Jaraneeeee..jebogaboooooog hala gorilaaaaaaaaa,koji derneeeeek!!!!

Jao koja dobrota!Ono otkad smo dosli, cuganje, Zege raja gotivna zna se.
Al ono svirka bila vrh!

Dweal nisam gledo, cuh da su nesto ala Niklbek, al jebo to.
AILD vrh sami, vrh vrhova, svirali sve same hitove, nista okolokoke, steta sto na kraju ipak nije bila Darkest Nights, jedini hit koji nije odsviran.Ipak plejlista ludilo, dobar kontakt s publikom, energican nastup,mosh od prve do zadnje pjesme-nevidjeno,cak sam i tenu zijanio u jednm trenutku mosha...Wall of Death bio super, uber uber

Onda Killswitch BogAllahJahve Engage!
Jao koje su to ljudine, koje budaletineee jarane haha, oplakao sam komentare Adama i Howarda, ono hc pacijentura nevidjena, 1/1...Dio kad je Adam car pricao "'bout his shaved genitals and bout the french souflais..."

Howard isto budala, ono kontakt s publikom ogroman, prica kretenska oplakah i njega lafa...
Svirka ovog benda bila haos jebeni, bas haos.Ja ono uzivao ko nikad i nisam se suto, osim na wall of deathu koji nije proso bez mene u prvom redu(wall of deathovi su maajka!

).
Uvjerio sam se i uzivo da je Howard jedan od najboljih metal vokala danas, kako frajer s lakocom izvlaci sve zivo i pri tom se zajebaje s rajom. Energije naravno ni kod njih nije manjkalo sekunde, kod vecine raje isto, mada smo ja i gđica Nocturna stajali i pjevali ko trebe, cisti uzitak!
Na kraju cuganje do jutra kod Pekarne, ZG ekipa i ja, raja beton bila, zajebancija na vrhuncu.
I fakat se pokajao ko nije isao, jedan od najludjih koncerata koje sam u zivotu gledao