Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 17:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 438 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 19:50 

valjda me nece nesto zajabat...pa da ne dodjem...

hoce biti dobrooo,,.....sta bi mi bez visocaka....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 21:47 

mOrtiCia wrote:
can't wait....jos samo da nadjem nacin da dodjem

ja kolko sam chuo da che bit iz Sa organizovat aftobas, al' nisam 100% siguran... ask Mr. Ihti :D
a vala, mozesh doch i ostat na After Party-u do 6h ujutro imash bus :wink:

Last edited by Shakhbuurz on 04. 04. 2005. 21:48, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 21:47 
Moderator

Equinox wrote:
Jooo ocemo se fisnut... Gagaga

jarane lešimo se ovaj put pošto ja imam ozbiljnih planova za ovaj mili dogadjaj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 21:51 
Administrator

Uskoro ocekujte detaljan info o prevozu iz SA i Tuzle...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 21:52 
Moderator

ja do dana današnjeg još uvijek nisam skontao fazon sa šutanjem, koji će to kuraqc nekome ko za sebe govori da je metalac, znate ko to radi, pankeri, al možda ste i vi!Who knows, i dont give a fuck, samo je jadno vidjet kad se šutate, jer je to djetinjasto i nezrelo!Ako se hočćete gurat, fino, al se većina vas hoće tuć, pa to ide meni i većini mojih na kurac, pa sljedeći put kad se tako nešto desi a neko me namjerno lupi, a da nisam u šutki, fino ću ga exptesom poslat na intenzivnu, da ga rođena majka neće prrepoznat, i onda da vidim kad će se opet šutat!Try to fuck with me and i'll make you bleed!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 22:00 
Administrator

Androphagous wrote:
ja do dana današnjeg još uvijek nisam skontao fazon sa šutanjem, koji će to kuraqc nekome ko za sebe govori da je metalac, znate ko to radi, pankeri, al možda ste i vi!Who knows, i dont give a fuck, samo je jadno vidjet kad se šutate, jer je to djetinjasto i nezrelo!Ako se hočćete gurat, fino, al se većina vas hoće tuć, pa to ide meni i većini mojih na kurac, pa sljedeći put kad se tako nešto desi a neko me namjerno lupi, a da nisam u šutki, fino ću ga exptesom poslat na intenzivnu, da ga rođena majka neće prrepoznat, i onda da vidim kad će se opet šutat!Try to fuck with me and i'll make you bleed!

POTPISUJEM!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 22:04 
Moderator

Da nebi bilo nesporazuma; ne idu meni na kurac oni koji se malo gurkaju i malo šutaju,al kad nakav kreten se zaleti na tebe mene ili koga god, mislim da mu treba zube izbit il mu pokazat šta je snaga, ako se ghoće tuć, jer ja toga imam viška!Meni ne smeta to šutanje ako je barem fer , i kad pomogneš kad neko padne, al kad ga šutaš po podu, onda idi jedi govna il se zovi pankerom il šanerom, jer oni to rade!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 23:29 

Androphagous wrote:
Da nebi bilo nesporazuma; ne idu meni na kurac oni koji se malo gurkaju i malo šutaju,al kad nakav kreten se zaleti na tebe mene ili koga god, mislim da mu treba zube izbit il mu pokazat šta je snaga, ako se ghoće tuć, jer ja toga imam viška!Meni ne smeta to šutanje ako je barem fer , i kad pomogneš kad neko padne, al kad ga šutaš po podu, onda idi jedi govna il se zovi pankerom il šanerom, jer oni to rade!

ej androphaguse ajd posalji sliku da te mogu prepoznati ... hehe
inace, ni ja ne ulazim u sutke
malo sam nejak za to (sala), nije zbog toga nego mi je to poprilicno bezzze ali ima svakakvih ljudi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 04. 2005. 23:56 

Ulazim u sutke skoro uvijek (volim), ne udaram se nogama ni bokserima ko pankeri offcourse, naravno uvijek imam modrica od necije martinke. Ali da budem iskren uvijek se fer sutam, zapravo guram :) . ko mene udari ja se zaletim i posteno mu vratim, iza ledja :twisted: Ipak nesto draze od sutke mi je benganje, nea nista draze, jos malo kad mi poraste kosa bit ce zabavno pravo. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 00:01 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
na sta smo spali.... jos malo pa cemo koncerte gledat sjedeci... mozda i domina odigramo?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 00:01 

Androphagous wrote:

Aaaaaa...Inace mi nisi drag ali te volim zbog ove izvaje :lol:
Napokon neko,i to musko! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 00:12 

Danas sam sa Sarajevskom pivarom zavrsio pokroviteljstvo. Bit ce tocena (po svoj prilici) sarajka 0,33l koja ce kostati simbolicnih 1 KM, pa svi oni koji ce se posteno napiti nek ovo iskoriste da bi za koji mjesec mogli ponovo organizovati kakav metal koncert. Zato nemojte piti van objekta, nego svi djuture unutra da se napijemo...

A za sutke, pa recimo da toga nece niti biti, posto ce osiguranje biti iz agencije BIGA. Valja im prvo objasniti sto je sutka a sto pravo udaranje :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 00:13 

Androphagous wrote:

Nemoj da jedes govna o necemu sto ne znas!!! Punkeri sutaju nekog kad je na podu? Ali fakat za ovo trebas dobit aplauz, bravo jado, nidje veze! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 00:41 

malo benganja, malo shutanja, to chini jebeni koncert!!
al' dosta vishe offtopikanja ovdje, nemojte unishtavat temu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 01:04 

Sto se tice sutanja,spremite se za tuzlake!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 01:16 

Ma neka malo, ipak sva ta frka daje čar, eleganciju :P Nego i nekako kad se na metal šutaju, ali današnja djeca se šutaju i na Ramba u pm. Pitaš se koliko je sve to iskreno, ili je samo pitanje furke...
A ti Djambalaja, nemoj me izraditi ko za Pivo, skontaj mi barem ćošak neki jer ću doći tamo i svu ću ti tu pivu polokat, a ko mi se iz šutke zaleti i još mi uz to alkohol iz ruke prospe... ohohooo se njemu! :evil: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 01:18 

E ovo je upozorenje sedmice. Jebes ono upozorenje za filmove koji se preporucuju samo odraslim ili zrelim osobama... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 01:21 

Disorderka wrote:
Ma neka malo, ipak sva ta frka daje čar, eleganciju :P Nego i nekako kad se na metal šutaju, ali današnja djeca se šutaju i na Ramba u pm. Pitaš se koliko je sve to iskreno, ili je samo pitanje furke...
A ti Djambalaja, nemoj me izraditi ko za Pivo, skontaj mi barem ćošak neki jer ću doći tamo i svu ću ti tu pivu polokat, a ko mi se iz šutke zaleti i još mi uz to alkohol iz ruke prospe... ohohooo se njemu! :evil: :lol:

Za Pivo nisam ja izradio nego Masha i Ti :P A ti se ne brini nista, brat ce tebi stolicu posebnu u sanku pripremiti i zajedno cemo lokati. A kad me koja pjesma pogodi u srce ja cu te malo napustiti da se izsutam sa tuzlacima :lol: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 01:45 

Koliko se ja sjećam, kuća je otkazana, al' jebo to! Ma eto ja ću sjedit garant, po kući skačem, a da ne skačem na koncertu, pa nije simfonija! Nadam se da će svi da skaču i da piju i da će da bude dobrih frajera i dobrih žena i svega dobroga i što je glavno, da će svirka da bude odlična i da ću unucima pričati o njoj :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2005. 02:29 
Moderator

ixxxa wrote:
Androphagous wrote:

Nemoj da jedes govna o necemu sto ne znas!!! Punkeri sutaju nekog kad je na podu? Ali fakat za ovo trebas dobit aplauz, bravo jado, nidje veze! :evil:

Ok, first of all, volim kad ovako nekog pogodim u srce, to me najveća slast, he he he, hi hi hi ho ho ho :lol: :twisted: nema slađeg meda od jeda!Čuj, ti si onda panker il šaner, prije panker, jer šaner nebi našo ovaj post moj.Žao mi je ako se osjećaš uvrijeđenim od mene (mislim boli me KURAC, tu sam da kažem otvoreno šta mislim, ko m,e hoće tuć il se zajebavat pošteno sa mnom, imate sliku moju na temi "slike", onaj sa bradom, pa nek izvoli ko hoće (avanger, just kiddn 8) :D , no matter, kontami ja šale :) ).Ovo je moje mišljenje koje zastupam uvijek i ne odustajem od toga.A da se nisam šutao nie tako!I ja sam bio u nekim šutkama ali sam se gurao i skakao i bio fer, ako se neko obori pomognem mu da se uspravi, to sam naučio na prvom koncertu na kojem sam bio!padnem, čova me diže, i za pet min obrnuto!To je zabava, kad niko ne pati!A oni koji se udaraju su dobili jednom lekciju od mene u Barhani kad sam bio gurnut ali sam bio šutke pa sam uletio (još pod utjecajem alka) i onda me oborili preko neke stolice koju sam uvatio i reko "haj sad da vas vidim" i pičke se nisu makle!Volim kad vidim da su oni ko fole najjači u šutki just poor pussies!I majke mi moje, bude li ikad opet tako, ne ustručavam se podijelit batine ko me izazove, jer ako me napadneš bez razloga-dobićeš batine s razlogom 8) :lol: :D

Drago mi je da sam mogao d udovoljim Burning Witch haha :lol: :D bar na nekoj sporednoj temi, koja nije o muzici!Ako se neko slaže sa mnom, mneni je drago, jer onda znam da nismo svi poludili!bar se nemoramo tuć na koncertima međusobno, nego izbacivače (sjetite se onog iz Sloge na Krvi, kad je dobio po glavi bocu, a ja sam vidio iz najbolje perspektive, sa Galerije!Joj, "Bloodflooda"!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 438 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]