Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 00:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2005. 09:48 

Gdje se prodaju karte u BG, dolazim za koji dan?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2005. 14:35 

Meni je buraz kupio u SKC-u a vjerovatno da ima i u mordoru,feliksu i bilet servisu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2005. 23:02 

Ma samo idi u bilet servis , tamo uvek za SVE imash karte... najsigurnije ti je tu ili skc, nije daleko, tako da ti je opushteno i pesaka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 09:41 

ThanX! Taman da kupim i PL i Megadeth odjednom....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 05. 2005. 17:22 

haj pa javite kako je bilo da znam sta da ocekujem dan poslije u ZG. Posebno me zanima koliko ce svirati OL i kako ce zvucati starije pjesme PL?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 12:19 

Evo i ja se sad probudih...Orphaned Land sam vidio samo posljednje dvije pjesme-mocan bend,ali zvuk ocaj(ili je to mozda bilo do mjesta na kom sam bio?).Paradise Lost me malo zamorio,bas rutinski su odradili koncert,al nema veze,drago mi je da sam i to vidio...Ocekivao sam say just words,ali nista od toga :cry: Heh,pokusali smo praviti sutku,al ne mozes od mase :lol: :lol: :D
Poz Defunctus! :lol:
BOMBARDEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 14:35 

Elem, OL su me pravo odusevili..... Bas mocno, odgledao sam cijeli nastup... Vrlo, vrlo, dobro i pored manjih problema sa zvukom, to je utisak koji sam imao (na mjestu na kome sam bio culi su se skoro sasvim solidno, mada je povremeno bilo problema)... Znaci, ne preskacite predgrupu ni u kom slucaju! Apsolutno vrijedi pogledati!
PL su bili sasvim korektni, prilicno precizno su svirali, jedan dobar, profesionalan koncert! Da sad ne pisem citavu set listu, od onoga sto vas STVARNO zanima, svirali su: As I die, True belief, Hallowed Land, Enchantment, The Last Time, One second... Zanimljivo je da su bile ove tri stvari sa Draconian Times, to nisam vidio ni na jednoj set listi sa ove turneje, da budu sve tri na istom koncertu. I bile su skroz dobro odsvirane! Vjerovatno je zato ispala Say just words... Al zato su (meni jako) razocaravajuce zvucale True Belief i As I Die (ova pogotovo), mada je na njima ipak bila najbolja atmosfera, ko sto se i ocekivalo... Ne znam sta je problem, al ove pjesme zasluzuju da se kvalitetnije izvedu!
Ostatak je bio kvalitetno odsviran i sve u svemu, ja sam se dobro proveo! Svirali su cak 4 stvari sa Symbol Of Life (dobar izbor pjesama), i one su na koncertu zvucale MNOGO bolje nego na albumu, imaju koncertnog potencijala...
Rezime: 90 % koncerta PL svira na vrlo visokom nivou, pravi profesionalci, i ako zaboravite na to da vam fale stare pjesme, vec ih gledate cisto kao koncert jednog benda, onda ce to biti jedan sasvim dobar provod, OL su bili odlicni, tako da kad se sve sabere - ako ste u mogucnosti da odete, idite obavezno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 15:19 

Ma iju iju, nisam ni sumnjo za OL, znaci dobrota su uzivo :) Sto se tice PL - sta sam vam reko? Izmasakriraju stare stvari.

-Hallowed Land sviraju :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 15:43 

Tacno, Bas steta za TB i AID... al ovo sa DT sviraju isto ko nekad, vrlo dobro, na Hallowed Land je cijela sala pjevala...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 05. 2005. 12:25 

Ja dodjoh kuci tek sinoc u 2h i jos uvijek sam mrtav umoran.Moji utisci:
Orphaned land-kasno sam usao i uhvatio samo kraj.Koliko mi je krivo jos se ne mogu oporaviti od soka.
Paradise Lost-Nisam nesto upoznat sa novijim stvarima ali moram reci da su mi se jako svidjele pjesme sa novog albuma.
Prva starija stvar je bila Hallowed Land i tu sa po reakciji publike vidjelo zbog cega su dosli.Ja bih vise volio da su svirali Shadowkings ali nema veze.As i die nije bila nista posebno.Malo kasnije veliko iznenadjenje,sviraju Enchantment,presrecan sam jer nisam ocekivao.Poslije nje slijedi meni omiljena True Belief i meni je bila super.Po meni su te dvije pjesme highlight koncerta.Sa One Second-a sviraju istoimenu pjesmu a ne Say Just Words.Mnogima je krivo zbog toga ali ja sam ostao ravnodusan.
Zadnju su svirali The Last Time i pravo je dobra bila.
Sve u svemu zadovoljan sam koncertom kao i cinjenicom da je bio pun SKC.Jeste da se nije moglo disati ali bolje i to nego da je bilo poluprazno.
Pozdrav Nikoli (kako bi volio da Bombarder bude u isto vrijeme kad i Slayer pa da vidim tvoj izbor) i ostalim metalcima iz Zvornika.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2005. 01:36 

Quote:
kako bi volio da Bombarder bude u isto vrijeme kad i Slayer pa da vidim tvoj izbor

Sta tu ima da se gleda,izbor se zna!BOMBARDEEEEEEEER :-))))))))))))))))Nemoguce je da i ako se potrefi u isto vrijeme da isto vremena sviraju,slayer ce vjerovatno nekih sat vremena svirati,a bombarder mozda nekih pola sata do 45min,tako da bih odgledao cio bombarder i onda otisao na slayer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2005. 19:14 

Quote:
Sta tu ima da se gleda,izbor se zna!BOMBARDEEEEEEEER

Ja mislio ti se zajebavas kad ti mrtav ozbiljan.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]