Haha, ja kretena covjeka, sta dajdza mi u Parlamentu, kakve to veze ima sa mnom i mojim stavovima

Ne znas, stoga ne kenjaj svega ti. Samo cu ti reci komentar mog 'debilnog dajdze iz Parlamenta' na ovo, pa ti procjeni o cemu se radi, i o kakvoj je po tvojoj kompleksaskoj spici rijec

Kada je koncert Hladnog Piva otkazan u Visokom, covjek je prvi ulozio zalbe i jebo mater kretenima koji propagiraju vjeru u majmunske svrhe. Al ko si ti da pricam ovo, dobro ovo nije topic o mom dajdzi.
Jesam pesimista, kad vidim sta se desava, jebi mu mater, uslikat cu ti plakate koji vise po mom gradu, pa cu ti poslati na p.m biografije tih istih, od kojih 80% nema zavrsenu srednju, a pola od tih 80% ce odlucivati o kulturnim desavanjima u mom gradu. I znam vec da ce dobiti bitku i da ce sranja tek krenuti. Hajd ti ziv bio dodji ovamo, pa natjeraj 50.000 ljudi da uzmu puske u ruke i krenu da dovvedu zakon u svoje ruke.
Neznam ja ko i kakav je tvoj dajdza nit me ba interesuje. Nisu svi u svakoj stranci idioti, al ja znam da ima samo jedna GORA institucija od vlade BiH. A to je Vlada Kantona Sarajevo. Koja je u rukama Stranke ZaBiH. Ti ljudi nisu donijeli JEDNU odluku koja je kurcu nalik. Za njihove vladavine Sarajevo je postalo Koral Siti, ukinuli i oteli su nam X gradjanskih sloboda, i sad jos ovo.
Jednog dana, mozda to i ucinim, kako mi je zivot obilat ciljevima, i koliko imam da izgubim, pitanje je samo vremena...