Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 21:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18. 10. 2006. 23:49 

alo ljudi... niko nije rek'o nishta protiv organizatora, ja poshtujem sve organizatore u ovoj zemlji, jer i znam sam kako je, dodushe dosta manje, al' uglavnom znam o chemu se radi... al' ono, chuo sam da je Koldbrann digo tu svoju cijenu naku, pa napushe se oni meni kurca, you know... ja ne znam ochul bit sutra na koncertu, mozda da, mozda ne... al' oni koji oche, niko im ne brani, nit ja sam serem protiv toga... svaka chast Borise pa ih dovodish, al' mene je ovo previshe, za neki underground black davat 13KM (da, ja slusham black metal, Koldbrann mi je pravo jak bend), al' ljudi za takav bend davat 13KM, nekako mi nije ok... to je moje mishljenje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 00:08 
Administrator

Krv,Nominon,Godhate,BENEDICTION - 15 km

Agonize,BLOODY SIGN - 5-6-7 KM,ne znam tacno

Invaginator,Toxicdeath,Resurecturis,VITAL REMAINS - 15km

Sacramental Blood,Agonize,SINISTER - 15 km

Krv,KOLDBRANN - 13 km

znaci,nisu bitne pare kolko je i zasto,doci cu iako ne slusam nijedne,ni druge,bitna je razlika izmedju svih ovih bendova i ovog zadnjeg benda..a znamo svi kolika je razlika izmedju jednog Vitala ili Benedictiona,njihove sve diskografije naspram jednog Koldbranna..Il opet broj bendova koji su nastupali za 15 km.Da je ulaz bio 20-30 km na ovim koncertima,realna bi cijena bila da je 13 km Koldbrann.

Al eto,dat cu 13 km samo da podrzim,i ni zbog cega drugog,jer sam inace "pravi fan Black metala"..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 00:22 

Dr.Larsen wrote:
spawn, izvinjavam se, i mislio sam 13 maraka, samo sam se zapetljo s pricom o eurima....

libijac, nabijem ti nanu i prananu

Nabij ti svoju mater seljachku prvo koja te takvog glupog i smotanog rodila.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 00:29 

Opet kakish mali Shachire...

Jel vam nije taj ISTI Koldbrann sviro za SADAKU (5 maraka, i omanji minus organizatoru) prije par godina. Da se sjetimo, tada je BiH bila prepuna Metal manifestacija svakojake vrste. Samo tako.

Ljudi su o svom trosku iznajmili kombi, platili benzin, dosli da sviraju. Dobili su hranu i pice, a i to po Bosanskim standardima, i moralo im se u dzep na silu stavit sto kerma.

Volio bih vidjet taj jedan BH bend koji ce jedno ljeto RINTAT na PRAVOM radnom mjestu pa onda te pare spichkat na turneju po nekim trecim kurcima na drugom kraju Evrope. Kurac, volio bih vidjet taj jedan BH bend koji se osafunjo da postenu opremu kupi a ne da se bruka po pozajmljenom/minimalnom/smjesnom a da nisu koreri. Al stas, valja hanumu na more odvest. Valja bit pjan svaku jebenu noc, valja se sta i zapalit...ehej...dje ce se nac cenka i petak jednom u dva mjeseca...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 00:37 
Moderator

Očito je da sam ja jedini kojemu cijena ulaznice nije nit skupa nit jevtina...jebeš ga, ulaznica ko ulaznica; gledo sam Bolt Thrower, Necropagist i Malevolent Creation skoro za džabe, koldbrann one davne također za džabe, so why not be some crazy ass pimp and give it a go 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 01:34 

@ Hanneman

Svi koncerti koje si naveo i cijene ulaznica su bile pravi zajeb za organizatore...ja sam se pravo zajebo sto sam stavio 15 KM za Benediction jer sam htio da napravim koncert dobrog benda po pristupacnoj cijeni...zagino sam tu pravo i ispusio pare poprilicno...spisko sam neciju mjesecnu platu na otplacivanje dugova...nije bitno...tad sam se zajebo i nikad vise...tako je bilo i sa ostalim koncertima...organizatori htjeli ugoditi ljudima i zajebali se a sad kad ne zele ponoviti istu gresku raja se zali sto je cijena visoka....

jebi ga narode...od sad vam je ovako pa ko hoce - hoce...

ja sam prosle sedmice sjeo u auto i otisao na WASP u Beograd i spisko sve para sto sam imao na put...da mi WASP dodje u Sarajevo dao bih 100 KM samo da ne idem negdje...

helem, jebalo vas 10 KM koliko kosta ulaz...3 KM je cuga koju cete popiti pa se to ne smatra zajebom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 01:53 

Ljudi,vidimo se večeras! :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 13:44 

ma vi ste popizdili u kurac, da sam ja boris poslo bi vas sve u 3 mile đokine pa nek vam svira seljačka zadruga za 2 marke.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 15:10 

Kukate kad nema koncerata, kukate kad ima, rdjavu kurcu i dlake smetaju!

Posto ne mogu da drzim glavu na ramenima, bicu kratak: KRV je razjebala lokalni support totalno, Bombarder je bio vrh, Koldbrann je oluja sa sjevera ko za to ne moze da dá pisanih 7eur treba da se zakolje, tj. treba mu zabraniti da ide na ovakve sahrane jer nije zvaka za seljaka. A ako je prije 3god koldbrann bio 5 km, sada vrijedi 3 puta vise i nista to nije bez razloga. Merchandise je preskup, bar u beogradu je bio.

Slava hordama zla!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 17:39 

Planirao sam doci u Sa na ovo, al obzirom da mi treba 50ak km(20km taxi+3km bus+13 ulaz+da pojedem/popijem nesto...), nema sanse. Volio bih vidjetio sve to, al sta je, tu je :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 19:19 
Moderator

Shakhbuurz wrote:
Zao mi je Sarajevo, al' popisham se ja na vash standard...

Izvini, decko, ali ti imas jeben problem sa Sarajevom. Ja ti nisam kriv, ali prestani vishe da vrijedjas. Jer vrijedas i mene i sve koji su ovdje rodjeni i zive, koliko god htjeli ili ne htjeli pokazati.

Ja sam jucer i danas odvalio svoje noge stampajuci, lijepeći i režući plakate i flajere, a ti čekaš bend za 5 KM da ti dođe iz Norveške. To što si se prilikom ove svirke sjetio Accessa, jako mi je žao. To vrijeme je prošlo. A za tvoj kokuzluk nije krivo Sarajevo, ni SARAJEVSKI STANDARD. Zavrni rukave i zaradi dnevnicu, majstore.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 19:23 

rodjen sam i ja, pa?
vi ochito ochete da budete bez mozga il' ne chitate moje komentare... ajd ponovo prochitajte...
a sam Boris je rek'o da je djelimichno kriv "sarajevski standard" za veliku cijenu karte...

Sharane pogledaj malo dalje od nosa, nisi jedini koji radish, svaka ti chast, al' nisi jedini, prestani se kurchit majket'...

btw. ja chu najvjerovatnije vecheras na koncert, jer sam skupio para, al' opet kazem da nije ok karta, I TO JE MOJE JEBENO MISHLJENJE, chitajte moje komentare..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 19:49 

možda kad bi prestao glumatat sa "ch/sh" forama bi ti komentari bili čitljiviji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 20:02 

Svirka u Zagrebu je bila prejebena! Svaka čast Krvi, bend je prejbn, ovo moram još nabavljat. Za Koldbrann komentar nije potreban., Jedan od boljih koncerata.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 20:41 

Jeli ovi sutra u Dubrovnik dolaze? Jebote led što će šišmiša bit! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 10. 2006. 20:55 

sumnjam da će se baš šišimiši sjatit na to...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2006. 02:45 

uhh boli preeedobrooo...ovo je mani najbolja noc u ovoj 2006 godini...dosad..vidjecemo jos...ima vader....
atmosfera je super bila....predivno stvarno neam rijeci...no kad rece last song for tonight..i nije bila koldbrann ja se isfurala...tak mi krivo bilo.....samo sto mi suze nisu na oci.....pravi crnjak mi bi...no nakon toga....vidim en ostavljaju instrumente...kad rece u want one more....i ono KOLDBRANN....aaaaaaaaaaaaaa
:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2006. 03:11 

mrak vece!
KRV je dokazala da nije projekat iz zajebancije i da su ozbiljan bend koji se moze nositi sa citavom svjetskom scenom... Koldbrann je bio takodjer haos!

svaka cast svima koji su dosli i podrzali dogadjaj, posebno raji iz Visokog i Travnika, i malobrojnoj sarajevskoj publici a ovi sarajevski bidoni koji bojkotuju ovakve dogadjaje su naravno potvrdili da su totalni moroni jer ne znam metalca kojem ovakvo vece ne bi bilo haos... sramota... umjesto da se na nogama doceka KRV koja svira u rodnom gradu poslije uspjesne turneje po hrvatskoj gdje je osvijetlila obraz bih metala, bolje bit negdje drugo... nista nije opravdanje jer je koncert najavljen prije skoro 2 mjeseca (Upisano: 31. 08. 2006. 15:50) i svako je mogao skupit tih 13 maraka... al jebiga... uvijek ista prica...dosadilo vise..sto kaze dzemo, jos malo pa cemo ic u zagreb i beograd na svirke nasih bendova, jer ce bit bolja atmosfera...jebiga

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2006. 03:18 
Ja ne slusam Koldbrann...Nisam isao...

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2006. 10:33 

umrli bi bez te informacije, hvala ti.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]