Uriel wrote:
Ja ovaj festival uzimam sa velikom rezervom.
Sta je bilo sad sa Lacunom, nema je na siteu? A koliko znam i therion i lost horizon se klimaju?
Vidi... da ti objasnim nešto.....
Kako možeš napisati ono kolko znam...
O važnim stvarima MMS-a znamo samo Goran Paleka i Ja...
Milijun posto je da od nas nisi niÅ¡ta Äuo, a od bilo koga drugog da si Äuo krivo si Äuo, jer nitko osim nas nema pravu informaciju o svemu.
Na therionovoj stranici je uredno najavljen Zadar, a kad me baÅ¡ vuÄeÅ¡ za jezik..... prva ugovorna rata plaćanja avansa za njih je 25.05. a sad je 17.05. Lovu za platiti imamo..... Di je onda problem i Å¡to ti to znaÅ¡ ono Å¡to mi ne znamo....
Jesi li možda manager Theriona za Hrvatsku, ili što već...
Stari, komentiraj, seri po meni, reci da sam piÄka, lopov, gad, ovo ono, no molim te.... ne iznosi krive informacije ljudima tipa ti neÅ¡to znaÅ¡...
I sam znaš da znaš k..... kad se radi o MMS-u, pa pusti druge ljude koji će ići da se pripremaju, uživaju, da kupe ulaznicu, nemoj to raditi, jer mi samo nanosiš štetu. Molio bih ubuduće ovakve postove kad neko nešto govori gotovo službeno, a nije organizator da se sankcioniraju sa strane admina.
Ja sam isto kao i ti i kao svi mi obiÄan mali headbanger koji se trudi dovesti vam jebene legende u HR i to po piÅ¡ljivoj cijeni i onda se naÄ‘e neko da podmiće nogu i to na najgori naÄin.
Na naÄin da Å¡iri neprovjerene informacije a govori o važnim stvarima u organizaciji. ZnaÅ¡, nije ti to baÅ¡ na Äast, niti ikome tko to radi...
Razmislite malo...