Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 22:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Sarajevo Goth Day
PostPosted: 22. 05. 2010. 18:15 
Moderator

Koja fula :lol: Izvini, ali meni je ono "brutalno" za ono što ste trebali :lol:
Ja to zamisljam malo drugacije jbg, blaze, prava goth atmosfera, meni puno krklje sinoc bilo. E a da je goth/black night bilo bi ok, ali vako stvarno :lol:

Je li postoji mogućnost da bude šta prije, neovisno od proslave jednom godišnje?

Profile  

PostPosted: 23. 05. 2010. 00:51 

Bice...ovo je bilo obiljezavanje Goth Day-a. Mi planiramo nastaviti s radom i, nadam se, napraviti neki koncert. No, idemo polako i po redu.

Sto se tice primjedbi glede Goth Teferica povodom Goth Day-a, one stoje. Samo morate shvatiti par stvari. Prvo, mi prvi put radimo ovako nesto. Drugo, s obzirom na to da je ovo prvi put da se u ovom nasem velelebnom gradu desava nesto sa predznakom Goth, mi smo htjeli da na playlistu stavimo apsolutno sve. Od Gothic Rock-a do Gothic/Black metala. Mozda nam je tu i najveci zajeb bio, jer smo prezacinili playlistu. Sto se mene licno tice, falilo je i atmosfere. Na tome cemo da ozbiljno poradimo iduci put. U svakom slucaju, moglo je biti puno bolje. Svjesni smo toga. Ono sto nam je drago jeste da nas je puno ljudi pitalo da li cemo nastaviti s ovim i puno ljudi nam je reklo da trebamo nastaviti. Na tomu hvala. :D

Znaci, Sarajevo Goth Day nastavlja s radom. Hocemo li praviti jos jedan Goth Teferic? DA!
Kada? Uskoro... Dok se "saberemo i oduzmemo". :D U svakom slucaju, bicete na vrijeme obavjesteni. :D

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2010. 13:09 
Moderator

Onda super! Super je i prostor za početak. Sretno!

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2010. 13:09 
Moderator

Oću reć, jeste imali problema sa gazdom? Može li se tamo nastavit ?

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2010. 18:43 

furija wrote:
Oću reć, jeste imali problema sa gazdom? Može li se tamo nastavit ?

Gazda je bio veoma zadovoljan na kraju i najvjerovatnije da bi se i ubuduće mogli organizovati teferiči u AG-u :D Projekat se naravno nastavlja :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 24. 05. 2010. 19:14 
Moderator

Ej pa super, to je najvažnije!

Profile  

PostPosted: 26. 05. 2010. 02:47 
Moderator

Dementia wrote:
Bice...ovo je bilo obiljezavanje Goth Day-a. Mi planiramo nastaviti s radom i, nadam se, napraviti neki koncert. No, idemo polako i po redu.

Sto se tice primjedbi glede Goth Teferica povodom Goth Day-a, one stoje. Samo morate shvatiti par stvari. Prvo, mi prvi put radimo ovako nesto. Drugo, s obzirom na to da je ovo prvi put da se u ovom nasem velelebnom gradu desava nesto sa predznakom Goth, mi smo htjeli da na playlistu stavimo apsolutno sve. Od Gothic Rock-a do Gothic/Black metala. Mozda nam je tu i najveci zajeb bio, jer smo prezacinili playlistu. Sto se mene licno tice, falilo je i atmosfere. Na tome cemo da ozbiljno poradimo iduci put. U svakom slucaju, moglo je biti puno bolje. Svjesni smo toga. Ono sto nam je drago jeste da nas je puno ljudi pitalo da li cemo nastaviti s ovim i puno ljudi nam je reklo da trebamo nastaviti. Na tomu hvala. :D

Znaci, Sarajevo Goth Day nastavlja s radom. Hocemo li praviti jos jedan Goth Teferic? DA!
Kada? Uskoro... Dok se "saberemo i oduzmemo". :D U svakom slucaju, bicete na vrijeme obavjesteni. :D

Svaka vama čast. Samo derite. Šta god treba, tu sam.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]