yawnyawnyawn wrote:
lord krvolok wrote:
Negdje sam procito da je otkazano

nebi me Äudilo obzirom da je agencija koja ovo organizira (arsomnia) u zadnjih nekoliko godina otkazala makar 50% dogovorenih koncerata u hrvatskoj, a u zadnjih 2 - 3 mjeseca skoro sve.
ipak, mislim da se ovaj koncert prodaje dovoljno dobro da ga se ne otkaže...
projerite dan ranije/na dan koncerta svakako, da se ne zajebete sa dolaskom.
Prije nego Å¡to poÄneÅ¡ Å¡iriti dezinformacije---malo se bolje informiraj.
Agencija Arsomnia je agencija koja je uglavnom specijalizirana za neÅ¡to veće projekte i izvoÄ‘aÄe u koncertnim dvoranama, plesne skupine i sl.
Od metal koncerata koje su organizirali jedino su otkazali nastup grupe Hail! prije koju godinu, zbog prodanih svega 45 ulaznica.
U zadnjih godinu i pol dana Arsomnia je organizirala koncerte Samael, Kreator/Eluveitie, Amon Amarth/Obituary, Paradise Lost, Arch Enemy itd. i svi su se i koncerti održali i bili su jako dobro posjećeni.
Nisam glasnogovornik Arsomnie, ali svakako malo razmisli prije nego poÄneÅ¡ priÄati gluposti.
Za koncert Anatheme već je prodato preko 800 ulaznica, po gradu su vrlo lijepo plakati, klub Boogaloo od prije par mjeseci ima jedan od najkvalitetnijih razglasa Adamson (i najskupljih), zabrane pušenja u koncertnom prostoru se svi pridržavaju i biti će ovo spektakl za sebe u jednom od najboljih klubova, a moguće je i da bude rasprodano.
Prvi puta u MoÄvari 2004. godine je bilo.