Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 462 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2005. 18:56 
Administrator

od LH defintivno NEMA NISTA!
Jos nisu nasli novog pjevaca.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2005. 18:59 

a hebemu..kud pada u isto vrijeme kad mi je prijamni ispit..shit :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2005. 11:48 

Ma pitanje je i za ostale bendove.. prosto je nevjerovatno čime se ljudi na ovim prostorima bave da bi zgrnuli pare. Samo jebene laži i prevare.

Bolje me pljuni u lice i reci da se nosim kući nego da mi kažeš da najavljeni bendovi neće svirati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2005. 16:20 

[quote="cotoha"]Ma pitanje je i za ostale bendove..

toga se i ja bojim....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2005. 19:52 
ma kod nas nikad nis nije sigurno osim BMF-a,hehe!

Post subject:
PostPosted: 14. 05. 2005. 23:44 

jebes MMS, pogledaj kakvi koncerti idu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2005. 04:06 
Administrator

i to sto kaes...koncert bolji od boljeg sve idu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 11:04 

Vidim da ovdje ima dežurnih pesimista pa da malo pojasnimo stvari.

Lacuna Coil je otkazala zbog razloga koji će oni navesti na svom webu, a ja o njima neću pričati jer su.... hm.... politički

Zamjenjena je grupom Solulfly, a svi koji su htjeli vratiti kupljene ulaznice, to su i učinili i novac im je bez problema vraćen...

Å to se tiče Lost Horizon, sve je savrÅ¡eno ok.... sami su se ponudili i rekli da će rijeÅ¡iti problem pjevača...

Ako ga ne rijeÅ¡e, a imaju rok do ovog petka, onda ćemo uzet dobru zamjenu a konkuriraju branistorm, mercenary, masterplan i joÅ¡ par bendova.....

Eto, toliko.... DoduÅ¡e i ja sam pri tome da ima hrpu dobrih koncerata u HR na koje ćemo svi ići, ali, jebemu :-) festival je festival.... i joÅ¡ k tome u sred ljeta na moru, van termina svih ispitnih rokova i prijamnih.

Ne brinite... ima onih koji jedva žele doći.... bit će nam super...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 11:14 

Uriel wrote:
Ja ovaj festival uzimam sa velikom rezervom.

Sta je bilo sad sa Lacunom, nema je na siteu? A koliko znam i therion i lost horizon se klimaju?

Vidi... da ti objasnim nešto.....

Kako možeš napisati ono kolko znam...

O važnim stvarima MMS-a znamo samo Goran Paleka i Ja...

Milijun posto je da od nas nisi ništa čuo, a od bilo koga drugog da si čuo krivo si čuo, jer nitko osim nas nema pravu informaciju o svemu.

Na therionovoj stranici je uredno najavljen Zadar, a kad me baš vučeš za jezik..... prva ugovorna rata plaćanja avansa za njih je 25.05. a sad je 17.05. Lovu za platiti imamo..... Di je onda problem i što ti to znaš ono što mi ne znamo....

Jesi li možda manager Theriona za Hrvatsku, ili što već...

Stari, komentiraj, seri po meni, reci da sam pička, lopov, gad, ovo ono, no molim te.... ne iznosi krive informacije ljudima tipa ti nešto znaš...

I sam znaš da znaš k..... kad se radi o MMS-u, pa pusti druge ljude koji će ići da se pripremaju, uživaju, da kupe ulaznicu, nemoj to raditi, jer mi samo nanosiš štetu. Molio bih ubuduće ovakve postove kad neko nešto govori gotovo službeno, a nije organizator da se sankcioniraju sa strane admina.

Ja sam isto kao i ti i kao svi mi običan mali headbanger koji se trudi dovesti vam jebene legende u HR i to po pišljivoj cijeni i onda se nađe neko da podmiće nogu i to na najgori način.

Na način da širi neprovjerene informacije a govori o važnim stvarima u organizaciji. Znaš, nije ti to baš na čast, niti ikome tko to radi...

Razmislite malo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 11:32 

Sto si bolan nervozan Stipe, :D

ja ti kazem fino otvoreno skeptican sam jer je bilo dosta najava i otkazivanja, nista manje nista vise. A ono kako znam o festu, pa recimo da si ga napravio prilicno transparentnim.

Chill i dovedi nam sto vise dobrih bendova. Ali pazi jedan friendly advice- brainstorm, mercenary i ostali..to sto ti kaze deset powerasa frendova koji ce doci na fest ionako iovako to ti bas i nije neki dobar savjet za slusati. Zato ti prijatelju savjetujem da dobro razmislis sa cime ces zamjeniti LH ili neki drugi bend jer fanova Brainstorma i nema bas toliko koliko ti mislis u HR. Tebi trebaju bednovi za siroke mase, a ne oni koje ti ili tvoji frenodvi volite. Open your eyes!

Respectfully

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 12:10 

otkazala Christina...a u picku m....
:P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 12:46 
Moderator

aguilera?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 12:47 

ma jos ljepsa... zaljubljen sam u tu zenu... :( =|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 12:50 
Moderator

ovot' je pravi dumer :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 12:55 

full respect and support stipe!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 13:11 

Uriel wrote:
jer fanova Brainstorma i nema bas toliko koliko ti mislis u HR. Tebi trebaju bednovi za siroke mase, a ne oni koje ti ili tvoji frenodvi volite.

Hmm, kolko ja znam Brainstorm je jedan od rijetkih power bendova koje gotive cak i ovi deatheri i thrasheri :wink: Ok, ne znam kolko je za siroke mase bas, al sigurno ima opet dosta ljudi koji ih slusaju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2005. 14:34 

Elektron wrote:
Uriel wrote:
jer fanova Brainstorma i nema bas toliko koliko ti mislis u HR. Tebi trebaju bednovi za siroke mase, a ne oni koje ti ili tvoji frenodvi volite.

Hmm, kolko ja znam Brainstorm je jedan od rijetkih power bendova koje gotive cak i ovi deatheri i thrasheri :wink: Ok, ne znam kolko je za siroke mase bas, al sigurno ima opet dosta ljudi koji ih slusaju...

Ja prvi volim jako Brainstorm ali dal i je to bend za festivala? Iz Hrvatske je sad na njihov koncert u Ljubljanu otislo 10 ljudi, je li to dovoljno pokazuje koliko je ovaj bend prolazan kod sirih masa?
Sretno svima ko se ide baviti koncertima na ovim prostorima jer je to neviodjeno samoubistvo, i ja se takvim ljudima divim na hrabrosti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2005. 17:32 

zar nije bilo riječi i o RAGE ?
enivej, vjerovatno budem skoknuo :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2005. 20:11 

maidencroatia wrote:
Vidim da ovdje ima dežurnih pesimista pa da malo pojasnimo stvari.

Lacuna Coil je otkazala zbog razloga koji će oni navesti na svom webu, a ja o njima neću pričati jer su.... hm.... politički

Zamjenjena je grupom Solulfly, a svi koji su htjeli vratiti kupljene ulaznice, to su i učinili i novac im je bez problema vraćen...

Što se tiče Lost Horizon, sve je savršeno ok.... sami su se ponudili i rekli da će riješiti problem pjevača...

Ako ga ne riješe, a imaju rok do ovog petka, onda ćemo uzet dobru zamjenu a konkuriraju branistorm, mercenary, masterplan i još par bendova.....

Eto, toliko.... Doduše i ja sam pri tome da ima hrpu dobrih koncerata u HR na koje ćemo svi ići, ali, jebemu :-) festival je festival.... i još k tome u sred ljeta na moru, van termina svih ispitnih rokova i prijamnih.

Ne brinite... ima onih koji jedva žele doći.... bit će nam super...

Stari,kao prvo,svaka cast za Helloween prosle godine,ciji mi je koncert,izmedju ostalog bio bolji cak i od Maidena.Dobro znam da tad niste dobro prosli,i svaka vam cast sto i ove godine organizujete festival!Steta za Lost Horizon,ali do njih je.Tesko da ce ikada naci dostojnu zamjenu!
A,kao drugo,covjek je u pravu za Brainstorm.Tesko da igdje na Balkanu postoji gomila njihovih fanova.Cak je i Masterplan bolje rjesenje.Bolje da ste makar pokusali sa Rhapsody,koji je,koliko se sjecam bio u opciji jako davno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 05. 2005. 20:25 

maidencroatia wrote:
Lacuna Coil je otkazala zbog razloga koji æe oni navesti na svom webu, a ja o njima neæu prièati jer su.... hm.... politièki

Zamjenjena je grupom Soulfly, a svi koji su htjeli vratiti kupljene ulaznice, to su i uèinili i novac im je bez problema vraæen...

ahhh, good news :D

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 462 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]