Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 04:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 02:45 

haewone wrote:
ljudi, samo da znate da smo se mi slomili ljepeci plakate po sarajevu u ponedeljak,da bi pola sata nakon toga vidjeli tipa koji ih dere da bi se vidjelo da stoja ima koncert u aqua-i. danas smo ljepili nove i opet nam se desilo isto sranje. toliko o pruzanju sanse bh omladini i koncertu pevaljke. isto bi se sutra desilo i da ceca ima koncert. citav grad bi bio obljepljen njenim slikama i sisama kao sto je u ratu bio granatama. I ONDA SE CUDIMO ZASTO NAM JE SVE U DRZAVI SRANJE!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

hajde ba, nije ni 1. ni zadnji put.... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 10:09 

bloodflood wrote:
haewone wrote:
ljudi, samo da znate da smo se mi slomili ljepeci plakate po sarajevu u ponedeljak,da bi pola sata nakon toga vidjeli tipa koji ih dere da bi se vidjelo da stoja ima koncert u aqua-i. danas smo ljepili nove i opet nam se desilo isto sranje. toliko o pruzanju sanse bh omladini i koncertu pevaljke. isto bi se sutra desilo i da ceca ima koncert. citav grad bi bio obljepljen njenim slikama i sisama kao sto je u ratu bio granatama. I ONDA SE CUDIMO ZASTO NAM JE SVE U DRZAVI SRANJE!!!!!!!!!

glup komentar blood, sorry nothing personal. ali ne treba pognut glavu i rec nije ni prvi ni zadnji nego ti fino skupis dvojicu trojicu i odete skidati njihove plakate i ljepiti svoje. pa ja. sto on tebi ti njemu natrag i gotovo. neznam zasto to odmah niste ni uradili?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 10:43 

et ljudi ja cu ipak doci, vratili su me ranije kuci :D....

Last edited by Amalthea on 10. 08. 2005. 18:53, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 15:05 

Uriel wrote:
bloodflood wrote:
haewone wrote:

glup komentar blood, sorry nothing personal. ali ne treba pognut glavu i rec nije ni prvi ni zadnji nego ti fino skupis dvojicu trojicu i odete skidati njihove plakate i ljepiti svoje. pa ja. sto on tebi ti njemu natrag i gotovo. neznam zasto to odmah niste ni uradili?

slazem se...al' lako je srat po forumu "kako treba" i "kako bi bilo dobro da..." kad treba sta uradit nide nikoga (nisu samo plakati u pitanju, ovo ja uopste)... skontaj ti samo da je sva ova prica po forumima SUPLJA....tuzno, al' istinito...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 16:42 

u redu, no mozda malo previse ozbiljno shvatas forum. pa nije valjda "da ako ne pise na forumu da i ne postoji" politika dole u gradu. razmisljajte malo izvan kutije, forum nije niciji zivot, forum je mjesto gdje se sere puno ali moze i posluziti za neke temeljite price no akcijama je mjesto van foruma.

evo ti primjer - koncerti koji se organizuju se samo reklamiraju na forumu, znaci forum im je nekih 5% od ukupnog desavanja. kontas?

treba fakat uzeti stvar u ruke, i ako ti neko dere plakat, deresi ti njemu a ne dodjes kuci, logiras se i onda se zalis na forumu kako ti je neko zdero plakat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 17:21 

zašto niste nabili bubrege u mozak tom papku ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 18:30 
Kad ga uhvatiš da ti skida plakate, deri ih, i tako to, fino mu objasniš da to nije dobro, i razbiješ ga ko pičku!

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 18:33 
vekacmaji wrote:
et ljubi ja cu ipak doci, vratili su me ranije kuci :D....

oh yeah , ona će DOĆ! :!: :!: :D

:roll:

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 18:55 

Hadjo wrote:
vekacmaji wrote:
et ljubi ja cu ipak doci, vratili su me ranije kuci :D....

oh yeah , ona će DOĆ! :!: :!: :D

sta ti sad imas protiv mene?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 20:03 
vekacmaji wrote:

ništa!!! :) 8)

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 20:07 

Hadjo wrote:
vekacmaji wrote:

ništa!!! :) 8)

e pa slijedeci put takve komentare zadrzi za sebe, molim te....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 20:12 
ne!!!!!!!!! :!: 8)

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 21:00 

Uriel wrote:
u redu, no mozda malo previse ozbiljno shvatas forum. pa nije valjda "da ako ne pise na forumu da i ne postoji" politika dole u gradu. razmisljajte malo izvan kutije, forum nije niciji zivot, forum je mjesto gdje se sere puno ali moze i posluziti za neke temeljite price no akcijama je mjesto van foruma.

evo ti primjer - koncerti koji se organizuju se samo reklamiraju na forumu, znaci forum im je nekih 5% od ukupnog desavanja. kontas?

treba fakat uzeti stvar u ruke, i ako ti neko dere plakat, deresi ti njemu a ne dodjes kuci, logiras se i onda se zalis na forumu kako ti je neko zdero plakat!

sve je to ok, ali ste iskljucili sljedece stvari:

1. ja sam zensko i tesko da bi mogla prebiti mrcinu od 150 kg sa stomacinom ko obelix koja je jos placena da to radi,
2. oni su svoje plakate ljepili ljepilom, a mi obicnim selotejpom, tako da je njihove malo teze skinuti ,
3. plakati su ljepljeni u vise navrata upravo zbog toga (znaci trebalo je puno plakata, a vi izracunajte koliki je budzet za ovakav koncert),
4. onaj prvi komentar sam napisala cisto da raja zna zasto nece vidjeti plakate po gradu i da malo spread the word o koncertu.

jel' sad jasnije?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 01:08 
Moderator

sve je jasno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 01:09 

Uriel wrote:

bas zato sam ti i reko da je ovo suplja...... :roll:

Uriel wrote:

nazalost, ovo sto se "reklamira" po forumu je u vecini slucajeva 90% ukupne reklame.

Uriel wrote:

sve to stoji, al' znas i ti da je upravo ovo sto si napiso prodavanje muda za bubrege... 1. metalci/rokeri/koreri/pankeri/sta god, ne mogu poljepit toliko plakata koliko ih oni papci mogu poskidat i obrnuto mi njima nemozemo poskidat koliko ih oni mogu poljepit. jer su u (nazovimo to tako) brojcanoj, materijalnoj/financiskoj prednosti :wink: :D 2. da bilo ko od gore 'pomenutih vidi 10 sanera da kida plakat nekog metal benda, sasro bi se ko picka i proso pored njih pognute glave...o tome se radi... jebiga, nisi upoznat sa situacijom ovde, stvari nisu ko sto su bile prije mozda 10-15 godina...bar ne u sarajevu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 10:14 

cizs ! do kad izigravat zrtvu ba?

Last edited by Uriel on 11. 08. 2005. 10:35, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 10:20 

Jebes plakate kad imas internet i telefon. svakako nas ima mozda 50-tak u gradu kojih se tice ova svirka.. prema tome, plakati su monumental waste of time&money...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 10:29 

haewone wrote:
bice suuuperrrrrrrrr!

bad brain,zaboravio si napisati da je to oprostajno nasem dragom libijcu, jer ode nazad u ameriku

otiso je smrad jutros...

Country Roads, take me home,
To the place I belong,
West Virginia, mountain momma,
Take me home, country roads

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 14:09 

[quote="Uriel"] forum nije niciji zivot, forum je mjesto gdje se sere puno ali moze i posluziti za neke temeljite price no akcijama je mjesto van foruma.

Upravo tako samo što ti je 95% korisnika ovoga,a i ostalih foruma baš forum život.Baš ovako gledajuči čovjek zaključi da nemaju nikakav društveni život van foruma jer će odmah sad reći da im je ovo društveni život.Vidiš ti gdje otišo ovaj forum najmanje se priča o muzici,a najviše se sere o drugim stvarima.Kao što bi Metallica rekla SAD BUT TRUE :roll:

Nego da se ne izlazi iz teme ove svirke eto aj da opet vidim Ormus :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 14:14 

[quote="bloodflood"]

metalci/rokeri/koreri/pankeri/sta god, ne mogu poljepit toliko plakata koliko ih oni papci mogu poskidat i obrnuto mi njima nemozemo poskidat koliko ih oni mogu poljepit.

I toga ima :wink:

da bilo ko od gore 'pomenutih vidi 10 sanera da kida plakat nekog metal benda, sasro bi se ko picka i proso pored njih pognute glave...o tome se radi... jebigaquote]

Ko ma daj šta ti je nemoj tako pričat nebi niko prošo pored njih pognute glave :!: Nebi ni niko prošao pored njih svi bi pobjegli u drugu ulicu drug moj :lol: :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]