Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 22:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2004. 19:49 

ihti wrote:
pa taj "Metal Night" se bas i ne moze nazvati Metal Night jer uopste nije bilo ektremnog metala (black i death)

E pa ovako...
Ovo ce biti zadnji put da ja nesto radim za visocke metalce.
Nema tog stvora koji ce me nagovorit da poslije srijede ikad vise ista uradim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 01. 2004. 20:34 

Djambalaja wrote:
ihti wrote:
pa taj "Metal Night" se bas i ne moze nazvati Metal Night jer uopste nije bilo ektremnog metala (black i death)

E pa ovako...

ljudi,budite sretni da imate išta jer ja nemam ništa a kamoli extremni metal :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2004. 00:27 

Djambalaja wrote:
ihti wrote:

E pa ovako...

Ajd sta se i ti odmah ljutis i uzimas sve zdravo za gotovo. Znas da sta god da pustis neko ce se naci nezadovoljan. Zato je najbolje noci podijeliti po zanru i jednu noc pustati samo taj zanr. Ako to vec ne moze, onda obuhvatiti sto vise raznovrsne muzike gledajuci malo i na slusatelje.Naravno ne moze se pustati black vise od heavyja jer samo dvije-tri osobe vole black. U proslu srijedu je uglavnom bilo sve obuhvaceno(i previse "svega") :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 01. 2004. 14:26 

Lala Anselmo wrote:
Djambalaja wrote:
ihti wrote:

E pa ovako...

Ajd sta se i ti odmah ljutis i uzimas sve zdravo za gotovo. Znas da sta god da pustis neko ce se naci nezadovoljan. Zato je najbolje noci podijeliti po zanru i jednu noc pustati samo taj zanr. Ako to vec ne moze, onda obuhvatiti sto vise raznovrsne muzike gledajuci malo i na slusatelje.Naravno ne moze se pustati black vise od heavyja jer samo dvije-tri osobe vole black. U proslu srijedu je uglavnom bilo sve obuhvaceno(i previse "svega") :wink:
Hehehe same here.... pa raja c-ya 2night!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 00:49 

Ev ja sad stigla iz Puls-a___ROCK I METAL NIGHT bio... no comment!!! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 12:49 

Mislim da bi bilo sevap napraviti "metal night" sad u subotu jer se nema di izac. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 15:13 

Hollow wrote:
Mislim da bi bilo sevap napraviti "metal night" sad u subotu jer se nema di izac. :wink:
E jebiga sad Amila... btw.kamo tebe sinoc?! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:00 

Hollow wrote:

Kuka kad nema nicega, a ne dodje kad ima.
Zato ce se sad napraviti pauza sa ovim metal night-ovima dok se raja puuuuunoo zazeli toga. Tesko je svima ugoditi :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:04 

Lala Anselmo wrote:
Hollow wrote:

Kuka kad nema nicega, a ne dodje kad ima.
Zato ce se sad napraviti pauza sa ovim metal night-ovima dok se raja puuuuunoo zazeli toga. Tesko je svima ugoditi :evil:
Jest fakat si u pravu... navodno je sinoc trebala doci sva raja iz Visokog i (kako sam ja cula) neki i iz Sa...ali na VELIKU zalost, bila je to samo suplja prica!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:23 

pa ovaj bas i nisam previse upoznat s tom organizacijom i sve to a mislim da niste previse zahvalni naim-u za obavljeni posao (a trebali bi ste :? ). uglavnom uvijek se nadju koji ce malo podhebavat ili komentarisat (makar ne s losom namjerom :) ) al zbog ostalih mislim da bi bilo bas kewl kad bi se tradicija "metal srijeda" nastavila i ubuduce :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:26 

ogi wrote:
pa ovaj bas i nisam previse upoznat s tom organizacijom i sve to a mislim da niste previse zahvalni naim-u za obavljeni posao (a trebali bi ste :? ). uglavnom uvijek se nadju koji ce malo podhebavat ili komentarisat (makar ne s losom namjerom :) ) al zbog ostalih mislim da bi bilo bas kewl kad bi se tradicija "metal srijeda" nastavila i ubuduce :)

Respect.
U potpunosti se slazem sa ovim. Neko nema nista, a vi kad dobijete opet imate primjedbi :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:28 

Lala Anselmo wrote:
ogi wrote:

Respect.
U potpunosti se slazem sa ovim. Neko nema nista, a vi kad dobijete opet imate primjedbi :wink:
Ma sta ti ba sad... :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:30 

Nightwatcher wrote:
navodno je sinoc trebala doci sva raja iz Visokog i (kako sam ja cula) neki i iz Sa...ali na VELIKU zalost, bila je to samo suplja prica!!! :twisted:

pa pazi et nina i ja smo bas pricali o tome kako bi bilo super do mozemo doci al ipak ima tu dosta problema hebga (povratak nazad se tu namece kao najveci :( ) a sad da dodjem u situaciju u koju redovno dolazi ihti (pozdrav shefe :wink: ) na RP okupljanjima - da cekam 6 ujutro za prvi prevoz, ipak ne bih hvala.
uglavnom ako nastavite s tim metal nocima, vjerovatno cemo kad tad nas par sarajlija i svratit do visokog :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 20:34 

ogi wrote:
Nightwatcher wrote:
navodno je sinoc trebala doci sva raja iz Visokog i (kako sam ja cula) neki i iz Sa...ali na VELIKU zalost, bila je to samo suplja prica!!! :twisted:

pa pazi et nina i ja smo bas pricali o tome kako bi bilo super do mozemo doci al ipak ima tu dosta problema hebga (povratak nazad se tu namece kao najveci :( ) a sad da dodjem u situaciju u koju redovno dolazi ihti (pozdrav shefe :wink: ) na RP okupljanjima - da cekam 6 ujutro za prvi prevoz, ipak ne bih hvala.
uglavnom ako nastavite s tim metal nocima, vjerovatno cemo kad tad nas par sarajlija i svratit do visokog :)
Eh hocemo li nastaviti to je pod VELIKIM :?: I sam je Naim rekao da je ovo last time da cini nesto za ovaj grad, iako mislim da to nije bilo ozbiljno-nadam se, ali ett bicete obavijesteni ako sta soon bude... i morate doci :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 01. 2004. 23:14 

ajme,sutra je U RIJECI NEKA METAL ali >>METAL<< svirka!
da covjek ne povjeruje! :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2004. 03:13 

Nightwatcher wrote:
Hollow wrote:

Ma ne,ja samo kazem da bi bilo dobro napraviti vikendom metal night jer vecina nas ne moze doci u Puls radnim danima.
Btw.: lako je tebi emina kad ti jos nisi krenula u skolu,nemas 1+ iz matematike i nemas mnogo za uciti.znas?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2004. 04:36 

nije ni vama skolarcima lako

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2004. 13:51 

Emir (The Aebyss) wrote:

Slazem se, nije im lako, hehe :twisted:

Meni je Metal Night dobro dosao da se uz odlicnu muziku ispricam sa ljudima (metalcima), koje jako rijetko vidjam i nadam se da Naim nije ozbiljno mislio kada je rekao da je ovo bio posljednji put (pobrinut cu se za to da ne bude, nagazit cu ga malo :D ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2004. 16:30 

Hollow wrote:
Nightwatcher wrote:
Hollow wrote:

Ma ne,ja samo kazem da bi bilo dobro napraviti vikendom metal night jer vecina nas ne moze doci u Puls radnim danima.
Btw.: lako je tebi emina kad ti jos nisi krenula u skolu,nemas 1+ iz matematike i nemas mnogo za uciti.znas?
Pa OK....lahko je meni...jos malo... :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2004. 20:26 

MersauX wrote:
Emir (The Aebyss) wrote:

Slazem se, nije im lako, hehe :twisted:

Meni je Metal Night dobro dosao da se uz odlicnu muziku ispricam sa ljudima (metalcima), koje jako rijetko vidjam i nadam se da Naim nije ozbiljno mislio kada je rekao da je ovo bio posljednji put (pobrinut cu se za to da ne bude, nagazit cu ga malo :D ).

Ma nije to ozbiljno, samo ce se napraviti mala pauza. Nadam se vrlo mala :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]