PROVOKATOR wrote:
Kako bolan nema bilja. Tacno preko puta ulaza u salu je nasada bundeva. Ovaj lik sa slike koji bere bundevu je bio definitivno najdebilniji pijani slovenac veceri i mi mu ovim putem urucujemo titulu i obavjestavamo ga da ce nagradu "pola kile tikvenice" dobiti postom... u koverti naravno.
Takodjer odmah pored nasada tikvi je i nasad kopriva, pa ovim putem Soserki posvecujem pjesmu.
Soserka brala bundeve
Nešto je ubode
Mislila je da je trava
Ustvari je bila žara
BHLJAAAAAAAA....tralalalaalallal........BHURGAAAAAAAAAAA.....tralalalala!!!!!!!!
Shitpifter je napisao sve... Aphazel potkrijepio sa par krucijalnih slicica i mislim da je to to, tj. da nemam vise sta dodati!
HAUG!
jajajajajajaja. baš sam htjela reć KAKO NEMA BILJA. ovjerila ja. lako tuđin kurcon po koprivama mlatit.
al fala na pjesmi
stvarno je shitpifter pokrio sve. samo detaljÄić: naime kako on i ja nismo viÅ¡e znali Å¡tab pili kupili smo piÄkasti smirnoff za koji nismo imali otvaraÄ. dosjetim se ja muci i odem zamolit u obližnju birtiju da nam otvore. kad mi neka histeriÄna piÄka na terasi KAJ TREBATE?? majku ti trebam spomenut u seksualnom kontekstu

no, lijepo fino pristojno zamolim ako im sluÄajno ne bi bio problem otvorit nam te dvije boÄice...
-nemamo.
-nemate otvaraÄ?
-nemamo.
-

te noći kad smo krenuli konaÄno spavat, nakon Å¡to smo olajali sve ljude koje znamo i ne znamo(ove druge mi je najdraže olajavat), jas htjela da me se ÄeÅ¡ka da mogu zaspat, pasam se prvo uvalila sharanu i borisu u kreve jer je bilo viÅ¡e mjesta. ugasili smo svjetlo i onda me sharan primio za sisu, misleć daje glava. tu sam oÅ¡la gužvu radit bruni. bruno, njima se žali.
i da, u vlaku do ljubljane je bila odvratna gužva i odvratni idijoti. ja sam sluÅ¡ala crass i mislila na tuÅ¡. pa je kreten neki, koji je morao trideset puta proć vamo tamo po vagonu jer ipak je on u fred perry majici i pije pivu u vlaku dok se Äist svijet zgraža, zapeo za mene i strgo mi 'aljinu. tu viÅ¡e nisam znala dal da se smijem il plaÄem pasam držeć aljinu odbauljala do hma i kupila pidžamu i unjoj bila do kraja festa. kao i u japankama, jer sam patike zaboravila ponijeti

odvratno

sa agathoclesa sam se htjela pokupit al mi aphazel nije dao, pasam sjela zaÄepila uÅ¡i i opet mislila na tuÅ¡. svirka je meni bila ovako: uzmite najomraženiji bend. nek vam neko posudi njihovu ploÄu koja nije na onom debelom crnom vinilu neg na nekom pozerskom prozirnom, laganom, koji se izliže i poÄne onako grozno krÄat nakon petnaest sluÅ¡anja, ter koja se sluÅ¡a na 33. e vi ju posudite nakon dvaespetog sluÅ¡anja i nek vam neko nabije sluÅ¡alice u uÅ¡i, odfrlji najglasnije i puÅ¡ta na 45, dok vi pokuÅ¡avate spavat. eto tak. uf.
fala majci isusovoj ent i wb su bili odliÄni i toe bila svirka kak bog zapoveda.
skršeni smo se pokupili do kolodvora, gdje smo svatili da nam vlak ide tek u 6 i nešto.
u vlaku nam je bilo skroz okej, osim šta sam ja bila glupa pa me bruno htio za kaznu poslat van iz kupea