Ja sam momacki kasnio na svirku, pa sam propustio da vidim novi bend mog bivseg pjevaca iz Visokog Napona (SA)
Chupo je i '99 dok smo svirali zajedno, dobro pjevao Osvajace, pa mi je bas zao sto nisam cuo kako to zvuci nekih 5 godina poslije. Black & White su jos uvijek mladi, nemaju puno svirki iza sebe, i ako se Chupi bude dalo da ih malo ustroji, mislim da ce biti nesto od njih.
Kursk me iznenadio onom svirkom na Grbavici, i ako su bili i upola dobri kao onda (a siguran sam da jesu) - onda svaka cast.
Predgrupa je BEND. Ljudi imaju i scenski nastup, dobro sviraju i dobro zvuce, i bez obzira na to koliko mi ne lezi njihova muzika, vidi se da su profesionalci.
Euthanasia...hmmm... puno improvizacije, nigdje pocetka i kraja, vidi se da su neusvirani, i strah me i pomisliti sta bi bilo da nije bilo Stefana za bubnjevima. Jedino sto su izgleda i oni svjesni ovoga, pa to daje pozitivan utisak o bendu. Treba im jos svirki da se malo opuste, ali definitivno jos vise proba i usviravanja.
SYMBOLIC... zbog njih sam najvise i dosao i ugodno sam iznenadjen.
Pipera su definitivno momacki zajebali sa ozvucenjem bubnja (citaj smanjili koliko god su mogli), tako da nije bilo one energije, koja treba ovakvom bendu. Jest da covjek udara jace nego ovi prije njega, ali tonac je "usr'o motku" nacisto. To se najvise osjetilo kad gitarista solira (a cesto solira

), onda bas fali ili druga gitara, ili klavijature i jaci bubanj, pa da sve bude za 10.
Dakle, sve kritike sto se Symbolica tice idu na racun tonca, jer sudeci po Promo CD-u (thx Pip) i po svirci, ovaj bend ima sta da ponudi, a i da pokaze ostalima kako se treba raditi i kako treba svirati, bez obzira koliko te tonac zajebe.
Steta sto je dosta raje moralo pobjeci da uhvati zadnji trajvan ili bus, pa se Sloga ispraznila u roku od 15 minuta i to u pola svirke Symbolic-a.