Azrael661 wrote:
admin što pobrisa one postove(dogovereni pokušaj zakuhavanja

)
malo zajebancije niđe veze, glupo ali eto kontali da ce se neko zalozit
Eh, zao mi sto ne stigoh da to vidim... "Radoznalost je ubila macku i ponovo bi!!!"
@raji sa koncerta: Hahahaha, tacno da smo rano poceli s obzirom da nije bilo drugog banda (oko 21:30), ide izvinjenje zbog toga, al' vjerujte, da smo jos pricekali Joe (bassista) ne bi bio na nogama, ooo ne, ne, ne

Ma, sta ja pricam, ja sam htjela na tonskoj da nastavimo citav repertoar

, odlutalo se od onijeh vasih biljcica, kakve su ono domacice, Joe&ja se ubili k'o tinejdzeri, jao majko, dosla sam sebi tek nakon svirke kad mi se organizam ugrijao od adrenalina. Sto se tice zahtjeva da jos jednom sviramo "All", jebi ga raja, ja to ne cuh, k'o da sam nesto uopste i cula

Da jesam, svirali bi je sigurno, al' eto, dobili ste onu najnoviju, onako kao na probi, mislim, nismo je mislili svirati, al' za raju sve... Btw., posebno hvala onoj grupici sto se sutala kao nenormalna, zao mi je sto je bina onako izmedju onih stubova postavljena i sto je samo tamo sa strane bilo mjesta za sutku, pa tako nismo ostvarili najbolji kontakt, al' bice bolje sljedeci put.
LJUDI, HVALA NA ONOJ PREDOBROJ RAKIJI I VINU, POSEBNO ONIM POSVETAMA, ONA OD VINA (rakiju smo, usput, zagubili

) CE SE CUVATI KAO POSEBNO DRAGA USPOMENA JER JE PRVI POKLON TAKVE VRSTE ORMUSU OD FANOVA. SVE STO JE PRVO JE I NAJDRAZE!!!
Drago mi je sto vam se svirka dopala, ja licno nisam bas zadovoljna, razlozi - Joe&ja zakazali zbog ranije navedenih cinjenica

, al' ima popravni sljedeci put, necemo se dati prevariti definitivno.
@Vanja: Znas kako mi je (SVIMA NAMA) bilo drago kad si se ukazao, bas, bas... Prisjetila sam se sad onih nekih stvari sto smo pricali nakon svirke, znam sta si htio reci i fakat si, vecinski, u pravu. Dodjosmo do Saraj'va nekako, jbg, moralo se popraviti u Jablanici klopom, al' nije bilo janjetine, majku mu... Bila dobra zajebancija u onoj dim prostorijici, hahahaha, sibnuces mi fotke obavezno. Uzivaj dole, pa se vidimo
Eto, hvala gazdama (Juretu posebno) na finom doceku, Dragi iz Delmatsa (ne uspjesmo se ni pozdraviti koliko se ubio, hahaha), Okiju (valjda cemo se zapiti sljedeci put, zao mi sto ispade onako) I SVIMA KOJI SU BILI!!!
Hails!!!