Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 17:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 14:02 

Ja ovdje nista nisam citala posto znam da se sve pretvorilo u politiku.To znam i bez citanja :D
Eh,mi metalci ili rockeri nisu vise sto su bili...sirokih pogleda,otvorenih ociju...il cega vec sve jos... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 14:28 

SYMPHONY wrote:
Ja ovdje nista nisam citala posto znam da se sve pretvorilo u politiku.To znam i bez citanja :D
Eh,mi metalci ili rockeri nisu vise sto su bili...sirokih pogleda,otvorenih ociju...il cega vec sve jos... :D

je je, sirokih pogleda al sustini nikad prici... ljudi ba, ko ide nek uziva, ko ne ide, zna sam zbog cega ne ide...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 14:48 

Raziel wrote:
SYMPHONY wrote:

je je, sirokih pogleda al sustini nikad prici... ljudi ba, ko ide nek uziva, ko ne ide, zna sam zbog cega ne ide...

normalno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 15:01 
Moderator

KoldIdiot wrote:
Gilles De Rais wrote:
Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore :roll: ) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"

e imal sta u ovom gradu matere ti de me zovi allah i sejtan te nagradili, jel to ti bolje kod kuce?

Gilles De Rais wrote:
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zločinci!

o kome ti sviju ti? il da bolje postavim, jeko ti? sta ima care, pasho, metalski fundamentalisto da ti je benton blenton? s kojeg si brda samo objasni :D

Gilles De Rais wrote:
nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugačije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za tačno 40 godina, kad CNN bude imo šta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost! :roll: :roll:

pretpostavljam, ti si nas novi slijepi mojsije, vodi nas prema allahu....

Gilles De Rais wrote:
Možda sam ja ograničen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuštam to vama sa Romanije, jer jedne specifične grupe će ljudi na tom koncetu bit najviše:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!

Imatel još šta glupo reć, il će nekad nešto pametno doć, u što čisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano nešto iole inteligentno i promišljeno očekivat da imate reći!

krivo mi je sto si donji u ovom gradu pa iz nijedne al bas nijedne situacije nisi hajrovo :D

Gilles De Rais wrote:
(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog očekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviđam da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i očekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)

o drzavi bolje nemoj, imaj kulture prema snovima maloumnih ;), a za koncert, ha riot u dobroti ha riot sa kalasima, dobrota

Emire, Emire, senilni đediću, tebi očito mora da daju neki dobar steak tamo!poludio i ti totalno, a neki dan još bio samo malo poludio!
A čime se puco ovaj put?
horsaš jedan :shock: :lol:
:)

Cannibali, Cannibali!!!

Last edited by .::Grind Bastard::. on 14. 06. 2005. 15:06, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 15:05 
Moderator

krele satanagic wrote:
Gilles De Rais wrote:
hot_blood wrote:
Kathryn wrote:
ovdje su neki TOLIKO ograniceni koliko nisam mogla ni zamislit da ce bit.!

a furaju se neki da su troo metalci vec kako se nazivaju, njima je iz ponizenje rec da je BD grupa koja je obiljeziila proslo stoljece sto se tice balkana
uvijek je ovde bilo ogranicenih, svaka cast izuzecima :D

hahaha, ograničeni ste vi kad slušate takve stvari, i niste samo to nego ste i jebeni licemjeri i papanluk!

Rekoh jebo vas metal u pakšu, jebe mi se za to sranje!Drago mi je što se vi tako definirate jer onda znam zašto se nikada nisam tako nazivao, ZBOG VAS Romanijaca!

Što me jedino i ujedno najviše nervira uopšte je da svi (a misli mna vas SERATORE iliti Senatore :roll: ) govore ovako:"Joj, Rotting Christ, svršiću, joj ovaj koncert i onaj koncet metala, joj Vital Remains, joj Alienation Metal, - joj Belo Dugme joj iću i svršiću!"
Izvinite koja je tu logika?Belo Dugme i RC?Belo Dugme i Vitalni Ostaci sa blentonom na mikrovalnoj?Pogotovo ne kontam ove sotoniste, il da budem direktniji pseudosotoniste i kvazizloće!jeste zajebani u pizdu materinu, sve sami mangupi i ratni zločinci!

nažalost vi ste većina u ovoj državi tako da nikad neće bit drugačije osim ako se mentalitet ovog stada ne promijeni!a to ćemo vidjet za tačno 40 godina, kad CNN bude imo šta da izvješćuje o Balkanu.dižemo im gledanost! :roll: :roll:
Možda sam ja ograničen ,bogu dragom hvala jer barem imama neki princip i ne idem kako vjetar dune, i nemam namjeru da to radim, prepuštam to vama sa Romanije, jer jedne specifične grupe će ljudi na tom koncetu bit najviše:papka sa Romanije i ostalih brda u Bosni!a vi ste s njima!

Imatel još šta glupo reć, il će nekad nešto pametno doć, u što čisto sumnjam, jer od vas ser nemože jednostvano nešto iole inteligentno i promišljeno očekivat da imate reći!

(ja naravno razumijem da svako ima svoj ukus u muzici i da se nemože od svakog očekivat da će volit ovo i ono, i nravno uviđam da ste i vi samo ljudi koji žive svoj život u ovoj lijepoj, demokratskoj, pravnoj i nikada totalitarnoj državi!radujem se dolasku Bijelog Dumeta i očekujem dobar koncert! - ko vas jebe!)

Majmune jedan majmunski
idi na jebene balijske forume i tamo supljiraj idiote

Fino si to reko!Hvala na lijepim riječima, nastojaću! :D

A sad ozbiljno:šta je tvoj problem?Zbog čega si ti nezadovoljan?
What's your fucking problem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2005. 16:33 

ja ne idem, ne zbog nekakvog intervjua koji je Brega dao (nisam nikakav Alijin fan, upravo suprotno...), nego zbog moga osobnog mišljenja o njemu, koje već godinama imam - mislim da je đubre i uhljup.
općenito, nisam sposoban nečije stvaralaštvo posmatrati odvojeno od njegovoga moralnog profila, pa tako ne mogu ni slušati "samo muziku" nezavisno od onoga ko stoji iza nje...

ipak, dobar provod svima vama koji idete još jednom želim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 15:16 
Moderator

Bravo, čestitam na najboljem, NAJBOLJEM :!: zaključku u zadnjih sto godina! 8)
Nego, istina je da je teško slušat nekog ko je papak i ološ, a muzika mu je "haj, ok, valja!"!ali i pored toga:štaš na tome, 5o.ooo ljudi će se gurat, karat, pljuvat jedni druge, palit klempe, igrat zuce, ionaki svi veseli jedni druge maltretirat!Barem će na nekim mjestima bit sada malo mirnije i neki će vježbat! :lol:

I ko jebe šta je Brega reko; papk ko papak!Jel se ikad neš iole normalno i iole promišljeno moglo očekivat od takve sorte ljudi!Svaka čast Bebeku :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 16:58 

ja neidem jer mi je bilo mrsko ici iako cak imam i kartu koja ce da propadne he hee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 19:31 

Neshto wrote:
Pa da ima države, zakona ili PONOSA smrad poput bregovića ne bi smio primirisat Sarajevu il BiH!!! I ja se iskreno nadam kiši, gradu ili avionu tokom koncerta!!!

Ne govorim ti sad ovo zbog Bijelo Dugmeta, nego ovako:

Da ti imaš malo više mozga shvatio bi da smo i ti i ja i taj Brega( iliti bilo koji Hrvat Bošnjak i Srbin i Crnogorac) ili bilo ko na ovom forumu skroz isti (što se već istorije i narodnosti tiče) , nego da nas samo karaju jedne protiv drugih kako ne bismo bili jaki na veoma bitnom Balkanu, već vekovima, poturaju nam kojekakva sranja i navlače mržnju jedni na druge... ako je već do te politike :) al offtopic i idemo dalje... ---

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 21:32 

Vidiš to si ti pravo dobro shvatio tamo u Beogradu! Kad ga popušiš najlakše je reć drugi su nam krivi. Mi smo svi skupa barbari, posebno vi tamo na istoku balkana i to nam je osnovna zajednička osobina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 23:02 

ej moj rock... prvo da ti nesto kazem. alija za mene nista ne prestavlja, jedan od milijardu politicara koji nicem ne sluze tako nemoj mislit da ja zbog alije ne idem... a drugo je to sto je brega karina od cojka, mogu mislit kako se on rauje konertu, nije njemu ni do para ni docega, zna da ce mu doc hiljade ljudi, na sto ce on biti jako ponosan... a nisam ni onako neki Fan Bijelog Dugmeta, za mene su KARINA, indexi rulaju hehe

ps u mom razredu, djeca koja stoju, cecu, ljubu i druge Dzigare slusaju idu obavezno iz tuzle u sarajevo na taj koncert. kad sam to vidio totalno sam se iznerviro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 06. 2005. 23:27 

Opium wrote:
ps u mom razredu, djeca koja stoju, cecu, ljubu i druge Dzigare slusaju idu obavezno iz tuzle u sarajevo na taj koncert. kad sam to vidio totalno sam se iznerviro...

hehe, pa koji si ti to profil publike ocekivo na bd, to je tako - nema dalje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 01:05 

a ocito sam pogrijesio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 02:59 

otisao sam jer sam dobio dzaba kartu i sto nisam imao nista pametnije za veceras... samo mogu da kazem da je ovo najgori koncert kojem sam u zivotu prisustvao...fuj

"DA IMA BOGA TI U PAKLU GORICES"
folk black metal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 04:24 
Moderator

Najbolji su mi ove fore tipa "Išo sam jer sam džabe dobio kartu, nisam imo šta pametnije radit, nije bilo šta pametno na TVu, nije bilo vani nijedne pičke, bla bla bla, svi išli pa i ja, haj kad se ide, itd"!
Halo, uvijek se ima šta pametnije radit neg otić na tako nešto.Uvijek ima neka utakmica na TVu ko večeras.Ja pričo s čovjekom koji ne mari za tako nešto, nije mu interesantno, nudili mu karte, njega boli briga, on fino našo drugu zanimaciju za večeras!Ko i ja, i nije mi žao što sam tako nešto usrano propustio i nisam platio Coca Coli lovu, il podržavo globalizaciju, il išo na koncert jedne neuvježbane grupe pseudo-rockera i pop-šminkera!
Nadam se da je vrijeme bilo zaista u kurcu na Koševu jer je svugdje drugo bilo lijepo :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 12:19 

haj ne seri, eto ti si true sto nisi bio...

meni je drago sto sam otisao, iskreno...
otici na ovako nesto pomaze u sagledavanju okoline u kojoj zivimo. dok ne vidite standove sa cevapima i kospicama ispred koseva, onu krezavu publiku, cigane, odusevljenje i one "YUP YUP YUP" usklike... nemate pojma gdje zivite... gadi mi se to sve...
samo, svi smo u jebenoj zabludi... Bosmal, Avazova zgrada i Strosmajerova po danu nisu Sarajevo...nazalost, Sarajevo je ona okolina stadiona Kosevo sinoc oko 7 sati.. sramota od koje se nece moc pobjec nikad

Last edited by theblackone on 16. 06. 2005. 12:32, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 12:31 

ja sam isla i meni je super bilo... jes da sam pokisla, smrzla se i sad me noge bole, al ja volim njih i njihove pjesme.. tak da je meni super bilo.... cas sam i zaplakala kad su tek poceli pjevati...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 12:35 

HajvanHo))) wrote:
nazalost, Sarajevo je ona okolina stadiona Kosevo sinoc oko 7 sati.. sramota od koje se nece moc pobjec nikad

:(

Ali valja pozitivno gledati, sigurno je bilo ljudi koji su jeli kospice i gledali dugme a inteligentni su, samo ih je premalo jebemu za bilo kakvu vrstu ravnoteze. E to je zalosno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 14:25 
Moderator

HajvanHo))) wrote:
haj ne seri, eto ti si true sto nisi bio...

otici na ovako nesto pomaze u sagledavanju okoline u kojoj zivimo. dok ne vidite standove sa cevapima i kospicama ispred koseva, onu krezavu publiku, cigane, odusevljenje i one "YUP YUP YUP" usklike... nemate pojma gdje zivite... gadi mi se to sve...samo, svi smo u jebenoj zabludi... Bosmal, Avazova zgrada i Strosmajerova po danu nisu Sarajevo...nazalost, Sarajevo je ona okolina stadiona Kosevo sinoc oko 7 sati.. sramota od koje se nece moc pobjec nikad

Ne ja sam true jer ću otić na Jamiroqwuai (il kako god se piše) :lol: :roll: :roll: Whatever!

Ti trebaš tek da odeš jel na ovako nešto da bi skonto kako stvari stoje?Treba ti nešto ovako pokazat kako ljudi izgledaju i kako žive u ovom gradu?To si jel prvi put vidio štandove sa ćevapima, sokovima, i ostalim kurcima?
Ja ne znam ko je ovdje u zabludi, znam ko sigurno nije, al Bosmal, Unitic Shitic i ostala Jet_set sranja, to je zabluda!

I ovo nije sramota, što ti kažeš, ovo je kako nažalost jeste, a sumnjam da se tako lako može promijenit!
OVO JE STVARNOST U KOJOJ MI SVI ŽIVIMO; samo što je nekima to normala, a neki cmizdre i plaču zbog toga!

Čuj nemamo pojma gdje živimo, ej, hehehehe ,..... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2005. 14:27 

u pravu si

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]