dobro,aj da kazem nesto na TEMU.
sinoc je u lukavcu bilo jaaaako mrshavo.
prvo,kontam,radni je dan,srijeda,liga shampinjona,zima,pa aj to nekako da bude izgovor.a opet ovi ljudi sto su bili,aman zaman,ko da je neko bio umro.
treca smjena,katastrofalna atmosfera! ljudi su odsvirali posteno,nije sto su moji,ali su napredovali dosta kao bend.treba da se radi,ali je dosta bolje nego ranije.
uglavnom onog momenta kad smo mi upali u klub,atmosfera je bila gora nego u pozoristu.p jebem ti,ni neki pljesak poslije pjesme,nista.takvom cemu nisam nikada u zivotu prisustvovao.ono malo smo se razbacali,pa je to kao nesto malo i bilo,al opet lose.
shovinisti.nije lose,nije moj fah,nesto ne gotivim solaze u panku,al jbg,momci furaju svoj fazon,i ja to postujem.kaaaao malo je bolja atmosfera bila al ono na skali od jedan do 10, 1,5

i onda momci iz njemacke.
krenula svirka,mi se tu odma nacrtali naprijed,al onooo opet nigdje nikog,nas par se tu gubilo al ostatak kluba nista.
sto se muzike tice,meni je odlicna! stritpank varijanta,da sam znao za ove ljude prije,uh kako bi ih gotivio.mnoooogo dobar mjuz! odma me prenjelo na biznis i disiplin,instant,cim sam cuo.prva liga.
i eto u po te dobrote poslije par pjesama,par likova,koje znam,a ne bi ih navodio i nabijao im popularnot,krece da pravi glupost,i dize ruku ljudima,koji fakat nemaju nikakve veze sa citavom fash.ideologijom.
vidim ljudi se skenjali,krenulo po qrcu,u to sam vec prisao i skrenuo im paznju da se ne glupiraju.poslije toga je kao bilo ok,al opet na momente ista stvar.nekad u tim momentima pojavio se i legenda chupo sa ulaza (lik koji je naplacivao karte),p je izgleda bio malo poludio kad je cuo sta se desilo,al se sve smirlio,i do kraja svirke nije bilo problema.
uglavnom ovom prilikom pozivam ljude,koji su sinoc prepoznali one koji se pozivaju na fashisticke ideje,da istim ljudima vise ne kazu zdravo,i ne pruzaju ruku,jer to je ono minimalno sto moze da se napravi.
ne mora niko nikoga da tuche,nego jednostavno na ignore,i u qrac.
nije da to inace treba da se trpi,al ono moze da se poprica makar na tu temu,eto to je sinoc urodilo plodom.
znam da nije tako uvijek,al jebite se sad svi vi demokrate,i vasa prava i slobode,pa sad trpite zighajl komsije,i sve ostale majmune.
oces demokratiju.eto ti je.
da se vratim na kraj svirke,uglavnom,ljudi zavrsili,mislim 1328,i poslije 15min, kao aj da odrokamo jos koju:)))
a vec klub bio skroz prazan,ostalo brat bratu 15 ljudi:)
i ono nikaaaaad bolje.
svi u krug,maximalni rad,za tih 10min svirke se proveo ko za citavih sat ipo prethodnih.prava familijarna atmosfera.
da skratim ljudi se odusevili,upoznali smo se,ostali sa njima do ranih jutarnjih sati,nismo se odavno ismijali ko sinoc.
nesto smo mi njih naucili,nesto oni nas i tako.
sve u svemu,ova ekipa ljudi je jedna od najboljih koja je bila u bih u zadnjih 10godina.sigurno!
eto,napravili smo nekih 10tak slika,al vecinom zajebancija poslije svirke,p cu nabacim to cim dobijem od sina rulea.
aj