ixxxa wrote:
Androphagous wrote:
Da nebi bilo nesporazuma; ne idu meni na kurac oni koji se malo gurkaju i malo šutaju,al kad nakav kreten se zaleti na tebe mene ili koga god, mislim da mu treba zube izbit il mu pokazat šta je snaga, ako se ghoće tuć, jer ja toga imam viška!Meni ne smeta to šutanje ako je barem fer , i kad pomogneš kad neko padne, al kad ga šutaš po podu, onda idi jedi govna il se zovi pankerom il šanerom, jer oni to rade!
Nemoj da jedes govna o necemu sto ne znas!!! Punkeri sutaju nekog kad je na podu? Ali fakat za ovo trebas dobit aplauz, bravo jado, nidje veze!

Ok, first of all, volim kad ovako nekog pogodim u srce, to me najveća slast, he he he, hi hi hi ho ho ho

nema slađeg meda od jeda!Čuj, ti si onda panker il šaner, prije panker, jer šaner nebi našo ovaj post moj.Žao mi je ako se osjećaš uvrijeđenim od mene (mislim boli me KURAC, tu sam da kažem otvoreno šta mislim, ko m,e hoće tuć il se zajebavat pošteno sa mnom, imate sliku moju na temi "slike", onaj sa bradom, pa nek izvoli ko hoće (avanger, just kiddn

, no matter, kontami ja šale

).Ovo je moje miÅ¡ljenje koje zastupam uvijek i ne odustajem od toga.A da se nisam Å¡utao nie tako!I ja sam bio u nekim Å¡utkama ali sam se gurao i skakao i bio fer, ako se neko obori pomognem mu da se uspravi, to sam nauÄio na prvom koncertu na kojem sam bio!padnem, Äova me diže, i za pet min obrnuto!To je zabava, kad niko ne pati!A oni koji se udaraju su dobili jednom lekciju od mene u Barhani kad sam bio gurnut ali sam bio Å¡utke pa sam uletio (joÅ¡ pod utjecajem alka) i onda me oborili preko neke stolice koju sam uvatio i reko "haj sad da vas vidim" i piÄke se nisu makle!Volim kad vidim da su oni ko fole najjaÄi u Å¡utki just poor pussies!I majke mi moje, bude li ikad opet tako, ne ustruÄavam se podijelit batine ko me izazove, jer ako me napadneÅ¡ bez razloga-dobićeÅ¡ batine s razlogom
Drago mi je da sam mogao d udovoljim Burning Witch haha

bar na nekoj sporednoj temi, koja nije o muzici!Ako se neko slaže sa mnom, mneni je drago, jer onda znam da nismo svi poludili!bar se nemoramo tuć na koncertima meÄ‘usobno, nego izbacivaÄe (sjetite se onog iz Sloge na Krvi, kad je dobio po glavi bocu, a ja sam vidio iz najbolje perspektive, sa Galerije!Joj, "Bloodflooda"!