Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 03. 2026. 22:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 286 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2005. 20:37 

da ja kazem neshto za kraj, ak smijem?
sta se cudite, pa svake godine je bilo incidenata, skandiranja srbiji, dizanja 3 prsta, premlacivanja nesrba! nek to rade brate, meni ne smeta jer je to njihova zemlja, samo dalje od mene!!! vi što godinu za godinom tamo idete i lafo se zgrazujete takvim ispadima, jedino vi zasluzujete ovakve komentare i vi ste objekat zgrazavanja u mojim ocima.
jebo vas exit!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2005. 21:19 

Neshto, slazem se s tobom skroz. Na Exit nisam isao niti cu ici (ma ni za milion godina).

Kao sto sam negdje procitao ovih dana, "negiranje zlocina je njegov zadnji korak" - a ovih sto negiranju, opravdavaju, izjednacavaju krivicu ima na pretek (i ovdje!)

Naravno, imate pravo na svoje misljenje. Cak ovi sto idu na exit i koncerte u Begesh razumijem donekle - Srbija (i Hrvatska) su jedina mjesta gdje se danas moze vidjet metal koncert sa BiH pasosom.

Ali nemojte se onda cudit kad za pola godine ili godinu Ceca najavi koncert na Kosevu i dodje vise raje nego na (j*bene) Dugmice. Nisam ja zlopamtilo i vise sam nego otvoren za dijalog sa svim stranama. Ali ovi dogadjaji ovih dana, nistavne reakcije komsija sa istoka na zlocine koji je cijeli svijet odavno osudio i nastavlja da osudjuje 10 godina kasnije (do te mjere da je cjelokupna nizozemska vlada dala ostavku prije dvije godine zbog Srebrenica) mi govore da iz respekta prema mrtvima, osakacenima, silovanim i rastjeranim sugradjanima ne idem tamo odakle je to zlo krenulo, a ruke pomirenja i suocavanja sa tim zlocinima nema. Pa zar smo stvarno toliki mazohisti?

Historia est magistra vitae!

p.s. skidam kapu pojedincima - ljudima poput "Zena u crnom". Imaju vise muda nego ja!

p.s.s. Zasto lockati topic? Muzika (pogotovo metal) i politika su uvijek isle zajedno. Ili cemo u duhu bratsvta i jedinstva i bjezanja od proslosti sakriti pod tepih sve ruzno... dok ne dohaka, kao 1992? Treba o ovome razgovarati, jedino tako cemo se razumjeti... valjda

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2005. 21:55 

Ej evo ovaj link da bi se vratili na temu i malo spustile tenzije.Klip od 30 sekundi,cisto da se vidi kako je bilo na Slayeru. http://bbns.on.neobee.net/LiveFromHell.avi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2005. 23:23 

da se i ja javim, napalm death - totalna devastacija, covjek se lupo sakom u glavu kad je vidio rulju ispred stejdza, obostrano odusevljenje, grrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhh, istu vece may result, the stone... suuuuper

prije napalma odgledao sam fenomenalni laibach i one fince, sa finaca otiso kad su svirali seek and destroy da stignem prvi na napalm kad tamo vec tri hiljade ljudi.

dan drugi, jebeni agnostic front kao zamjena za sick of it all, haha kako mi je samo sjela ta zamjena, stari dobri agnostic front, njujorski klosari sa hrpom legendarnih hitova, sutka u kojoj je ucestvovala hrpa ljudi,bar desetak od preko sto kila, medju njima i ja, cijelo vrijeme na stejdzu bila hrpa ljudi, ljudi iz nasih bendova pjevali sa agnosticom, jebena rasturacina, hell fuckin hell, domaci bendovi tog dana - saht, oi street himne i hitman hc, te bugari last hope da ne zaboravim

i fajnali, dan treci - odmah na glavni stejdz, ide overdrive, solidno zagrijavanje
SLAYER - razbijanje, jes da je bilo blato do koljena, al je bilo fenomenalno, prihvatam sve utiske prethodnika, nema se tu sta dodati

pitanje - da li je za war ensemble najva tekla ovako

are you ready for war?

yeeeeeeeeeeeeeahhhhhhhhh

are you ready for war?

yeeeaaahh

e sad ono kljucno, rece li araya > I know - You are ready for war
il je to neka moja fikcija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2005. 23:40 

Cniostani wrote:
p.s.s. Zasto lockati topic? Muzika (pogotovo metal) i politika su uvijek isle zajedno. Ili cemo u duhu bratsvta i jedinstva i bjezanja od proslosti sakriti pod tepih sve ruzno... dok ne dohaka, kao 1992? Treba o ovome razgovarati, jedino tako cemo se razumjeti... valjda

ma ne moze se ovako razgovarati, sta god ja da napisem naci ce se hrpa ogorcenih i kivnih ljudi i to je normalno - bicu bar za sekundu pristrasan il cu bar za sekundu preliti casu, isto tako sam ja kivan i ogorcen na tvoje, urielove i neke druge pisanije na ovu temu, jebo te, nemas pojma sta je gore il ono do 92 il ono poslije 95, a najgore je u svakom slucaju ono od 92 - 95, tilt, biiiiiiiip

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 00:14 

Bomber+ wrote:

ukoliko je araya to tako rekao kako sam ja to shvatio... posto mi je slayer jos drazi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 00:16 

defunctus wrote:
Ej evo ovaj link da bi se vratili na temu i malo spustile tenzije.Klip od 30 sekundi,cisto da se vidi kako je bilo na Slayeru. http://bbns.on.neobee.net/LiveFromHell.avi

i gdje da se covjek kad to cuje ne pocne sutati...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 01:00 

Bad::Brain wrote:
Bomber+ wrote:

ukoliko je araya to tako rekao kako sam ja to shvatio... posto mi je slayer jos drazi...

a tako je i reko, il nesto u tom smislu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 11:17 

_stoopid_ wrote:
ANALizator wrote:
ako je to reko, to mogu biti ( u duhu teme) dvije stvari: ili je mislio na lude metalce, il zna za Srebrenicu, pa je mislio na Srbe...

jebga..valjda bi treba znati..
ma araya ruls :wink:

Stvarno pretjerujete sa tumacenjem njegovih rijeci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 12:23 

Jebe se njemu za vama i vasim mukama, samo je cifra prodatih nosaca zvuka vazna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 12:58 

barbum wrote:
Jebe se njemu za vama i vasim mukama, samo je cifra prodatih nosaca zvuka vazna.

:!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 12:58 

Haha, pa koji ste vi likovi!

Od govneta bi napravili raspravu o politici.

Ja sam mislio da su ti metalci nesto bolji od ovi dzigerasa, al kurac - jeste li bili na Slayeru ili na jebenom mitingu SDSa, SDA i HDZa?!?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 13:02 

Citas mi misli

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 14:43 

extreme conditions demand extreme responses !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 15:49 

Čisto sumnjam da je araya mislio na srebrenicu. Sumnjam da uopche zna za to. A svi oni koji su bili na metal campu...kad usporede priče sa exita, skužit će da se araya služio skoro pa istim rječnikom kod najave pjesama-npr. "you must serve your country bla bla"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2005. 18:44 

Herr Kaufmann wrote:
Čisto sumnjam da je araya mislio na srebrenicu. Sumnjam da uopche zna za to. A svi oni koji su bili na metal campu...kad usporede priče sa exita, skužit će da se araya služio skoro pa istim rječnikom kod najave pjesama-npr. "you must serve your country bla bla"

u becu je isto govorio...
ma sve je to show
the show must go on

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 18:29 
Moderator

defunctus wrote:

jebote hljeb ja se najezio sav :shock: :shock: :shock:
tzarevi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 20:42 

biafra wrote:
defunctus wrote:

jebote hljeb ja se najezio sav :shock: :shock: :shock:
tzarevi!

plako bi kad bi vidio uzivo..hahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2005. 21:39 

http://www.24sata.info/portal/pregled.php?ArtID=12089

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 07. 2005. 02:19 

Abigail wrote:
Meni je bilo prejebeno, necu kometarisati slayer, necu ni napalm, ni apoclypticu jer tu rijeci nisu dovoljne. Stone je bio dobar, may resul isto, ali ipak, za nijansu losiji od stonea. Bombarder je bio zakon, amon din me odusevio, ali ne moze se niko mjeriti s toxicom, jebat sve ove grupe, toxic je bio fenomenalan zatvarajuci MH stage. Bassiste nije bilo, sjebali su im opremu, mikseta je bila ocajna, ali su se svi derali :TOXIC DEEEEEEATH! Kako rece jedan kolega :jebo zemlju koja toxic death nema :D

Wow thanx... thanx...
Zapravo ozvucenje nije uopste bilo lose i sve je to bilo OK. Samo sto je eto bilo bez basiste. Mi smo tamo i otisli da razvalimo, al sta je tu je. Asmir je stvarno imao ozbiljnih problema i nije mogao da dodje. Mi nismo htjeli da razocaramo ljude koji su nas cekali do 4 ujutru pa smo ipak odsvirali 4 stvari samo za njih.
Hvala ti mnogo na ovim rijecima a i svim ljudima iz citave Srbije, Bosne i Hrvatske koji su nam poslali mailove podrske i pohvala nakon ovog nastupa. Kad samo pomislim da su sekunde odlucivale da otkazemo sve... :?
Ali obecavamo duplo bolji i veoma jak nastup na MMS-u za sve one koji dodju da nas gledaju 16.07. u 14h. Vidimo se !!!
STAY TOXIC !!! :)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 286 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]