukao taj bend, to je za pohvalu, a što se organizaciej tiče, ja nemam pojma kako je bilo, nisam bio tamo.. mogu samo govoriti na osnovu ovoga što ljudi ovdje izvještavaju.

Ako se sjetite hellhamera koji je tako pompezno najavljivan prije 2-3 godine znaćete kako je taj fest "propao" (propao a sviralo preko 20 mrtvih underground bendova). Onda se našla grupa ljudi koji će pljuvati po čovjeku samo zato što je otpalo par bendova.. dobro jeste bilo i preranog rastjerivanja, ali nebitno. Što je najgore od svega ekipa koja je to organizovala je koliko ja znam odustala od bilo kakvih budućih svirki jer je tona debila popljuvala to što su uradili i zbog finansijskog kraha, svakako.

Jedina stvar kojom sam ja razočaran je stav većine Hrvata prema Stoneu. To je jedina poražavajuća stvar u cijeloj ovoj priči.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 11:53 

Nisu hrvati izradili, cijela jebena metal ekipa iz zagorja je dosla ali su izradili Zagrepcani, smradovi se nisu pojavili, njih desetak doslo. Pun grad pozera covjece, radije ce kupiti majicu za 200 kuna nego otici na koncert za 40! :roll: A koncert je prosao bez ijednog problema, osim losijeg zvuka tijekom nastupa prvih bendova. Redoslijed sviranja i tonsku probu za KRV moze samo neinformirani kompleksas pomenuti, bend je trazio da sviraju prvi a tonska proba je i odrzana samo zbog mene! The Stone su odusevljeni organizacijom i Kozeljnik mi je osobno rekao u prisutnosti clana KRVi da je ovo sto se tice organizacije najuspjesniji koncert na kojem su oni svirali. Organizaciju je pohvalio i bubnjar Gorthaurs Wrath-a, inace talijan s 15 godina iskustva svirke, covjek koji je svirao u kultnim old school bendovima. To su komentari koji su mi vazni! :) Uzasno mi je zao sto su ljudi ispali picke i nisu se pojavili u velikom broju unatoc silnoj propagandi i marketingu, ali nema veze, ocigledno je da je ovo bilo veoma riskantno uraditi i da je vrijeme tek pa sazrelo za ovakav dogadjaj, ali sam ja to uradio! I sad nek se pare svi kojima je krivo zbog bilo kakvog razloga - ja sam imao muda usprkos prijetnjama da ce 40 skinsa sa palicama doci i pobiti sve na koncertu! Ja sam rekao nek dodju, ja cu njih napasti ispred dvorca! E da vidim ijednog hrvata koji ce se tako postaviti ovdje, jok trebo je jedan bosanac da im odrzi lekciju! I zbog toga sam ponosan! Doveo sam najbolji TRUE BM bend na ovim prostorima u srce zagorja u prekrasan prostor i odsvirali su usprkos svim bojkotima, prijetnjama i losoj energiji. Nek se Zagrepcani stide sto nisu dosli na svirku, bice im krivo kad tad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 12:43 

nevezano za ovaj koncert... ja veze nemam ni sta se desavalo ni ko je koga zajebao... nemam pojma... samo zamolicu te jedno covjece: nemoj Emiru govorit da pojma nema kako je zajebano organizovat nesto jer ako iko ima iskustva sa problemima (koji nisu do njega) oko organizovanja koncerata - to je on.

sto se tice picki od raje.... i s tim imamo iskustva jer rijetki znaju koji je osjecaj kad radis par mjeseci na organizovanju nekog koncerta (npr. Kreator & Destruction u Sarajevu), obezbjedis sve uslove maximalno profesionalno a onda ti dodje na koncert 150 metalaca iz sarajeva a ostali bojkotuju svirku jer je karta pobogu 20KM... to isto vece je jebeni Skroz svirao na skenderiji i bilo je vise "metalaca" tamo nego u Slozi... pojma nemas koje je to razocarenje...

nebitno sve to, problema je uvijek bilo al za Emira bi dao ruku i znam 100% da se covjek uvijek korektno postavljao prema svima s kim je radio ove stvari...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 12:58 

Poznato mi je da imate iskustva s koncertima, ja sam iskljucivo mislio na sve stvari verzane za ovaj koncert, kuzis, there is more than meets the eye.
A da su raja pozeri na ovim prostorima to smo se nazalost svi uvjerili vise puta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 13:08 

bla bla.bilo proslo.neko puko pare, neko se dobro proveo, neko ispo pizda. sta se moze.
idemo ba ljudi dalje.evo i ja cu krenut sa tim kojekakvim organizovanjem svirki.za sad u planu su warhead 20tog marta, onda the stone i silent 4 aprila pa bloody sign 24 aprila. u maju bi trebalo da dodu vec najavljeni blind myself, pa cemo da vidimo kako ce sve proc. inace ja bih volio da me vi koji ste okusili kako je nesto organizovat date par tipsova da bi ovo moglo ispast sto moze bolje.

sve u svemu, koncert je ba bio dobar ko onaj grah.kome se ne svida uvijek ima hote aqua i tome slicna mjesta pa nek tamo trazi nekakvu perfekciju.

ajmo sad svi zajedno ALA ALA ALA
i nemojte zaboravljati osmijeh.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 14:24 

Borise, daj počni koristiti množinu u rečenicama, a ne jedninu :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 22:22 

Borise, seres ko foka. Iskompleksiran i neinformiran nisam ni sekunde jer sve znam do u detalje tako da ne serem nego kazem sta znam.

znas onaj stari vic : Pise covjek u novinama " Velika kuca u Zagrebu na tri sprata, veliko dvoriste sa dva ferarija i dva dobermana. Bazen 10x10 metara. Ne trazim nista, samo se hvalim"
:)
meni bombe ne mozes bacati.

jos jednom ti se moram zahvaliti od sveg srca sto mi nisi naplatio kartu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 03. 2005. 22:42 

Sinisa se smeo...i na seno seo.

Smesno Nesi, Sinisi se smesi.

Vas dvojca (Uriel i Emir) se ofirate do bola, bolje vam je odneste mahalasku spiku na pm, fakat, jer samo sebe kaljate.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 03. 2005. 02:15 

eh, da, extra tim je napravio koju foto zabilješku... tu je par onih od nekih 150 kaj smo slikali - ILEGALNO

btw. baš je bilo zakon. ajm praud tu bi a pozer.

http://extra.vinica.hr/?kategorija=6&sup_id=26

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 03. 2005. 03:15 

KoldVoid wrote:
Sinisa se smeo...i na seno seo.

Smesno Nesi, Sinisi se smesi.

Vas dvojca (Uriel i Emir) se ofirate do bola, bolje vam je odneste mahalasku spiku na pm, fakat, jer samo sebe kaljate.

evo nam se i filozof javlja. e eto hajd ti reci stagod pametno i nemoj se izofirati pa da svi mozemo u miru i rahatluku ovdje biti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 03. 2005. 12:27 

ShadowLord wrote:
eh, da, extra tim je napravio koju foto zabilješku... tu je par onih od nekih 150 kaj smo slikali - ILEGALNO

btw. baš je bilo zakon. ajm praud tu bi a pozer.

http://extra.vinica.hr/?kategorija=6&sup_id=26

Svaka ti dala care, dobre fotke su, jest dobar nastup The Stone-a bio jeboteee! Ona fotka sa vatrom je zakon!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 161 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]