Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 09. 2025. 20:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 13:01 

U sljedecih tjedan dana ce biti donesena odluka o eventualnom odrzavanju ovog koncerta.

Ukratko, metal kao u susjednim drzavama Srbiji i Hrvatskoj u Bosni nece zazivjeti jos dosta dugo vremena - tome se moramo prilagoditi svi, pa i ja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 18:17 

znaci nije jos sve potvrdjeno 100% ???
hajd eto, ako sta bude pa nam javi na vrijeme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 18:31 

dinko wrote:
znaci nije jos sve potvrdjeno 100% ???
hajd eto, ako sta bude pa nam javi na vrijeme.

Koncert je potvrdjen 100% davnih dana! Ali nakon svih razocarenja u proteklo vrijeme mora se jos malo radit na odluci gdje i kako, ako uopce.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 18:37 

ako ti sta znaci i ja sam se konto pojavit konacno na jednom koncertu ... tj. ovom :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 18:47 

Khasma wrote:
ako ti sta znaci i ja sam se konto pojavit konacno na jednom koncertu ... tj. ovom :P

Fala Nedime, ali mi ne znaci nista. Ovoj drzavi treba hrpa mladih novih metalaca koji ce izgurati koncerte, scenu i demo bendove, no nazalost to nije ni na 1450. mjestu liste prioriteta sto joj sve treba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 19:12 

Jebi ti to Borise, idi ba iskoristi poznanstva, zaposli se kod Jorg-a il kod Metalysee-a, bar ces zivit kao covjek i nece te sjebavat levati jarane.

A za ovo govno od naroda i nije neg Ceca i Aqua.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2006. 23:53 

Amen to that! Svako ko ima priliku, a ima mozga, treba se okrenuti iskljucivo sebi, napravit sebi cejf a ovom smecu od naroda se samo smijati s visine i gledati ga kako se valja u blatu, za bolje i nije!

Ne vrijedi ni pokusavati ovdje bilo sta, bar jos 20-ak godina, ako i tada...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 12:30 

Drkadzija i Undead - tako ste jebeno u pravu. Evo pogledajte kome sam iz svog dzepa dao preko dvije hiljade maraka do sad (Sinister, Koldbrann/KRV,Tankard)... onom kretenu Domi, koji nema sekunde respecta za ljude koji mu odsvirase.
Ja kazem fakat hvala ljudima koji se uvijek pojave, respect za njih uvijek, ali Bosna je truhla da truhlija nemre biti.
I na kraju secer - dodjem u Beograd i vidim tuzlake na koncertu! :shock: Jarane valjda su im prijateljski vishe gore narod nego u Visokom, ili im je blize. A mozda je i karta jeftinija bila gore. Jes al ukurcu!
Ma ovo samo treba reci, fala bogu dragome da sam se spasio belaja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 12:43 

Uriel wrote:
Evo pogledajte kome sam iz svog dzepa dao preko dvije hiljade maraka do sad (Sinister, Koldbrann/KRV,Tankard)...

stari, organizuj stvari koje se isplate i to je to (ili nadji nacin kako da se isplati) ....sve je to biznis....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 12:57 

grungy wrote:
Uriel wrote:
Evo pogledajte kome sam iz svog dzepa dao preko dvije hiljade maraka do sad (Sinister, Koldbrann/KRV,Tankard)...

stari, organizuj stvari koje se isplate i to je to (ili nadji nacin kako da se isplati) ....sve je to biznis....

tako ce i biti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 18:22 

Uriel wrote:
I na kraju secer - dodjem u Beograd i vidim tuzlake na koncertu! :shock: Jarane valjda su im prijateljski vishe gore narod nego u Visokom, ili im je blize. A mozda je i karta jeftinija bila gore. Jes al ukurcu!

Ja mislim da je to ipak bilo zbog Bombardera haha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 18:35 

cijenim to sto boris dovodi sve te bandove u bosnu, stvarno ljudi, de nek iko od vas pokusa dovesti tankarde u bosnu pa noge bi mu ljubio. sve dok od nas neko nesto ne pokusa da napravii od ove scene nek suti dok ovaj covjek prica. nikad ne mozes svakome ugoditi. ovi ljudi sto npr ne vole tankarda nek ne idu na koncert nego neka cekaju neki band po svom ukusu. eto ,sad ce vader, pa to ce makar 95% nase metal zajednice obradovat. ako se nekom ni to ne svidja nek opet ceka nesto po svom ukusu ili nek i sam organizuje nesto. vozdra

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 21:40 

dinko wrote:
ovi ljudi sto npr ne vole tankarda nek ne idu na koncert nego neka cekaju neki band po svom ukusu.

to i jest problem, ama kak to mozesh rech jebote...
jab otisho na gothic koncert (a koji mrzim), kad bi bio ba... svakako i nema metal dogadjanja u BiH... treba otich na svaki metal koncert da se podrzi, pa che tek onda kad organizator vidi da ima ljudi koji dolaze na koncerte, dovest neki bend po tvom ukusu... ev i ja da sam na Borisovom mjestu, otkazo bi Vader zato shto je bila slaba posjeta na Tankardu, iako mislim da che doch vishe ljudi na Vader, al' se ne bi usudio... kuzish?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 21:53 
Moderator

Čuj ti bi otišao na gothic koncert? :lol: E ti ako odeš na gothic koncert, ja ću za idući death ili thrash koncert platit sedmoduplo više. :P
Na Tankard nisam išla jer mi je dopizdilo davat lovu na podržavanje Death/Thrash bendova, kojih skoro da ne slušam, odnosno podržavat te svirke i koncerte, a nigdje pravca kojeg bi ja i večina htjela čuti.
Enivej, možda odem na Vader, sve zavisi hoće li biti, a i uopšte...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 11. 2006. 22:37 

Uriel wrote:
Drkadzija i Undead - tako ste jebeno u pravu. Evo pogledajte kome sam iz svog dzepa dao preko dvije hiljade maraka do sad (Sinister, Koldbrann/KRV,Tankard)... onom kretenu Domi, koji nema sekunde respecta za ljude koji mu odsvirase.
Ja kazem fakat hvala ljudima koji se uvijek pojave, respect za njih uvijek, ali Bosna je truhla da truhlija nemre biti.

i kod nas u beogradu pucaju ug bendovi, da ne nabrajam sta je sve puklo za poslednjih 2-3 godine.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 00:34 

Uriel wrote:
U sljedecih tjedan dana ce biti donesena odluka o eventualnom odrzavanju ovog koncerta.

Ukratko, metal kao u susjednim drzavama Srbiji i Hrvatskoj u Bosni nece zazivjeti jos dosta dugo vremena - tome se moramo prilagoditi svi, pa i ja.
Mozes li mi pojasnit, zasto se taj koncert ne bi mogao odrzati u Tuzli?
Vjeruj mi samo bi ti iz Tuzle doslo 300 ljudi...
Zasto se patit, presjedat djabe, ici u neki gradic kad se koncert komotno moze organizovati u gradu koji obozava Death Metal
gradu koji je inace poznat po svojoj Death Metal sceni i Death Metal publici.
Ne bi se pokajao ni ti a ni mi...
Pitas se zasto je bilo Tuzlaka u beogradu... apsurd
I u Bg-u i u Zagrebu bilo je tuzlaka
Isplati se ljudima dat 10 km vise
Vise ljudi > 10 x bolja atmosfera, veci grad itd. itd.
Razmisli...
A i Vaderu ce ruta bit dosta podnosljivija Zg-Tz-Bg manje puta vise vremena za raju...ti to vjerovatno znas bolje od mene
tak da pametovat vise necu
Sam se bojim
Ako se koncert uopste odrzi u Bih i bude u Visokom desit ce se ista stvar kao na Tankardu...

Btw. HVALA NA PLAKATU!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 00:54 

Mephisto wrote:
Uriel wrote:

Mozes li mi pojasnit, zasto se taj koncert ne bi mogao odrzati u Tuzli?
Vjeruj mi samo bi ti iz Tuzle doslo 300 ljudi...
Zasto se patit, presjedat djabe, ici u neki gradic kad se koncert komotno moze organizovati u gradu koji obozava Death Metal
gradu koji je inace poznat po svojoj Death Metal sceni i Death Metal publici.
Ne bi se pokajao ni ti a ni mi...
Pitas se zasto je bilo Tuzlaka u beogradu... apsurd
I u Bg-u i u Zagrebu bilo je tuzlaka
Isplati se ljudima dat 10 km vise
Vise ljudi > 10 x bolja atmosfera, veci grad itd. itd.
Razmisli...
A i Vaderu ce ruta bit dosta podnosljivija Zg-Tz-Bg manje puta vise vremena za raju...ti to vjerovatno znas bolje od mene
tak da pametovat vise necu
Sam se bojim
Ako se koncert uopste odrzi u Bih i bude u Visokom desit ce se ista stvar kao na Tankardu...

Btw. HVALA NA PLAKATU!!!!

U potpunosti se slazem s tobom!!! Ja recimo cisto ne mogu da vjerujem da su kroz nasu jebenu zemlju prosli Kreator i Destruction, Benediction, Vital Remains, Tankard i da je sve to zaobislo Tuzlu za koju je suvisno bilo koje prednosti iznosit kad je to sve toliko ocigledno... Tuzla je Meka za metal u BiH i glup je svako ko to ne zna! Imaju najbrojniju i NAJISKRENIJU metal publiku koja se samo pozeljeti moze! Ja sam licno bio na bezbroj svirki tamo, a i moj bend je upravo tamo dozivio nesto najljepse sto jedan bend moze da dozivi. Jedino tamo se metal i zivi u pravom smislu te rijeci... Sto se mene tice svaku svjetsku metal velicinu bi volio vidjeti upravo u Tuzli iz milion razloga! Na kraju krajeva Tuzla je to zasluzila...
[b]HEIL TUZLA !!![/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 02:45 

bravo mirza,odlican post :P :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 02:59 
Moderator

Mirza wrote:
U potpunosti se slazem s tobom!!! Ja recimo cisto ne mogu da vjerujem da su kroz nasu jebenu zemlju prosli Kreator i Destruction, Benediction, Vital Remains, Tankard i da je sve to zaobislo Tuzlu za koju je suvisno bilo koje prednosti iznosit kad je to sve toliko ocigledno... Tuzla je Meka za metal u BiH i glup je svako ko to ne zna! Imaju najbrojniju i NAJISKRENIJU metal publiku koja se samo pozeljeti moze! Ja sam licno bio na bezbroj svirki tamo, a i moj bend je upravo tamo dozivio nesto najljepse sto jedan bend moze da dozivi. Jedino tamo se metal i zivi u pravom smislu te rijeci... Sto se mene tice svaku svjetsku metal velicinu bi volio vidjeti upravo u Tuzli iz milion razloga! Na kraju krajeva Tuzla je to zasluzila...
HEIL TUZLA !!![/b]

Ej...[b]jebo metal!!!

:lol: :lol: :lol:

btw. kako se to metal uopšte živi? Imal neki napisani kodeks ili neka knjiga, il negdje na netu nešti da se pročita? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 03:21 

pitaj boru iz tuzle kako se metal zivi pa ce ti on reci

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]