Acronian wrote:
Insomnior wrote:
Idiot il ne idiot ti si bio prvi na DT i ti si se tu pederiso. sta se moze jebiga. ok je to za kreator al fakat vidi se da prosipaju lafinu i da cojek nema pojma sta prica na bini. pjesma za sve jebene fanove "betreyer" AUUUU. al sto jest jest dobra je svirka.
Naravno da sam bio na DT-u jer sam se moro probit do prvog reda da vidim METAL bend poznat kao Kreator.
A kolko si ti kompetentan ili bilo ko ovde da raspravlja o radu Mille-ta i njegovcom nastupu.. to je prije svega smjesno...
Uostalom niko iz DT-a nije ni izgledo ko metalac a kamoli zvuco... jos jednom kazem djubriste...
I pise se
Betrayer a ne "betreyer"
HAHAHA. sta mi sad mozemo kad nismo tu kompetentni. hehehehe. al onda isto tako nisi onda ni ti kompetentan da govoris o nekom drugom, recimo DT. ajd ba necko ne serendekaj. na kraju si ti ko jedini fan, ti ko jedini znas sve, ti ko jedini si nesto uradio, ti si ko jedini pravi metalac od svih. ma daj covjece to je pravo posersko ponasanje. cinjenica je da je mile ponavljo tekst od prije tri godine i da u vecini slucajeva mozda nije ni znao sta prica. nema ba cojek nikakav odnos sa publikom. ko robot radi. to je fakat bilo smijesno. i ne znam za DT, al nisi se fakat tako ponaso kad je iso scythe, rage and roses ili punish my heaven, nego si bio mokar ko spuzva. hehehehe. srecom ufatio je digimortal i koju fotku. nema tu nista lose jebiga. samo ostaje cinjenica da je mile tu najvjerovatnije zbog para i da su jebiga odrali, uz neke manje ispade naravno. DT bio metal il ne zna da cijeni ljude koji su ispred njih. to ih opet pravi vecim metalcima pa i da sviraju kantri.