Black_Rose_Immortal wrote:
i mene ovo pogodi...stvarno ne znam...i usput ne sumjam da takvih ima...vec nije jedina takva...pa zar stvarno vlada misljenje da cure samo slusaju gothic,power i sta ti ja znam kakv metal???
nisam to znala...
Cure, like it or not, tako je kako je. Istina je da zenske osobe 95% vise slusaju goth i power, neke malo death i to je to. Tako je i u Bosni i u Hrvatskoj. Kod nas je nedavno pokrenuta mala black revolucija u Bosni, a bend KRV ponosno prednjaci sa zastavom undergrounda... za par godina ce se o tome itekako pricati. Prije 3 godine niko nije ni cuo nizajedan od ovih benodva onda je dosao libijac pa njegov hard i onda su se pojavili forumi i prva pojavljivanja novih snaga pred akademijom, i crni val je zapoceo. HAIL LIBIJO!
Ja u Zagrebu, u kojem ima deset puta vishe metalaca nego u cijeloj bosni, nisam nikad vidio djevojku sa nekom jebenom underground majicom poput DSO (uglavnom se to sve zavrsi s majom Darkthronea koju mozes kupiti u trafici maltene) ili da sam cuo da slusa ovakve underground bendove. Jedina osoba koju znam da voli underground i zna bendova vishe nego libijac je jedna cura koja je dosla iz engleske, i mala ima koznu Nocturnus jaknu, ali ona je posebnija i od tih bendova koje slusa...pa je i ne pikam medju fanove.
Zato moje drage cure, samo gurajte dobru muziku, i slobodno dajte Nemesis da vam preporuci kakav dobar bend.
A ti bi kold picune vala i mogo poslati curama dobre zike, ne mora bit ploca, ali bi ih mogo pogurat.