JOÅ JEDAN UPDATE!!!
Prošlo je mnogo dana otkad ništa novo nije uploadano, a toliko je novitada u svezi s Maidenima. Osim što im single Rainmaker izlazi uskoro, Maideni su održali spektakularan koncert u Parizu zajedno sa Helloweenima, te su ušli u povijest zato što je cijeli crew sa fanovima sretnicima u Pariz doletio Boeingom 737, po jako zanimljivom rednom broju leta. Prvi oficir pilot u avionu bio je, dakako Bruce Dickinson. Fotografije, te kompletni izvještaj možete vidjeti na
http://www.ironmaiden.com. No Maideni na tome nisu stali. Novoosnovana kompanija Bruce air priprema i drugi let i to u Dublin. Želite li letiti da vas Dickinson vozi joÅ¡ uvijek možete naruÄiti kartu, a detalje pogledajte ma službenim, gore navedenim stranicama Maidena. Na stranicama ima joÅ¡ mnogo novosti, a najsvježije su slike Rossa Halfina iz Praga, te par drugih gradova. Eh, da... tu je joÅ¡ i nova turneja, koja poÄinje odma u sijeÄnju. Dakle, niÅ¡ta od najavljene pauze. Maideni idu u Južnu, te Sjevernu Ameriku (u New Yorku Äetiri puta za redom). Kasnije idu u Japan itd. Velika je vjerojatnost da će u Europi održati joÅ¡ nekoliko velikih ljetnjih koncerta, a mi se nadamo da će u tim kombinacijama biti i Split. Kako sada stvari stoje... osobno sam se prije nekoliko dana naÅ¡ao sa gospodinom Bubalom. Ako do koncerta doÄ‘e vjerojatno će se seliti na Poljud, te će uz Maidene morati doći joÅ¡ neka imena (tek toliko da se koncert može nazvati festivalom), jer Maideni su rekli da će samo svirati velike ljetne festivale, no mi imamo par jockera u rukavu. Mnogo jasniju sliku, a možda i odgovor da ili ne napisat ćemo veoma skoro, odnosno tijekom idućeg tjedna, stoga se strpite i molite Boga da nam uspije. Ja sam joÅ¡ uvijek optimist.
A evo Å¡ta su Älanovi hrvatskog fan kluba dobili kao poklon za Božić
1. Stipe Juras - Bankrot za Božić
2. Petra ZoriÄić - Maiden u Trstu, home video
3. Tomislav Sandalj - Infinite dreams biografija
4. Antonio Jularić - Janickova trzalica
5. Goran Paleka - LP single Twilight zone
6. Dario Rudić - Set ekskluzivnih backstage fotki
7. Goran Ćuk - Set ekskluzivnih backstage fotki
8. Joško Grmoja - Rock za Danijela home video
9. Julija KovaÄ - Maiden u Trstu, home video
10. Klara Pipunić - Upad na Saxon i Doro
11. Dubravko Jug - Upad na Saxon i Doro
12. Marija TomaÅ¡ - RuÄnik Brucea sa Journeymana
13. Tomislav Dušek - Maiden England org. video
14. Ines Å imiÄić - Upad na Saxon i Doro
15. Irena Ćepulić - Adrian i Dave interview orginali
16. Tomica Rašetina - Edward the great org. CD.
17. Ivan Äuran - Somewhere in time CD + CD rom.
18. Ivana Radovniković - Deep purple backstage
19. Emina Arapović - Karta za Purple + backstage
20. Ivan Kuže - Maiden u Trstu, home video