Sinoć je bilo predobro, hvala svima joÅ¡ jednom Å¡to ste doÅ¡li, popriliÄno dobar broj ulaznica prodat, organizacija nikad bolja u životu, nikad bolji odnos prema nama bendovima - svaka Äast! S ovim bih jedino mogao poredit joÅ¡ Slavenovu i Emirovu organizaciju Darkest Hour-a i nas, prije par mjeseci

Jedino nas je jebao monitoring na bini - mi niÅ¡ta nismo Äuli gore, ja se slomih, al eto, dobro je ispalo na kraju, ekipa bila dobra, bar onaj dio koji se uspio "animirat" pa je i bila fina atmosfera tokom nastupa. Bilo mi super!

e i malo me je pojebao stomak, tj. onaj osjećaj kad pijete pa trÄite - ona bol u stomaku, pa sam morao malo "smirit" sa skakanjem i energijom nekad u sredini nastupa, al je ipak bilo sve super na kraju

Festival Of Mutilation - meni odliÄni bili, Äak sam zgrabio mic na "Crystal Mountain", Å¡teta Å¡to većina ljudi nije ni skontala o kojoj je drugoj obradi rijeÄ bilo. Svi ste uniÅ¡tili, al svi pojedinaÄno!!!! ÄŒestitam ljudi!
As I Fall - takoÄ‘er sjajni! IMHO izabrali odliÄne obrade, mene su pogotovo razbile od I Killed The Prom Queen-a i Parkway Drive-a

a i njihove stvarke su mi odliÄne. Ona "Before Us" ima bit hit samo takav dok se snimi

btw. ljudine su ti BanjaluÄani svi odreda, to je posebna priÄa... bit će opet u Sarajevu, nadam se uskoro

After je bio joÅ¡ krvaviji hahaha i hvala Sharanu, Sudi (koji nije na rp-u) te Shitpifteru (njemu pogotovo) i svima ostalima na komediji od noći i odliÄnim provodom, kao i finim curama koje su nas ugostile u stanu! Bilo sjajno

Ono s majonezom je bilo smiješno, da

i Borise, bio si kralj xD
I najbitnije od svega - ODLIČNO JEBENO DRUŽENJE I CUGANJE: FOM, AIF, ED i sva ostala naša ekipa @backstage, kafić u Centru, Korner, u stanu kod cura... lom!