et posto sam postavio temu da se i oglasim kako je bilo.
dolazimo tamo oko 20 h i jos uvijek se nista ne mice
.idemo da se pozdravimo sa ljudinama iz perishmenta i da pozelimo dobrodoslicu novom kolacicu u banu, Hari covjek. prvi band koji je svirao bio je mladi band iz zepca PROCES koji uspijevaju da odsviraju 4 pjesme ukljucujuci braking the law od judasa( kako je samo legla dobro

). drugi band je takodjer mladi band iz zepca GRUPA 89 . ma sta da kazem o ovom bandu, imaju armiju fanova od 14-17 godina.opet nekakav rock domaci + sweet face pjevaca banda je uticalo na to da se curice tamo tope.
nakon njih izlazi band svima dragog imena sejtans

.opet rock al eto nesto veselije nego predhodna dva banda. nakon njih napokon nenadjebivi perishment. vecina vas zna o cemu pricam tako da nema potrebe da se puno mgovori o njima. ljudi su ludovali kad su culi prve taktove mastera, hehehehe.ZLO. novi basista je pravo osvjezenje za band i on sada cini veliki dio banda. cupo nam je prezentovo svoju novu gitaru i vidi se da je sretan napokon u zivotu. aco je grmijo iz pojacala dok je mirza pokazao po ko zna koji put da u samom vrhu bubnjara. ostade da se sta kaze o cungi. zamislite 80te godine i jamesa kako se dere u mikrofon "metal up your ass". drugcije ne znam da vam opisem.
poslije izlazi irina sa svojim gromovima i sviraju svoju standarnu svirku koja se sastoji od nekih obradica ( nesto maiden,gnr itd). sviraju i tragove proslosti ali meni se vise svidja originalna verzija te pjesme sa elvisom.
nakon njih dolazi jos jedna band "speed",opet neki rock ali to nismo vise ni gledali.