Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 01:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 13:02 

UUUUUUUUUUUHHHHHHH, jedva cekam, mmmmmmmm :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 01. 2007. 15:59 

Ovo je stvarno apsolutni death metal massacre sa jednim odlicnim melo DM / metalcore bendom iz Sarajeva kojima sam vrlo rado dao sansu da sviraju, da se uvjezbavaju live, u nadi da ce biti nesto nesto od benda. Osobno ih zelim cuti jer sam i sam fan metalcorea i jako bih volio da se ovaj pravac razvije u BIH !!

Sto se tice ostalih pojedinosti, The Rite of Retaliation su stvarno uz Usud, Scaffold, Toxic i Sacramental najjaci brutal DM bend u bivsoj jugi i ljudi razaraju!! Kad uz to dodate genijalne Monumentovce i mlade snage mocne BG DM skole -DaggerSpawn- sve vam je jasno - MUST SEE koncert !! Karta za koncert iznosi 10 KM, a kad razmislite da cak 3 benda dolaze izvan Sarajeva, i to prilicno daleko od Sarajeva i da ih sve treba smjestiti, nahraniti, napiti i platiti im troskove, cijena karte je minimum na koji se moglo ici.

Ja se iskreno nadam da ce uz cinjenicu da je koncert u subotu ovo biti pravi METAL dernek. Da bi se to sve upotpunilo ekipa iz Aebyssa ce biti odgovorna za przionu od slusaone sa svjetskim hitovima od Slayera i Megadetha do Dismembera i Emperora!

See you there fuckers!!! :wink:

Last edited by Uriel on 02. 03. 2007. 18:39, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2007. 22:26 

pozdrav od DaggerSpawna ljudi!!
eto ispade da cemo napokon doci i svirati ikod vas:D
postaracemo se da nezaboravite ovu svirku skoro,bice svega sto mladi vole piva,riba ,nasilja i naravno GRINDING DEATH METALA!!!!
:arrow:

mi imamo par bratskih bendova kao sto su:Sacramental blood,NadimaC,Absurd Conflict i MONUMENT
i uvek nam je uzitak da sviramo sa njima:Dtako da mozete ocekivati da damo 10000% energije samo keckeckekckeckkeckec!!!!

inace za ljude koji nas ne znaju-nas pravac je BRUTAL tehnical death metal(akcenat je na extremnoj agresivnosti-kao npr cannibali,hypnos ili dying fetus, a ne na sterilnoj tehnici kao nacrophagist :D)

zamolio bih nekog odande ako moze da snimi ili da uslika svirku pa da nam posalje jer bi nam znacilo kao uspomena:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 19:02 

Blizi se ova DM poslastica. Uskoro ce biti gotovi posteri, nadam se da cete ih vidjeti po gradu.
TROR su nedavno odsvirali jos jedan koncert u Zagrebu i kritike su fenomenalne bile... odlicna priprema za ovu deracinu 10. marta u Fisu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 15:33 

Subotnje DEATH METAL RAZARANJE:

20:00 Vrata

20:30 - 21:00 EVADING DOWNFALL (Sarajevo)

21:10 - 21:50 DAGGERSPAWN (Beograd)

22:00 - 22:50 MONUMENT (Banja Luka)

23:00 - 00:00 THE RITE OF RETALIATION (Zagreb)

Kad malo bolje pogledam ovo jako lici na United Forces Fest... po jedan bend iz raznih dijelova ex-yu. Ovaj koncert ce u stvari biti odlicno zagrijavanje za UFF2, koji se sprema za comeback krajem godine.

Wrecking You Neck fest !! - UFF2 Warm up :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 17:41 

aj stavite plakat na forum da ga vidimo :D
samo keckeckekckeckekckeckkec!!!

brutalty till necropsy!!:P

PS:Posle svirke idemo na pivo :D :arrow:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 19:15 

Ma bice pive i za vrijeme koncerta buraz, a poslije ko zna gdje cemo zavrsiti. :wink:
Samo se vi spremite dobro za ovaj koncert, morate dobro opravdat snazan imidz Beogradske DM scene. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 22:58 

.::Grind Bastard::. wrote:
+Abigail+ wrote:
Uriel wrote:
Samo se vi spremite dobro za ovaj koncert, morate dobro opravdat snazan imidz Beogradske DM scene. :)

Nakog onoga cemu sam prisustvovala, cisto sumnjam da ce biti ikakvih problema vezano za opravdavanje ahah d:

Treba pogledati snimak momaka iz DaggerSpawna sa (nekog) koncerta...Vlada i ekipa su baš oderali onda. Začudio sam se poprilično zadovoljavajućoj kvaliteti zvuka i slike istog. Mora da ste unajmili Lyncha za to a? :P

Još sam oda sredite malo zvuk snimaka, i biće opako, bratam' :D

:D

xexexeeexe taj snimak je dosta mator ,imam noviji narezacu par dvd- ijeva pa cemo ih razdeliti tamo.

a sto se tice bg skole :D opravdacemo njen imidz a posebno imidz dm skole ulica omladinskih brigada/jurija gagarina/i naselja ledine tamo se svira najbrutalniji dm:Dxaxaxaxa

sto se mene tice bilo bi dobro da se posle svirke napijemo ili zaglavimo na neku zurku...cisto da neispadne svirka stejt edz:D
( za period pre svirke sam planirao da vidim sarajevo sa drugaricom:P)

death metal supreme:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2007. 18:55 
Moderator

Speed Metal Samurai wrote:

sto se mene tice bilo bi dobro da se posle svirke napijemo ili zaglavimo na neku zurku...cisto da neispadne svirka stejt edz:D

Odvešćemo te prvo kod Taleta na zakusku (najbolja ocam' :P ), i onda idemo na Bazene, da vidiš šta ja zabava :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 02:30 

Odvešćemo te prvo kod Taleta na zakusku (najbolja ocam' :P ), i onda idemo na Bazene, da vidiš šta ja zabava :D

xexee nego:D al prvo neki drakstor da mi pokazete:) nikad nisam probao pivo iz BiH:D ima fore smislicemo nesto :D

u medjuvremenu sviramo 25.02 u Beogradu na Brutal BeastAttack II> festu(generalna pred sarajevo)
pa ako snimimo sta saljemo vam i to:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 03:49 
Moderator

xexee nego:D al prvo neki drakstor da mi pokazete:) nikad nisam probao pivo iz BiH:D ima fore smislicemo nesto :D

u medjuvremenu sviramo 25.02 u Beogradu na Brutal BeastAttack II> festu(generalna pred sarajevo)

Ako želiš da zadržiš dobar utisak Sarajeva, onda se kloni Sarajevskog i pij Tuborg il Nikšičko, ocam' ;)

Il ti donesem domaće rakiještine hahaha :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 12:05 

Halo ba, nemoj da dobijes BAN za upad na koncert zbog tih potpuno neosnovanih optuzaba za Sarajevsko (najbolje pivo na svijetu) ocami :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 13:00 

Ako želiš da zadržiš dobar utisak Sarajeva, onda se kloni Sarajevskog i pij Tuborg il Nikšičko, ocam' ;)

Il ti donesem domaće rakiještine hahaha :D

xexe joj nemoj rakiju,pre neki dan smo nesto experimentsali sa pivom, i stomaklijom,i ortak se probudio oko13h na kalemegdanu drugi oko13:30h na zvezdari -a ja kuci (nemam pojma kako:P)-cetvrtog jos trazimo:D(ako neko vidi Acu iz svartgrena nek javi xaxaxax zezam se)

tako da cu se od sada drzati piva:D
i sto da ne hocu da probam lokalno pivo ,nemoze biti losije od vajferta i sl..

jel vi imate dvolitarke(plastika) ili staklene flase?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 15:23 

ima 2l ;)
zato ne pijemo MB :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 15:57 

@Speed Metal Samurai

Dacho prdonjo jesi ti?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 16:53 

monument wrote:
@Speed Metal Samurai

Dacho prdonjo jesi ti?

a ko ce biti!?:D

Monumetovci,moramo ici i na one cevape:Pi nadjite mi neku majcu monumenta da se malo foliram ...:D :P

necro grim...inpailed norten moon forest!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 02:20 
Moderator

Za sve one neupućene u ZLOdjelo benda The Rite of Retaliation, sada vam pružam mogućnost da se sami uvjerite u nevjerovatnu nenadjebivost ovog benda i nadnaravnu kvalitetu. Boris je već rekao da su u samom vrhu ex-Yu bendova. Lično tvrdim da su oni sam vrh. 8)

Da bi se uvjerili u moje riječi, downloadajte sljedeći file, koji sadrži 7 pjesmi sa self-produced izdanja/albuma grupe pod nazifom Blind...Hatred...Visualized i 2 pjesme sa prethodnog demo izdanja Inhale the Rage.

The Rite of Retaliation - Blind...Hatred...Visualized

Sumnjam da ovaj bend ičija očekivanja može iznevjeriti, jer ovo je prvoklasni bend svjetkih razmjera i potencijala.

Ovi momci će vam usta razvalit, to je nedvojbeno!

So now TAKE A BITE OUT OF THE CONCRETE!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 03:08 
Administrator

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2007. 14:20 

ihti wrote:
Image

koga plakat podsjeca na UFF plakat? :)

moze se reci da je ovo UFF u malom - bice jebena svirka. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2007. 03:15 
Moderator

Quote:

Download bitches :P

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 122 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]