Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 01:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 290 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:24 

Therapsid wrote:
bloodflood wrote:
Therapsid wrote:
U Beogradu je bilo jos manje ljudi, 140 karata su prodali u BG tako da je 200 u Sarajevu i dobro.

zar je bilo 200 ljudi u sarajevu? :shock:

Therapsid wrote:
Cinjenica je da je vrijeme brutal death metala davno proslo...

ne bi se slozio, mislim da to vrijeme tek dolazi :wink: samo sto je kod nas sve "naopako"...

Navodno je prodato 200 karata...

kako dolazi?koji je to dobar brutal dm album snimljen prosle i ove godine?

Sad se traze nepari kad je brutal prefix u pitanju...Znaci Meshuggah,Dillinger Escape Plan,Mastodon + sludge skola na celu sa Isis-om.Blast beatovi nisu dovoljni danas.

ti mora da se zajebajes...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:25 
Therapsid wrote:

Sad se traze nepari kad je brutal prefix u pitanju...Znaci Meshuggah,Dillinger Escape Plan,Mastodon + sludge skola na celu sa Isis-om.Blast beatovi nisu dovoljni danas.

Mastodon - dosadan
Dillinger - glup i dosadan
Meshuggah - ...

Dobri albumi:
Cinerary - Rituals of Desecration EP
Defloration - Dripping with Blood (2006)
Disparaged - Blood Source (2006)
Kataplexia - Catastrophic Scenes (2005)
Insidious Decrepancy - The Inerrancy Of Profanation (2005)
Lust of Decay - Purity through Dismemberment
Mortal Decay - Cadaver Art (2006) - definitivno BDM, iako inače Gore DM
Revenance - Omen of Tragedy (2006)
Profanation - Dead Body Fuck (2005)
Odius Mortem - Devouring the Prophecy
DEEDS OF FLESH - Crown of Souls (2005) - pa ako ovo nije dokaz da se klalo u 2005., ne znam ni ja vala šta je
jedan od novih favorita - Carnivore Diprosopus - Madhouse's Macabre Acts (2006)
Disgorge - Parallels of Infinite Torture
Stench of Dismemberment - Cannibalistic Urge
My Plague - Mechanical Infection
Psycroptic - Scepter of the Ancients (2005) - super hyper tech BDM
Psycroptic - Symbols of Failure (2006)
Pustulated - Haematoma (2005)

ja se ne sječam da je BDM scena ikada bila ovako preplavljena, nije nikada bilo ovoliko kvalitetnih i ovoliko plagijatnih bendova, toliko izdanja (ne mogu stići sve preslušati, ima ih previše)!

pa mene sad zanima po kojoj degenerativnoj logici ti zaključuješ da je BDM u padu? :shock:

to što ti nemaš pojma o tom žanru, i što ne pratiš šta se dešava, ne mora značit da je tiho u tim vodama...burne su vode BDM...paz' da se ne utopiš :lol:

ako nemaš pojma o nečemu, ubuduće začepi! :wink:
ovaj savjet je besplatan!

jedino što je ovdje u padu je ljudska inteligencija i razum!

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:50 

Hedon wrote:
Ozvučenje je bilo solidno(za Slogu,ljudi,za Slogu... :lol: )
Quote:

pa ne bih reko, pojačala su bila odlična, mogla se tu malo boja poravit, sve kritike na račun tonca al jebi ga treba bit zadovoljan opet, mimo tona je bilo dobro na koncertu inače, al da je zvuk bio bolji košto je recimo bio na vitalu gdje je bila bolja atmosfera, baš bi bio ugođaj, ovo govorim zbog sacramentala koji se najslabije čuo a najviše se išekivao.
Inače istać da su svi uposleni u slozi (izuzev Bore kojem čestitam na organizaciji) jebena govna, počevši od konobara, tonca, itd...nek crknu ko im jebe mater

:evil:

haha....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:50 

Abigail wrote:
Bilo je jako dobro.
Sacramental~, dm po mom ukusu, najbolje bilo kada su serpents of the light parale Slogu. Cekam da uzmem abum.

Agonize~ standardno dobro, obradova me carcass.

Sinister~ Barbaric Order, Cross the Styx, To Mega Therion..SADISTIC INTENT, svaka cast!!!

ODLICNA atmosfera, al ozvucenje i broj posjetilaca SRAMOTA.

haha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:59 
annihilator wrote:
haha...

tebe je prelako zajebavat, pa ne isplati se, ne bi ni skontao... a uz to, žao mi te...

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 22:59 

šta se ti smiješ?

smej se i dalje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 23:17 

Cinerary wrote:
nisam ocekivo da ce nako odrat... jest da ih je malo ozvucenje jebavalo,al boze moj,sloga je to...

sb...
aaa ja sam znala i ocekivala da se odrati...:D jooj toliko ocekivala koncert da sam bila ubjedjena da ce se neko sranje desiti...sreca moja pa nije...:D
sacramental nenadjebivo dobar bend! vala svaka im cast kad ko kraljevi zvuce cak i na onom sranju od ozvucenja... :) kupih split i jos preslusavam... :shock: :o

sinister ~ za njih nemam rijeci, osim to da mi je jako krivo i zao sto je takav bend morao da odsvira na kurcu od ozvucenja...al sta da se radi...nadajmo se boljem...

sve u svemu jako dobar koncert, svaka cast uriel-u :wink:
ipak iznad mojih ocekivanja, u svakom slucaju.

ev vidimo postavljeno je dosta slika...imam i ja naku kolekciju finih slikica, al da ne bude previse...

ev od mene jedan kratki video (neJma zvuka na zalost) al et uhvatih slucajno lika kak se baca sa stage-a i to u mom pravacu (sto se vidi iz prilozenog), heheh ok sam...samo sto sam polomila ovo malo koscica sto sam imala, prolila po pive po sebi...al hajd... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=pMs5Un9nJ_Q

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2006. 23:42 

Perverted Taste wrote:
annihilator wrote:
haha...

tebe je prelako zajebavat, pa ne isplati se, ne bi ni skontao... a uz to, žao mi te...

hahahahah :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 00:12 

ocemo slike black rose!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 00:35 
Perverted Taste wrote:
Therapsid wrote:

Mastodon - dosadan
Dillinger - glup i dosadan
Meshuggah - ...

Dobri albumi:
Cinerary - Rituals of Desecration EP
Defloration - Dripping with Blood (2006)
Disparaged - Blood Source (2006)
Kataplexia - Catastrophic Scenes (2005)
Insidious Decrepancy - The Inerrancy Of Profanation (2005)
Lust of Decay - Purity through Dismemberment
Mortal Decay - Cadaver Art (2006) - definitivno BDM, iako inaèe Gore DM
Revenance - Omen of Tragedy (2006)
Profanation - Dead Body Fuck (2005)
Odius Mortem - Devouring the Prophecy
DEEDS OF FLESH - Crown of Souls (2005) - pa ako ovo nije dokaz da se klalo u 2005., ne znam ni ja vala šta je
jedan od novih favorita - Carnivore Diprosopus - Madhouse's Macabre Acts (2006)
Disgorge - Parallels of Infinite Torture
Stench of Dismemberment - Cannibalistic Urge
My Plague - Mechanical Infection
Psycroptic - Scepter of the Ancients (2005) - super hyper tech BDM
Psycroptic - Symbols of Failure (2006)
Pustulated - Haematoma (2005)

ja se ne sjeèam da je BDM scena ikada bila ovako preplavljena, nije nikada bilo ovoliko kvalitetnih i ovoliko plagijatnih bendova, toliko izdanja (ne mogu stiæi sve preslušati, ima ih previše)!

pa mene sad zanima po kojoj degenerativnoj logici ti zakljuèuješ da je BDM u padu? :shock:

to što ti nemaš pojma o tom žanru, i što ne pratiš šta se dešava, ne mora znaèit da je tiho u tim vodama...burne su vode BDM...paz' da se ne utopiš :lol:

ako nemaš pojma o neèemu, ubuduæe zaèepi! :wink:
ovaj savjet je besplatan!

jedino što je ovdje u padu je ljudska inteligencija i razum!

Naveo si gomilu mediokriteta koji ne bi napunili ni 10 % kapaciteta Sloge,izuzev Psycroptic-a.Cinerary je taj ep izdao ima 5-6 godina sigurno a i band se raspao(vjerovatno zato sto je njihovo vrijeme proslo).Ali to je opet moje misljenje.Ti albumi su dobri u okvirima svog zanra i nista vise.nesto tipa Zeljo i Sarajevo u ovoj domacoj ligi.Kapiram ja da vi volite brutal dm.Respect za to ali stoji da je njegovo vrijeme proslo.Mislio sam se da cete se uhvatit za Nile i Necrophagist kojih nema na spisku.To su po meni dva najbolja BDM banda.I oni vrijede ali to nije dovoljno da bi opstao cijeli zanr.

Mastodon,Dillingeri i Meshuggah su priznati i van metal zajednice.Donjeli su nesto novo.

edit: Nema potrebe za vrijedjanjem.

Necu vise postovati u vezi sa ovim.

Last edited by Therapsid on 26. 04. 2006. 00:43, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 00:37 

Black_Rose_Immortal wrote:
Cinerary wrote:
nisam ocekivo da ce nako odrat... jest da ih je malo ozvucenje jebavalo,al boze moj,sloga je to...

sb...
aaa ja sam znala i ocekivala da se odrati...:D jooj toliko ocekivala koncert da sam bila ubjedjena da ce se neko sranje desiti...sreca moja pa nije...:D
sacramental nenadjebivo dobar bend! vala svaka im cast kad ko kraljevi zvuce cak i na onom sranju od ozvucenja... :) kupih split i jos preslusavam... :shock: :o

sinister ~ za njih nemam rijeci, osim to da mi je jako krivo i zao sto je takav bend morao da odsvira na kurcu od ozvucenja...al sta da se radi...nadajmo se boljem...

sve u svemu jako dobar koncert, svaka cast uriel-u :wink:
ipak iznad mojih ocekivanja, u svakom slucaju.

ev vidimo postavljeno je dosta slika...imam i ja naku kolekciju finih slikica, al da ne bude previse...

ev od mene jedan kratki video (neJma zvuka na zalost) al et uhvatih slucajno lika kak se baca sa stage-a i to u mom pravacu (sto se vidi iz prilozenog), heheh ok sam...samo sto sam polomila ovo malo koscica sto sam imala, prolila po pive po sebi...al hajd... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=pMs5Un9nJ_Q
jebga, nisam bio u prilici da cujem ljude prije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 02:36 
Therapsid wrote:
[Mastodon,Dillingeri i Meshuggah su priznati i van metal zajednice.Donjeli su nesto novo.

ako već gotiviš bendove ko MAstodon, onda si uzmi i poslušaj Leng Tch'e...daleko najzabavniji i najgrind bend trenutno...barem dok Gut ne počne izdavat splitove :lol:

a koliko je ljudi čulo za LT? odgovor je poznat...

btw. jel ono Boro što se zalijeće? jebo majku, ja sam ga nekoliko puta sačuvo da licem poljubi daske Sloge, a Lanu je odvalio čizmom :lol:

nije čudo Šeha što to nisi vidio...bio si...van sebe od uzbuđenja :D

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 02:59 

ja nisam vidio ?
hehe,nemas ti pojma boro dragi...
a kad smo kod "spoljasnosti" sebe nisi ni ti bio nista bolji (citaj:gori) od mene ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 03:07 
ccc... samo izazivaš :?

boli mene...a gdje Boru nisi vidio, lik je Lanu zveknuo, a ona pored tebe stajala... nemaš ti bolan pojma koj e te večeri svirao :D

:wink:

WDYGOPHAGFY!!!

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 03:31 

Perverted Taste wrote:
ccc... samo izazivaš :?

boli mene...a gdje Boru nisi vidio, lik je Lanu zveknuo, a ona pored tebe stajala... nemaš ti bolan pojma koj e te večeri svirao :D

WDYGOPHAGFY!!!
ko kaze da te napadam bolan, samo komentiram... vidio sam taj "udar" :-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 12:40 

Hvala svima na podrsci i odazivu na koncert. Ova turneja je bila ispunjenje mojih snova i donijela mi je mnogo vishe nego sam se nadao. Sve je proslo bez vecih problema, ugodno i glatko i ja sam ponosan na to. :D

Nazalost u Sarajevu su uvjeti takvi kakvi jesu, i moramo biti zadovoljni da se koncert uopste odrzao. Pojedinci koji imaju precesto proljev ovde po netu bolje da se uhvate konkretnog posla sami i pokazu mozda nesto bolje.
Na moju veliku zalost ovaj koncert u Sarajevu je dokazao da se u BIH ne moze ocekivati veci odaziv metalaca na bilo kakav metal koncert, stoga ce Uriel Productions u buducnosti vrlo pazljivo birati bendove koji ce nastupiti u BIH.
Stati se nece, ali ce se koncentrirati na isplativije bendove i slicne Balkanske turneje. U planu je vec sljedeca no tome vishe u buudcnosti.

Nneopisivo je iskustvo voziti kombi, imati jedan kultni bend na sjedistu iza i otkrivati Balkan zajedno s njima... njegove cari, lose puteve, nevolje s kojima je opasan i ljude koji ga nastanjuju.

Do sljedeceg puta, see ya :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 14:27 

ma nek samo bude slicnih balkanskih turneja (poput ove), kosto kazes... sve ce bit ok ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 17:44 
Moderator

Perverted Taste wrote:
a koliko je ljudi čulo za LT? odgovor je poznat...

jesam ja, jesam ja!:)

Štoviše, dapače, upravo sastavljam pitanja za intervju sa njima :)

Death By a Thousand Cuts...a imam i...Man Made Predator...

A i slušam ih :)

Borise moj, ja sam davno rekao da je meni posao snova biti roadie nekom bendu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 04. 2006. 18:02 
ISK Sharan wrote:
Štoviše, dapače, upravo sastavljam pitanja za intervju sa njima :)

Death By a Thousand Cuts...a imam i...Man Made Predator...

A i slušam ih :)

Borise moj, ja sam davno rekao da je meni posao snova biti roadie nekom bendu :)

jesi li dobio response na request? :?:

imam ama baš sve :D čak i Demo 2004 8)

a uskoro novi album, što sam već reko na topicu o njima!

mrtva gotiva bend :D njih treba dovest vamo! bio bi užitak svima, od grindera, brutalike i korera, pogotovo njima, kad bi odsvirali "Crucial 4 Life" :lol:

Post subject:
PostPosted: 27. 04. 2006. 09:59 

jebo vas diskusija!

Nego, zahvalio bih se svim metalcima koji daju desetak maraka pa njih jedno, dvoje ili mozda vishe udje preko redara u SLogu. Priznam jebiga, moja greska, ali svaka vam cast stvarno. Kad tad neke od vas ce se skontati, a onda bruka i jad. NO to im sigurno ionako nista ne znaci.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 290 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]