Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 00:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20. 05. 2007. 01:23 

Joj bas mi je zao zbog ormusa, gledao sam vas prije nekih 2 god u Sarajevu i super ste mi zvucali jos tada...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 05. 2007. 14:46 

~°~ wrote:
Prepostano od organizacionog mastermind-ea :lol: :lol: :lol: :

Ormus, u skladu sa ozbiljnoscu organizacije :lol: (IZUZIMAM!!! covjeka iz Aebyss tima), nece nastupiti na pomenutoj manifestaciji.

A zasto Ormus nece da svira? Meni se zaista cini da niko od vas nije ni shvatio sustinu Metal Battle-a, a to je samo prolaz nekog benda u Njemacku, nista vise!!! NE postoje uslovi za nesto vece, da se odrzavaju neke mega svirke ili reklama ili ne znam ni ja vise sta. Kakav ce biti sistem takmicenja znalo se jos u avgustu prosle godine, pisalo je na sajtu, a koga je zanimalo mogao je i sam da se javi. Pazi, ako Ormus ne svira iz nekog inata ili nesto slicno, samo sebi po glavi skace. Zivimo u zemlji gdje je metal najmarginalnija stvar na svijetu, gdje ima 2-3 najraspalija kluba na svijetu gdje uopste mozes da organizujes nesto. Zasto nema velikih bendova u BiH, da dodju da sviraju? Nista vece od Behemoth-a ni ne moze da svira, u tome je problem. I stalno se vracamo na istu pricu. Sto se Metal Battle-a tice, Terra Nostra Promotions je u ogromnom minusu, ali nema veze nadoknadjujemo to drugim radom. Ovdje je bio cilj da se pruzi prilika domacim bendovima(pod tim podrazumijevam sve zemlje ucesnice). I, da znas, da je lakse Blackmore's Night u Beogradu bilo organizovati, nego napraviti neki sistem za ovoliko bendova i ovoliko zemalja, te sad ovaj nece da svira, te ne moze klub taj datum, te nema opreme, te nema razglasa...Uffffff...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2007. 11:25 

Cini mi se da cu da se ponovim...

~°~ wrote:
Ormus, u skladu sa ozbiljnoscu organizacije :lol: (IZUZIMAM!!! covjeka iz Aebyss tima), nece nastupiti na pomenutoj manifestaciji.

...i nemoj da se nadmecemo u kolicini "naivnosti" i "nemustosti". Previse se ostarilo za toga, bar u mom slucaju. Da li mi sebi skacemo po glavi ili ne, to mi odlucujemo. Sa tim veze nemas i da hoces. Taj avgust koji spominjes, odnosno proicirani sistem takmicenja, veze nema sa onim sto je taj vas trust mozgova sproveo u djelo. Ne samo u BiH nego i u drugim zemljama. Pravdanja me, decidno, NE INTERESUJU! Mnogo bolje od mene znas da ne/uslovi ovdje nisu zakazali. Zakazao je ljudski faktor. Da ne kenjam vise, a mogla bih - ovo "takmicenje" je mrtav, propao projekat, deal with it! Toliko.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2007. 12:23 

hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 05. 2007. 03:06 

~°~ wrote:
...i nemoj da se nadmecemo u kolicini "naivnosti" i "nemustosti". Previse se ostarilo za toga, bar u mom slucaju. Da li mi sebi skacemo po glavi ili ne, to mi odlucujemo. Sa tim veze nemas i da hoces. Taj avgust koji spominjes, odnosno proicirani sistem takmicenja, veze nema sa onim sto je taj vas trust mozgova sproveo u djelo. Ne samo u BiH nego i u drugim zemljama. Pravdanja me, decidno, NE INTERESUJU! Mnogo bolje od mene znas da ne/uslovi ovdje nisu zakazali. Zakazao je ljudski faktor. Da ne kenjam vise, a mogla bih - ovo "takmicenje" je mrtav, propao projekat, deal with it! Toliko.

Da se i ja ne ponavljam, sa takvim stavom, niste ni zasluzili da nastupate. Srecno u daljem radu. Da, uslovi su sjajni. Cijela BiH, 2-3 kluba od kojih nijedan ne valja, i 1 koncertni promoter. A covjek iz Aebyss tima, tacnije ljudi, su nasi saradnici za BiH, i iskljucivo su oni bili zaduzeni za svirku u Sarajevu, na cemu im hvala. Toliko.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]