Bice slika jos, samo da se nakanim...
Kako ekipa rece, IMMOLATION vrh vrhova, energija, zvuk, preciznost, solo dionice... Skoro za klasu bili bolji od Suffo-a, pa vi kontajte.
Cataract mi je leg'o OPASNO, evolutivni death metal Madball, po tezini zvuka. Naprosto oduvali... Cynic- divine!!! Jbg, samo se s ovom rjecju moze opisati ta atmosfera koju stvara njihova muzika. Najbolji detalj je kad frajer rece: I don't want horns, just raise your hands! Katatonia legla predobro nakon seljacina Malevolent Creation... MC svirka bila za KITE! K'o sto Goran rece, Vader svirka jedna od mocnijih u karijeri... Bar ja zelim da vjerujem u to. Prvi ih put gledala u festivalskoj varijanti, jbg, klubske svirke cesto mogu prevariti, tek sad znam sta je VADER!!! Keep of Kallesin- ubili me uzivo, tri puta jaci nego na nosacu zvuka... Dismember-sutka i komunikacija sa publikom jaca no sto je bila u SA, pa vi vidite, zadnja bila, naravno, Dreaming In Red... POZITIVNA IZNENADJENJA: Root (Cesi), zalijepila sam se za njihovu muziku i fol k'o muha na govno s obzirom da ih ranije nisam slusala... DHG- jeb'o Gorgoroth, slusajte njih... Satyricon dokazao da su s pravom mainstream BM-a, iskreno, nisam se nadala takvom kvalitetu (zvuk, preciznost, show)... Die Apokalyptischen Reiter (nije bas iznenadjenje jer ih gledam drugi put)- neprejebivo mnogo pozitivne energije medju masom dok su svirali, zdrava zajebancija da ne moze jace... Leng Tche- bi Grind Bastard u pravu, mocni pravo!
PROSERI: 1. Francuzi Hacride-nabijem ih u usiljenu matematiku u, k'o biva, inteligentnoj muzici 2. Madder Mortem-aj' sto je debela i gabor, nego sto je postigla Ginisov rekord falsiranja punih sat vremena... Ovaj proser izmedju Immo-a i Vadera, ma daj... 3. Zyklon- mjuza uzivo im ima domet koliko su i visoki. Jedva metar i po... Nafurani djecacici
KURVA!!!
|