Ja sam se lijepo proveo, uz lozu, Jaegermeister, i stoke od ljudi s kojima sam išao; vala nisam više provala i idiotluka cuo do tad - jebo vas nogomet, medijska popracenost, i vaši nastrani okusi (gayparaders

). Da sam barem otišo u Srbiju, u Beograd, da sam bar...

kasnije spavali ko pickice.
Necrophagist prvi put uživo, pored toga što ih pratim vec duže, i oni su polomili, Muhammed imao je najjaci glas te veceri, bez procesora lik zvuci ko kralj Matti Way (crkle neznalice!)!Necrophagist sam i upozno kasnije, i ne mogu da vjeruju kako je ludo na Balkanu i kako raja poludi.Veliki kontrast spram Njemacke...Ljudi su mrtva rega.Hvala Chrisu plakatu...
Nightrage - slušo album ranije, i bili beze, s obzirom na drugi album, i na to što nije Tom Eglunda.Ok svirka, sve rega, al nije to što ja preferiram...
...a tim dolazimo na Kenin mega-omiljeni bend, Malevolent Creation.Dobra svirka, dobar zvuk, pojava - Äista desetka! Onaj im basista izlgeda matere mi ko akvo žensko.Samo ne znam, Sanja, ko je kada pljuvo po kome, po kakvim fanovima i ne sjecam se da su Å¡ta srali, jer sam bio tad poprilicno trijezan, al hajde.Phil Fascianu sam takoder upozno, i on je regulara, pa zato ne kontam Å¡to da se bahate i hvale...Bubnjar možda jeste papak, to mu se vidi po glavi, a da je bio Culross to, ne bi bilo sranja, samo mrtvih - Despise the Sun motherfuckers!

Keno se nije baš najbolje proveo unatoc njima, grind motherfuckeru.Zato smo polomli pola raje u šuci, slabići, jedite nešto!Blood Brothers!
Ja o Boltu imam samo jedno reć - došli, poderali, otišli - a da kurve ne odsviraju War Master, e vala to necu oprostit pored onako dobrog sjajnog nastupa.Jo Bench je samo pravila nake face, e dok joj se pojacalo nije ugasilo haha!
Do Vadera onda!:D