Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 02:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2007. 17:10 

Striker wrote:
Avenger wrote:
ma TD i Ormus ce biti glavni ove godine na Wackenu... vidjeti cete.. jos da je i Agonize tu.. imamo najjacu scenu na svijetu.. hails

slusas li ti ista osim nasih bendova ? :lol:

ovo se zove podrska od domacih fanova :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2007. 18:42 

To nesto na moj racun??:D
zajebavam se malo :)
ODlicna svirka, Ormus I Toxic oderali kao i uvijek..
Samo mi zao bubnjara toxica..3 puta mu rushe chinele ..jebena stoka..
al et dobro je proslo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2007. 19:44 

Striker wrote:
al et dobro je proslo

Jebiga, nisu ljudi krivi, to je bio problem male bine i citave koncepcije "stage"-a. Logicno je pretpostavit da ce se bubanj srusit kad pocne blast :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2007. 22:43 

Acronian wrote:
Striker wrote:
al et dobro je proslo

Jebiga, nisu ljudi krivi, to je bio problem male bine i citave koncepcije "stage"-a. Logicno je pretpostavit da ce se bubanj srusit kad pocne blast :wink:

pa to je sve tacno..ali ako je to tako onda treba imati malo obzira..;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2007. 01:20 

Acronian wrote:
Striker wrote:
Avenger wrote:
ma TD i Ormus ce biti glavni ove godine na Wackenu... vidjeti cete.. jos da je i Agonize tu.. imamo najjacu scenu na svijetu.. hails

slusas li ti ista osim nasih bendova ? :lol:

ovo se zove podrska od domacih fanova :wink:

pa normalno.. ko ce podrzati nase bendove, ako ne mi sami??
btw.. kako se osjecao Suhi kad je djelio "autograme"?.. hahahah
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2007. 01:51 

Burnt iN Effigy wrote:
da i ja nesht napisem, . . jedino sam cuo toxic , ustvari jedino sam htio da cujem u onakvom stanju blizu smrti.... platis ulaz i cijelu svirku lezis na cesti ispred bocka... znalo se davno ko ce da pobijedi ! ! !

Ti si se bas InToxiro, hehe...

Avenger wrote:
pa normalno.. ko ce podrzati nase bendove, ako ne mi sami?Upitnik
btw.. kako se osjecao Suhi kad je djelio "autograme"Upitnik.. hahahah
hails

hehe... ma nije njemu to prvi put, ipak je on zvijezda 8) :)
Stvar je u tome da je lik donio zdravstvenu knjizicu da mu potpise... haha... On nije htio nego mu se potpiso na neki flyer. Ja sam predlagao da mu je ipak ovjeri :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2007. 12:35 

Acronian wrote:
Burnt iN Effigy wrote:
da i ja nesht napisem, . . jedino sam cuo toxic , ustvari jedino sam htio da cujem u onakvom stanju blizu smrti.... platis ulaz i cijelu svirku lezis na cesti ispred bocka... znalo se davno ko ce da pobijedi ! ! !

Ti si se bas InToxiro, hehe...

Avenger wrote:
pa normalno.. ko ce podrzati nase bendove, ako ne mi sami?Upitnik
btw.. kako se osjecao Suhi kad je djelio "autograme"Upitnik.. hahahah
hails

hehe... ma nije njemu to prvi put, ipak je on zvijezda 8) :)
Stvar je u tome da je lik donio zdravstvenu knjizicu da mu potpise... haha... On nije htio nego mu se potpiso na neki flyer. Ja sam predlagao da mu je ipak ovjeri :D

ma znam ba.. ja sam onaj celavi lik u Kreator majici sto je sjedio odmah pored vas i smijo se ko budala.. a ona dva lika sto su trazili potpis su mi dva havera, i opcinjeni su Toxicdeath-om.. a cim su usli unutra i vide vas dvojicu kako sjedite 2 metra od nas, ovaj jedan poce: AAAA... BOG TE JEBO... AAAA. COVJECE BA.. PA TOXICDEATH.. JOOOJ.. SJEDIM 2 METRA PORED SUHOG.AAAA. troo fan
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2007. 14:35 

odlicna svirka,odlicna atmosfera,sve najj...
al kao sto sam i ocekivao Nula plus sranje,bubnjar mrmak teski poceo
prditi nesto poslije svirke seji i ekipi,zao mi je samo sto nije dobio po guzci tu noc....:)
Svaka cast toxicu na pobjedi i ORMUSU koji je me iznenadio(pozitivno=)
mislim samo da se ta druga mjesta nije trebalo ni spominjati koji kurac od toga ?koje prvi zna se,a za drugog kog boli kurac ?makar ja tako mislim!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 12:56 

ne znam... po meni jedino toxic death zasluzuje taj nastup na wackenu! i ostali bendovi su ok, ali eto, moje misljenje ostaje nepromjenjeno! steta samo sto Perishment nije ucestvovao da pokaze pravi kvalitet bosanske scene.... ali, otom potom.... hail!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 13:28 

bilo je predobro.svi bendovi su dali najbolje od sebe i to je najbitnije.sigurna sam da ce razvaliti u beogradu.enivej,puno srece svima;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 15:30 

Sve pohvale publici koja je ODLICNO!!! odgovorila na nastup svih bandova na sarajevskom battle-u u ime Ormusa. Napravili ste super atmosferu i olaksali posao bandovima... Btw., moram pohvaliti Emira (Aebyss crew) koji je organizovao najsolidnije moguce ozvucenje i monitoring za uslove koje Bock prostorno postavlja.

Samo... Za mene je najveca misterija zasto ljudi koji su bili direktno ukljuceni u organizaciju sarajevskog battle-a nisu obavijesteni od svojih kolega iz ziria (Bratislav -Trebinje, Nebojsa Lakic - Banjaluka) da bandovi koji su prosli dalje na sarajevskom i koji ce proci na banjaluckom takmicenju ne idu automatski u BG, nego imaju jos jedno (sada valjda DRZAVNO - bosanskohercegovacko) takmicenje...

Da, aludiram da je ovakva podjela na sarajevsko i banjalucko takmicenje ENTITETSKA! To entitetsko takmicenje se, mozda, moze opravdati cinjenicom da se "izaslo u susret" bandovima koji moraju snositi putne troskove za sve nastupe u okviru Wacken battle-a, ali se onda postavlja pitanje zasto je sarajevsko takmicenje odrzano tu a ne u Tuzli, s obzirom da su cetiri banda prijavljena za SARAJEVSKO takmicenje (Agonize, TD, Nula+) iz Tuzle...

Pozz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 16:36 

~°~ wrote:
Sve pohvale publici koja je ODLICNO!!! odgovorila na nastup svih bandova na sarajevskom battle-u u ime Ormusa. Napravili ste super atmosferu i olaksali posao bandovima... Btw., moram pohvaliti Emira (Aebyss crew) koji je organizovao najsolidnije moguce ozvucenje i monitoring za uslove koje Bock prostorno postavlja.

Samo... Za mene je najveca misterija zasto ljudi koji su bili direktno ukljuceni u organizaciju sarajevskog battle-a nisu obavijesteni od svojih kolega iz ziria (Bratislav -Trebinje, Nebojsa Lakic - Banjaluka) da bandovi koji su prosli dalje na sarajevskom i koji ce proci na banjaluckom takmicenju ne idu automatski u BG, nego imaju jos jedno (sada valjda DRZAVNO - bosanskohercegovacko) takmicenje...

Da, aludiram da je ovakva podjela na sarajevsko i banjalucko takmicenje ENTITETSKA! To entitetsko takmicenje se, mozda, moze opravdati cinjenicom da se "izaslo u susret" bandovima koji moraju snositi putne troskove za sve nastupe u okviru Wacken battle-a, ali se onda postavlja pitanje zasto je sarajevsko takmicenje odrzano tu a ne u Tuzli, s obzirom da su cetiri banda prijavljena za SARAJEVSKO takmicenje (Agonize, TD, Nula+) iz Tuzle...

Pozz!

Koliko ja znam, prvobitno je i trebalo tako da bude, po koncert u TZ, SA i BL. Pa onda po dva najbolja u sa tih svirkica na "drzavno finale" u SA, ciji pobjednik ide u BG. Al eto nesto se iskomplikovalo pa nije ispalo tako. Sve u svemu, kad se sve sabere i oduzme, ako si najbolji, na najvecem si trosku :) preko trnja do zvijezda . . .

Nego da ti vratim za ono "odkazano" :) Priznao sam ko covjek: lose mi ide jezik, ali ni ti nisi cvjecka sto se matematike tice :) :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 16:45 

Hahahahaha, sad bih i ja trebala priznati k'o covjek: MATEMATIKA NULA BODOVA!!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2007. 20:19 

VISE INFORMACIJA O NASTAVKU OVOG DOGADJAJA U NAREDNA DVA-TRI DANA...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 05. 2007. 03:28 

Aj' da napisem u ime Terra Nostra Promotions neku o ovim entitetskim podjelama i slicno... Ljudi, to je samo zbog manjeg troska bendovima, nista drugo, valjda je tako logicno, mada je i ovako nekima teze (Beware iz Travnika i Corruptor iz Istocnog Sarajeva, nego 'ajde...). A to da samo jedan bend ide u Beograd je i najavljeno, i sve zemlje imaju prvo drzavnu selekciju(U Srbiji cak 7 svirki do izabiranja predstavnika za finale...)

Pozdrav!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 05. 2007. 23:27 

Rek'o bi covjek ovo neka opasna misterija :P! A sve je bilo objasnjeno na pocetku ove teme, samo je trebalo kliknuti na ponudjeni link i procitati informacije. A to sto su neki razvijali svoje teorije (zavjere :P) u glavi...to je druga prica...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 05. 2007. 09:41 

au drugovi pa imal tih nekih slika bog vas vidio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 05. 2007. 14:37 

Dakle Informacije :

U narednih sedam dana treba da se odrzi koncert na kojem ce biti 6 bendova sa natjecanja u Banja Luci i Sarajevu. Tako da Toxicdeath, Kursk i Ormus idu na dalje takmicenje u BL odakle ce neko otici u BG... eto...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2007. 21:12 

Prepostano od organizacionog mastermind-ea :lol: :lol: :lol: :

Apeiron wrote:
Samo da ostavim ovaj zvanicni ( 8)) post, da ne komplikujem sad:

Prvo, sto se Bewarea tice, ovo je sve sto sam ja dobio od njih:
"Pozdrav!
Nazalost Beware nece moci nastupiti na metal battle-u u Banjoj Luci zbog
obaveza èlanova benda!"

Zaista ne znam koji su to razlozi, ali nije na meni da ulazim u to, osim sto mogu izraziti generalno nezadovoljstvo sto se tice ozbiljnosti samih bendova, koji se prijavljuju za takmicenje (niko ih nije terao da se prijave, pre svega), a onda ne mogu ni do BL da dodju... Kako bi u Nemacku otisli onda, da kojim slucajem pobede, pitam se...

Na zalost, zbog otkazivanja tih bendova, sve je spalo na tri benda za takmicarski deo, i na vrat na nos organizovan revijalni ( 8))... Od toga su prosla dva benda (Monument i Flegma), i mislim da je to poprilicno realno, jer iako se SoulTemple popravlja i zvuci bolje nego ranije, jos je to daleko od potrebnog, posebno sto se sad i vokal ne uklapa bas na onu muziku (licno misljenje sve napisano).

Finale ce se odrzati u BL pocetkom-polovinom juna (najverovatnije 16. juni), kad ce nastupiti:
Flegma
Monument
ToxicDeath
Kursk
Ormus

I to je drzavno finale, jedan bend ce biti izabran, i taj ide na finale celog takmicenja u Beograd.

Pozdrav, i hvala svima koji su dosli i ispostovali dogadjaj.

Ormus, u skladu sa ozbiljnoscu organizacije :lol: (IZUZIMAM!!! covjeka iz Aebyss tima), nece nastupiti na pomenutoj manifestaciji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2007. 01:01 
Moderator

~°~ wrote:

...

Ormus, u skladu sa ozbiljnoscu organizacije :lol: (IZUZIMAM!!! covjeka iz Aebyss tima), nece nastupiti na pomenutoj manifestaciji.

Očekivao sam ovo...ono, pričali smo već o ovome. Boli vas hehe, zna se ko je najbolji... 0+ :lol:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]